Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım...hızla sağlıkla gitsin kilolar.....benimde işe başlamama 1.5ay dan biraz fazla kaldı nevcim yaaa...işe biraz olsun yenilenmişş parlamış dönmek istiyorum....insanlarıı biliyoruz hepsi de menfaatçi kilo aldın mı kendini bıraktınmı saçma saçma kalp kırıyorlar...acil plan uygulamam lazım...günde yarım saa kosu bandı fayda edermi sence..sauna esofmanla birlikte.....bu aralar kendimi çok şiş hissediyorum böyle kollarım falan kalınlaşmış gibi iyice...günde 3 tane asiti alınmış soda içiyorum ..faydalı olucak sanki...
kızlarını bilmem de ben gördüm yalnız![]()
gecmis olsun canım niye ole oldu acabakızlar bu arada bayramda elimi kesmiştim her gün geçeceğine derinleşti gitti... çok fena oldu küçücük kesik...
yarına randevu aldım bi şekerimi ölçtürücem...![]()
gecmis olsun canım niye ole oldu acaba
benimki de nette çok büyük görünmüyor ama 102 cmlik aldımselam kızlar fizikten geldim pazara gidicem bi bakayım dedim...
tubiş trambolinin hayırlı olsun... benim kızın da var küçük ben onun üstünde mi zıplasam acaba...
yalnız benim çocuklar zıplarken baya yükseliyolar küçük olmasına rağmen bize göre olanı biraz daha büyük olması lazım... ordan ben zıplarsam ve çocuklarla aynı oranda havalanırsam kesin tavana çarparım....nasıl olacak odada bu iş hiç anlamadım...:44:
saphira kaptanım ayran detoksu dediğin şu bulgur mercimek nohut karışımımı... ben onu yiyemedim ki...
nevcim ben kabağı hiç sevmem bi tek mücverini yerim yersem... toksinlerden mi oluyo diyosunuz yorgunluk...
var mı başka tavsiyeniz toksin atacak... olmazsa şu ayran detoksunu tekrar deniyim yarın...
4 Eylülde gidiyoruz canım:)))))
ipekcim ne zaman dönüyorsun yurt dışına??
Nette bölgesel çalışma için videolar bak istersen bi tatlım birkaç kilo bile çok farkeder eminimhayırlı olsun canım...hızla sağlıkla gitsin kilolar.....benimde işe başlamama 1.5ay dan biraz fazla kaldı nevcim yaaa...işe biraz olsun yenilenmişş parlamış dönmek istiyorum....insanlarıı biliyoruz hepsi de menfaatçi kilo aldın mı kendini bıraktınmı saçma saçma kalp kırıyorlar...acil plan uygulamam lazım...günde yarım saa kosu bandı fayda edermi sence..sauna esofmanla birlikte.....bu aralar kendimi çok şiş hissediyorum böyle kollarım falan kalınlaşmış gibi iyice...günde 3 tane asiti alınmış soda içiyorum ..faydalı olucak sanki...
diyene bak listeyi tutan sen değil misin kalk bakalım yerindenbanada spor yaptırın yaa tembelleştim bayramdan beri![]()
sağol canım ben de bilmiyorum da bu gün okulda şekerden olmuştur dediler bakalım ne dicek dr..
benimki de nette çok büyük görünmüyor ama 102 cmlik aldımbir de çok büyükse annem beni öldürecek
![]()
ben kalkııym4 Eylülde gidiyoruz canım
Nette bölgesel çalışma için videolar bak istersen bi tatlım birkaç kilo bile çok farkeder eminim
diyene bak listeyi tutan sen değil misin kalk bakalım yerinden
şekerin var mı ki senin tatlım
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
nev81,
tubis87,
mattika,
ipekyol51+,
ananee,
shopaholic
Vuuuuuuuuu![]()
4 Eylülde gidiyoruz canım
Nette bölgesel çalışma için videolar bak istersen bi tatlım birkaç kilo bile çok farkeder eminim
diyene bak listeyi tutan sen değil misin kalk bakalım yerinden
şekerin var mı ki senin tatlım
yap bakalım hamarat kızben kalkııymbi soguk duş alym yemek yaparm sonrada
evet maalesef...![]()
aman ne konuşsun çenesi düştü babacım benim cici kuş öpücük deyip duruyorHoşgeldin canım lazer kesim şal neymiş ben nerde yasıyroum acababol bol gez canım iyi eğlenceler sana
canım ayne bende almayı dusunuyorum okul olmazsa ben taşırmı diye suphedeyim ama ya cok deli kalori yaktırıyo o hayırlı olsun:)
:):) uyuyoduk 12den beri ben kalktım oda kalktı ya paşam ben halsizim noldu bana böyle ayıptr söylemesi duş alasım bile yok o dereceyim
ne konusuyo oglan::)
oda iyiymiş bebem bizimde var kaynımımda cesaret edemiyorum girmeye hem leptop zor oluyo kullanmasıNe edek tatlışım kayınvaldemlerdeyim ancak bi seferde topluca![]()
anlasın sen beni
canım evin 75 mk eşyalarım anca griyor o aletlere yerim olsa keşkeBekar olmanın nadir avantajlarından biri işte,bütün odalar boş
Ağlama,kıyamamBenim de birden olmadı canım,yavaş yavaş aldım,bazıları gerçekten çok ekonomik
Aynennnnn
Trambolin gerçekten çok faydalıymış canım ya,hem de keyifli,Tubiş sipariş etmiş,çok da ekonomik,bi denesin de soralım nasılmış![]()
pirinç lapası yap tavuk yapselam kızlar fizikten geldim pazara gidicem bi bakayım dedim...
tubiş trambolinin hayırlı olsun... benim kızın da var küçük ben onun üstünde mi zıplasam acaba...
yalnız benim çocuklar zıplarken baya yükseliyolar küçük olmasına rağmen bize göre olanı biraz daha büyük olması lazım... ordan ben zıplarsam ve çocuklarla aynı oranda havalanırsam kesin tavana çarparım....nasıl olacak odada bu iş hiç anlamadım...:44:
saphira kaptanım ayran detoksu dediğin şu bulgur mercimek nohut karışımımı... ben onu yiyemedim ki...
nevcim ben kabağı hiç sevmem bi tek mücverini yerim yersem... toksinlerden mi oluyo diyosunuz yorgunluk...
var mı başka tavsiyeniz toksin atacak... olmazsa şu ayran detoksunu tekrar deniyim yarın...
bu sodanın asitini almanın faydası ne canım...
ben pek içemem soda ama çok etkili bişeyse zorlarım kendimi...
ne pişrceem ben ya
bana olmuyo canım ya yoğurtl turşulu sos yapcam tavuğun yanına ben gelirim gene sende azcık ye bişey olmaz ya :)mercimek çorbası patates yemegi inan çok özledim yemegini yanına pilav yapolsada yesek amanın
patates yemegi yesek ne olur kızlar ya bir seferden birşey olurmu
![]()