Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bu arada bayramda elimi kesmiştim her gün geçeceğine derinleşti gitti... çok fena oldu küçücük kesik...
yarına randevu aldım bi şekerimi ölçtürücem... :50:

hayırlı olsun canım...hızla sağlıkla gitsin kilolar.....benimde işe başlamama 1.5ay dan biraz fazla kaldı nevcim yaaa...işe biraz olsun yenilenmişş parlamış dönmek istiyorum....insanlarıı biliyoruz hepsi de menfaatçi kilo aldın mı kendini bıraktınmı saçma saçma kalp kırıyorlar...acil plan uygulamam lazım...günde yarım saa kosu bandı fayda edermi sence..sauna esofmanla birlikte.....bu aralar kendimi çok şiş hissediyorum böyle kollarım falan kalınlaşmış gibi iyice...günde 3 tane asiti alınmış soda içiyorum ..faydalı olucak sanki...

bu sodanın asitini almanın faydası ne canım...
ben pek içemem soda ama çok etkili bişeyse zorlarım kendimi...

selam kızlar fizikten geldim pazara gidicem bi bakayım dedim...
tubiş trambolinin hayırlı olsun... benim kızın da var küçük ben onun üstünde mi zıplasam acaba...:9:
yalnız benim çocuklar zıplarken baya yükseliyolar küçük olmasına rağmen bize göre olanı biraz daha büyük olması lazım... ordan ben zıplarsam ve çocuklarla aynı oranda havalanırsam kesin tavana çarparım....:9: nasıl olacak odada bu iş hiç anlamadım...:44:

saphira kaptanım ayran detoksu dediğin şu bulgur mercimek nohut karışımımı... ben onu yiyemedim ki...
nevcim ben kabağı hiç sevmem bi tek mücverini yerim yersem... toksinlerden mi oluyo diyosunuz yorgunluk...
var mı başka tavsiyeniz toksin atacak... olmazsa şu ayran detoksunu tekrar deniyim yarın...
benimki de nette çok büyük görünmüyor ama 102 cmlik aldım :52: bir de çok büyükse annem beni öldürecek :52:

:46::46::46::46::46:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
nev81,
tubis87,
mattika,
ipekyol51+,
ananee,
shopaholic
Vuuuuuuuuu :46::46:

:))))):16:
ipekcim ne zaman dönüyorsun yurt dışına??
4 Eylülde gidiyoruz canım
hayırlı olsun canım...hızla sağlıkla gitsin kilolar.....benimde işe başlamama 1.5ay dan biraz fazla kaldı nevcim yaaa...işe biraz olsun yenilenmişş parlamış dönmek istiyorum....insanlarıı biliyoruz hepsi de menfaatçi kilo aldın mı kendini bıraktınmı saçma saçma kalp kırıyorlar...acil plan uygulamam lazım...günde yarım saa kosu bandı fayda edermi sence..sauna esofmanla birlikte.....bu aralar kendimi çok şiş hissediyorum böyle kollarım falan kalınlaşmış gibi iyice...günde 3 tane asiti alınmış soda içiyorum ..faydalı olucak sanki...
Nette bölgesel çalışma için videolar bak istersen bi tatlım birkaç kilo bile çok farkeder eminim
banada spor yaptırın yaa tembelleştim bayramdan beri :(
diyene bak listeyi tutan sen değil misin kalk bakalım yerinden
sağol canım ben de bilmiyorum da bu gün okulda şekerden olmuştur dediler bakalım ne dicek dr..

şekerin var mı ki senin tatlım

benimki de nette çok büyük görünmüyor ama 102 cmlik aldım :52: bir de çok büyükse annem beni öldürecek :52:

hımmm güle güle kullan canım...92 cm olması lazım bizimki de... bi denesem mi ama yok yaa bi de kırarım falan eşimin dilinden kurtulamam... :9:

4 Eylülde gidiyoruz canım

Nette bölgesel çalışma için videolar bak istersen bi tatlım birkaç kilo bile çok farkeder eminim

diyene bak listeyi tutan sen değil misin kalk bakalım yerinden

şekerin var mı ki senin tatlım
ben kalkııym:D bi soguk duş alym yemek yaparm sonrada

sağol canım...
kızlar ben pazara çıkıyorum gelince görüşürüz...
geçen hafta giderken cüzdanımı evde unutmuşum bir sürü borç yapmıştım...:9:

Hoşgeldin canım lazer kesim şal neymiş ben nerde yasıyroum acaba:D bol bol gez canım iyi eğlenceler sana

canım ayne bende almayı dusunuyorum okul olmazsa ben taşırmı diye suphedeyim ama ya cok deli kalori yaktırıyo o hayırlı olsun:)

:):) uyuyoduk 12den beri ben kalktım oda kalktı ya paşam ben halsizim noldu bana böyle ayıptr söylemesi duş alasım bile yok o dereceyim

ne konusuyo oglan::)
aman ne konuşsun çenesi düştü babacım benim cici kuş öpücük deyip duruyor:9::9::9:eşim geç gelicekmiş ya gene yanlızşarı oynucem:14::14:
Ne edek tatlışım kayınvaldemlerdeyim ancak bi seferde topluca :1: :1: anlasın sen beni
oda iyiymiş bebem bizimde var kaynımımda cesaret edemiyorum girmeye hem leptop zor oluyo kullanması:27::27:
Bekar olmanın nadir avantajlarından biri işte,bütün odalar boş :1:

Ağlama,kıyamam :70: Benim de birden olmadı canım,yavaş yavaş aldım,bazıları gerçekten çok ekonomik :70:

Aynennnnn :1:

Trambolin gerçekten çok faydalıymış canım ya,hem de keyifli,Tubiş sipariş etmiş,çok da ekonomik,bi denesin de soralım nasılmış :70:
canım evin 75 mk eşyalarım anca griyor o aletlere yerim olsa keşke :31::31:
selam kızlar fizikten geldim pazara gidicem bi bakayım dedim...
tubiş trambolinin hayırlı olsun... benim kızın da var küçük ben onun üstünde mi zıplasam acaba...:9:
yalnız benim çocuklar zıplarken baya yükseliyolar küçük olmasına rağmen bize göre olanı biraz daha büyük olması lazım... ordan ben zıplarsam ve çocuklarla aynı oranda havalanırsam kesin tavana çarparım....:9: nasıl olacak odada bu iş hiç anlamadım...:44:

saphira kaptanım ayran detoksu dediğin şu bulgur mercimek nohut karışımımı... ben onu yiyemedim ki...
nevcim ben kabağı hiç sevmem bi tek mücverini yerim yersem... toksinlerden mi oluyo diyosunuz yorgunluk...
var mı başka tavsiyeniz toksin atacak... olmazsa şu ayran detoksunu tekrar deniyim yarın...
pirinç lapası yap tavuk yap:53::53:

bu sodanın asitini almanın faydası ne canım...
ben pek içemem soda ama çok etkili bişeyse zorlarım kendimi...

canım NEV arkadasımız paylaşmıştı bunu..elma ile soda ile yapılan bir die ben henüz elmalı bir şekilde uygulamadım ama faydası varmış..ben normaldede sodayı çok sevdiğim için içiyorum..
NEV cim o dieti tekrar paylaşırmısın...

mercimek çorbası patates yemegi inan çok özledim yemegini yanına pilav yap:56::56:olsada yesek amanın :52::52::52:patates yemegi yesek ne olur kızlar ya bir seferden birşey olurmu:17::17::17:
bana olmuyo canım ya yoğurtl turşulu sos yapcam tavuğun yanına ben gelirim gene sende azcık ye bişey olmaz ya :)

Back
X