Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin canım afiyet olsun.haftada 1 gün kaçamak var
canım sadece 6. takım bölecek biz bölmeyeceğiz..
bence de öyle olmalı
yok anam bana hiç bir şey fayda etmiyor
canım planlarda yemek yemem yoktu ki,acıkırsamda ayran içerim veya konserve ton alırım diyordum
saphiram atagını uzatmanın bi anlamı yok ya

niye canım?vicdanımı rahatlatmam lazım.bir de yine bu sbah tartılmayı unuttum

selam kızlar herkese mutlu haftalar

kahvaltımı yeni bitirdim

aç karnına 500 ml su+keten tohumu

2 yumurta+az süt+2 küçük sosis (dukana uygun) omlet
½ y.k. yulaf kepeğinden ir dilim dukan ekmeği
1 kk peynir
çay

o ne ayol,destan gibi yazmışım anlayın işte ne kadann üzülmüşüm
ben de çok üzülüyorum kaçamak yapınca...kendimize haksızlık yapıyoruz kaçamaklarla
Ben rejim yapiyorum tum sulale biliyo ama eve genede pastalar cikolatalar geliyo ya yemedm kakaolu hindistan cevizli tatlandiricili sut ictm su ictim cayimi ictm yemicem bennnn hemen yarin babam ofise goturcek herseyi ayip ya bayanlara kizginim ben
insanlar anlayışsız cnm ya..kilo alırsın kilo aldı derler..rejim yaparsın sabote ederler...

cnm beniimm herşley gönlünce olsun tatlı arkadasım...sen herşeyin en iyisini hakediyorsun..

arkadaşlar uuzn zamandır ANANE cimin tavsiye ettiği 9 lu çayı sipariş ettim komşuma...dediğine göre çok etkiliymiş....umarım faydasını görürümm

cnm beniimm herşley gönlünce olsun tatlı arkadasım...sen herşeyin en iyisini hakediyorsun..
Canımmmmmm,çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz için çok güzel olur herşey

7. takımın asil,güçlü,şahsiyetli,azimli,kararlı,istikrarlı,güzeller güzeli üyeleri nerdeler bugün acabaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
selam herkese ...kızı fiziğe götürdüm geldim çok sıcak yaa...
ramazanda rabbim serinlik vermişti ramazan bitti sıcaklar geldi...
kızı derse bıraktım 45 dk yürüdüm benim mantılar gitmiştir...
kaptan benim kaçamak geçen haftaya giriyor bu hafta bi kaçamak hakkım daha var ozaman... (yüzsüz üye smileyi)

ben yarın şu detoksu tekrar denicem... şu yorgunluğuma çare bulmam lazım...
gündüz uyumuş kalmışım... servisin telefonuyla uyandım... 10 dk içinde koştur koştur hem kendim hazırlandım hem 2 çocuğu hazırladım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar uuzn zamandır ANANE cimin tavsiye ettiği 9 lu çayı sipariş ettim komşuma...dediğine göre çok etkiliymiş....umarım faydasını görürümm
canım kaple srunu olan ve tansiyonu olan yapmasın heleki benim gibi panik atak olanlar olmasda olur bende çünkü
ben küstüm size ben geliyom siz yok oluyosunuz sizleri boykot ettim bugün biline
menümde kurufasülye yarmalı soguk çorba pirinç pilavı rulolu çukulatalı kremalı pasta var tarifid eneyim dedimde salata urşu okadar
canım işşallah sonuş alırsın sen bir yıl yürüsende gitmez o kilolar bensiz yedinya ondan didim
kızlar ben bugun yokum

nereye gidicen acaba :44::44:

Herkeslere iyi akşamlar,

Ben bugün çalışıyorum, ya da şöyled söyleyeyim daha doğru olur çalışmaya çalışıyorum, bir makale var bir haftaya bitmesi gerek inşallah sabah akşam oturursam biter arada bir bakıyorum ama herkes tatillerde kaçamaklarda Amannn bozmayın moralinizi o kadar kaçamaklar da olmasa hayatın da diyetin de tadı çıkmıyor, kaçamak yapıp suçluluk duyunca boğazımızı daha iyi tutuyoruz, abartmamak koşuluyla tabi Hepinizi öpüyorum

Gelelim benim yediklerime

Sabah,

büyük bir bardak su
1 çavdar ekmek
2 kaşık menemen
1 kk peynir
1 siyah zeytin
2-3 tane fırında patates yağsız buğulama gibi bişey yaptım
1 fincan çay

sabah geç yapınca öğle bir yeşil elma, 3-4 badem yedim

Akşam,
1 kase nohutlu et yemeği
2 kaşık pilav
2-3 kaşık yoğurt

daha da bişey yemem inşallah içersem form çay içerim, ya da soda

Paşam böyle BEBEM filan diyorsun ya aklıma neşeli ayaklar filmindeki Ramon geliyor, o da sürekli bebeeem diyor ya, senin yazılarını okuyunca gözümde hep o canlanıyooor

Son düzenleme:
Ben aslinda karatayda kola icmedim mesela ondanmi kabiz oldum acabaa..ben birakmiyim kolayi iyi geliyo bana:d
Keskulcu pasam :d haftasonu bi tutturamadik saatlerimizi ya :d bende seni boykot ettim simdi:d gel sen kiyamazsin bizee
Ya atakta bi sure sonra duruyo zaten kilo vermen bide sebzesizlik halsizlik yapar canim benim halsizlik ondanmis mesela
Insallah sende gorursun canim faydasini ama bi rejimle gotur:) bide merak ettim komsunmu etkili oldu benmi:d
Canim yarin ankara on derece duscek nerdeyse sizinde oyle olu sanirsam

guldum ya kacamak olayinaa:d

Afiyet olsun canim .haklisin valla illaki yemek gerekiyo hep rejim gitmiyo cunku ama durmayi bilmek onemli:d

Kizlar bugun kalamar yedim burasi iyi guzel ama kalamarlar yagda kizartilmis citir sosluyduuuu ama bi saat yuzdum araliksiz antremandaymisim gbi kalamar kalmamistir 7tane yedim zaten oyle istéeeee

simdi kiymali yumurta yicem kizlar gelirim ben birazdan:)

Mai'cim ya toksin fazlalığın var,ya kolestrolün yüksek ya da kandaki demir oranın azalmış olmalı;bir kontrol şart canım...

Yok yok 7. takım nazara gelmiş,2 sayfa bile dolmamış bugün...

Afiyet olsun canım,menünü çok beğendim...

Ya bide aklima takildi ticker ne ya:d
Kilonu gösteren çizelge kuzum

Paşam böyle BEBEM filan diyorsun ya aklıma neşeli ayaklar filmindeki Ramon geliyor, o da sürekli bebeeem diyor ya, senin yazılarını okuyunca gözümde hep o canlanıyooor
bende snei her gördügümde nanagından bir ısırık almak için ölüyorum haberin varmısen beni görsen aşık olurdun ozaman iri gözlerime
sen bensiz ye kalamarları kıymalı yumurtayı ben seni boykot etmiyim kalamarın tadı nasılki hiç yemedimde apla hiç kalamar pişirenim olmadı apla

ben yokumya ondan dolmamış sayfalar milletler yavaş yavaş gelmeye başlarlar birazdansen ne yaptın bebem anlat bana bugünün nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…