hoşgeldin canım afiyet olsun.haftada 1 gün kaçamak varbu arada kızlar dün geldim yazmaya yüzüm yoktu okudum kaçtım...
şimdi bu kaçamaklara ceza olayını ilk bana mı uyugulayacaksınız:18:
dün çok çok kötü şeyler yedim... :18:
eşime mantı açmıştım... bi tadına bakayım nasıl olmuş dedim offf ne zamandır da canım çekiyodu çok güzel olmuş...
oturdum 1 koca tabak yedim üzerinde bol tereyağıyla :18:
bi de saat 9 du...:18: 2 bardak da normal kola içtim yanında tabi sabah 60.3 çıktım...
pişmanmıyım hem de çoookkkk... cezam neyse razıyım....
bence de öyle olmalıcanım sadece 6. takım bölecek biz bölmeyeceğiz..
yok anam bana hiç bir şey fayda etmiyorkaptan yağsız süt içmiyor musun...
yoğurduna kırmızı biber katıp yesen falan WC ye faydası olur...
ben hiç gitmesem 3 kez giderim günde...
kola zeronun falan çok faydası var bana...arada 1 teneke içsen bişey olmaz...
canım planlarda yemek yemem yoktu ki,acıkırsamda ayran içerim veya konserve ton alırım diyordumGunaydın kızlar:) ticker ne?cezamız ne? kacamaklar vaaar...
saphira keşke yanına dukanlık bişeyler gotrseydin ya
maibeyaz canın sağolsun diceksin artık napalımm..
hoşgeldin senarist:)
kızlar bende simdi dukan ekmegimle gojiberi receli yedim bitti zaten bi daha yemem sanırım babamla annem cok begenmist, bugun yarın alır duzgun yaparm inşallah
saphiram atagını uzatmanın bi anlamı yok ya
ben de çok üzülüyorum kaçamak yapınca...kendimize haksızlık yapıyoruz kaçamaklarlao ne ayol,destan gibi yazmışımanlayın işte ne kadann üzülmüşüm
insanlar anlayışsız cnm ya..kilo alırsın kilo aldı derler..rejim yaparsın sabote ederler...Ben rejim yapiyorum tum sulale biliyo ama eve genede pastalar cikolatalar geliyo yayemedm kakaolu hindistan cevizli tatlandiricili sut ictm su ictim cayimi ictm yemicem bennnn hemen yarin babam ofise goturcek herseyi ayip ya bayanlara kizginim ben
Nasılsınız canlarım?Ben biraz melankoliğim 2 gündür.2 aydır ailemin yanındaydım biliyorsunuz tatil sebebiyle,önümüzdeki cuma gidicem görev yerime,pazartesi de işbaşı
Uzun uzun düşünüyorum 2 akşamdır;geçen yıl neler yaşadım,koskoca bir yaz boyu yaşadıklarımı atlatmaya çalıştım tam olarak da atlatmış sayılmam,bu yıl yeni bir başlangıç muhakkak,bakalım beraberinde neler getirecek koca yıl?Efkarlanıp duruyorum gün yaklaştıkça
Şimdiden kafamda planlar yaptım;kendimi diyete ve öğrencilerime vericem;inşallah bu yıl çok güzel olur hepimiz için
Canımmmmmm,çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz için çok güzel olur herşeycnm beniimm herşley gönlünce olsun tatlı arkadasım...sen herşeyin en iyisini hakediyorsun..
canım kaple srunu olan ve tansiyonu olan yapmasın heleki benim gibi panik atak olanlar olmasda olur bende çünküarkadaşlar uuzn zamandır ANANE cimin tavsiye ettiği 9 lu çayı sipariş ettim komşuma...dediğine göre çok etkiliymiş....umarım faydasını görürümm
ben küstüm size ben geliyom siz yok oluyosunuzCanımmmmmm,çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz için çok güzel olur herşey
7. takımın asil,güçlü,şahsiyetli,azimli,kararlı,istikrarlı,güzeller güzeli üyeleri nerdeler bugün acabaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım işşallah sonuş alırsın sen bir yıl yürüsende gitmez o kilolar bensiz yedinya ondan didimselam herkese ...kızı fiziğe götürdüm geldim çok sıcak yaa...
ramazanda rabbim serinlik vermişti ramazan bitti sıcaklar geldi...
kızı derse bıraktım 45 dk yürüdüm benim mantılar gitmiştir...
kaptan benim kaçamak geçen haftaya giriyor bu hafta bi kaçamak hakkım daha var ozaman... (yüzsüz üye smileyi)
kızlar ben bugun yokum
benim yerimede kulaç at bebemben ne yüzmeyi ögrenebildim nede bisiklete binebildim beceremedim yane
gene götürüşsün mamaları ben bur topigin patakçısı ve çok konuşanı:99::99: ilan ediyorum hele bir karşı çıkın bana yirsiniz şaplagı kız bu liste ney çabuk süle seni bir daha kaçamak yaparken görürüsen erinmem gelri bir zat kendi elelrimle cezanı veirirm ona göre işte o kadar duydunmu beni
bende dn bir kase keşgülü götürdüm malesef kendi kendimi dövsem iyi olucekyazık yarına kalsayd atıcektim maksat çöpe gitmesin yedikmi ikimizde dayagı oturalımda biz derdimize yanalım
amin işşallah bebem burası çok sıcak nedense çok terliyorum ben yaaa
hoş geldin bebem işşallah birdaha gitmezsinneler yaptın anlat bakalım
sanada günaydın bebem
sana bir şarkı armagan etmek sitiyorum nen olur kabul et son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var olmadı yar
birde bensiz götürmüş mamaları hemide mantıinsan bizede ayırı degilmi okadar mantıyı tek başına yemişin hem ne kolası içtin kız onun içinde böcek var yaw:18::18::18:milyarı verseler içmem önceden nasıl içtim diye kendime şaştım
kızlar hafta içi oldugundan bakıyorumda herkez dökülmüş topige siz hafta sonu gelmeyin beni yanlız bırakın bende sileri yanlız bırakıcem boykot ediyroum sizleri haberiniz olsun
Ben aslinda karatayda kola icmedim mesela ondanmi kabiz oldum acabaa..ben birakmiyim kolayi iyi geliyo bana:devet canım burda okumuştum ben de geçen sene
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyeti-deneyimlerimiz-1474.html#post20049004
Keskulcu pasam :d haftasonu bi tutturamadik saatlerimizi ya :d bende seni boykot ettim simdi:d gel sen kiyamazsin bizeebenim yerimede kulaç at bebemben ne yüzmeyi ögrenebildim nede bisiklete binebildim beceremedim yane
gene götürüşsün mamaları ben bur topigin patakçısı ve çok konuşanı:99::99: ilan ediyorum hele bir karşı çıkın bana yirsiniz şaplagı kız bu liste ney çabuk süle seni bir daha kaçamak yaparken görürüsen erinmem gelri bir zat kendi elelrimle cezanı veirirm ona göre işte o kadar duydunmu beni
bende dn bir kase keşgülü götürdüm malesef kendi kendimi dövsem iyi olucekyazık yarına kalsayd atıcektim maksat çöpe gitmesin yedikmi ikimizde dayagı oturalımda biz derdimize yanalım
amin işşallah bebem burası çok sıcak nedense çok terliyorum ben yaaa
hoş geldin bebem işşallah birdaha gitmezsinneler yaptın anlat bakalım
sanada günaydın bebem
sana bir şarkı armagan etmek sitiyorum nen olur kabul et son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var olmadı yar
birde bensiz götürmüş mamaları hemide mantıinsan bizede ayırı degilmi okadar mantıyı tek başına yemişin hem ne kolası içtin kız onun içinde böcek var yaw:18::18::18:milyarı verseler içmem önceden nasıl içtim diye kendime şaştım
kızlar hafta içi oldugundan bakıyorumda herkez dökülmüş topige siz hafta sonu gelmeyin beni yanlız bırakın bende sileri yanlız bırakıcem boykot ediyroum sizleri haberiniz olsun
Ya atakta bi sure sonra duruyo zaten kilo vermen bide sebzesizlik halsizlik yapar canim benim halsizlik ondanmis meselahoşgeldin canım afiyet olsun.haftada 1 gün kaçamak var
bence de öyle olmalı
yok anam bana hiç bir şey fayda etmiyor
canım planlarda yemek yemem yoktu ki,acıkırsamda ayran içerim veya konserve ton alırım diyordum
niye canım?vicdanımı rahatlatmam lazım.bir de yine bu sbah tartılmayı unuttum
Insallah sende gorursun canim faydasini ama bi rejimle gotur:) bide merak ettim komsunmu etkili oldu benmi:darkadaşlar uuzn zamandır ANANE cimin tavsiye ettiği 9 lu çayı sipariş ettim komşuma...dediğine göre çok etkiliymiş....umarım faydasını görürümm
Canim yarin ankara on derece duscek nerdeyse sizinde oyle olu sanirsamselam herkese ...kızı fiziğe götürdüm geldim çok sıcak yaa...
ramazanda rabbim serinlik vermişti ramazan bitti sıcaklar geldi...
kızı derse bıraktım 45 dk yürüdüm benim mantılar gitmiştir...
kaptan benim kaçamak geçen haftaya giriyor bu hafta bi kaçamak hakkım daha var ozaman... (yüzsüz üye smileyi)
Afiyet olsun canim .haklisin valla illaki yemek gerekiyo hep rejim gitmiyo cunku ama durmayi bilmek onemli:dHerkeslere iyi akşamlar,
Ben bugün çalışıyorum, ya da şöyled söyleyeyim daha doğru olur çalışmaya çalışıyorum, bir makale var bir haftaya bitmesi gerek inşallah sabah akşam oturursam biter arada bir bakıyorum ama herkes tatillerde kaçamaklardaAmannn bozmayın moralinizi o kadar kaçamaklar da olmasa hayatın da diyetin de tadı çıkmıyor, kaçamak yapıp suçluluk duyunca boğazımızı daha iyi tutuyoruz, abartmamak koşuluyla tabi Hepinizi öpüyorum
Gelelim benim yediklerime
Sabah,
büyük bir bardak su
1 çavdar ekmek
2 kaşık menemen
1 kk peynir
1 siyah zeytin
2-3 tane fırında patates yağsız buğulama gibi bişey yaptım
1 fincan çay
sabah geç yapınca öğle bir yeşil elma, 3-4 badem yedim
Akşam,
1 kase nohutlu et yemeği
2 kaşık pilav
2-3 kaşık yoğurt
daha da bişey yemem inşallah içersem form çay içerim, ya da soda
kız mesajlarımızın altında çıkıyo ya kolimuzu gösteriyor senin de var ya...
Mai'cim ya toksin fazlalığın var,ya kolestrolün yüksek ya da kandaki demir oranın azalmış olmalı;bir kontrol şart canım...ben yarın şu detoksu tekrar denicem... şu yorgunluğuma çare bulmam lazım...
gündüz uyumuş kalmışım... servisin telefonuyla uyandım... 10 dk içinde koştur koştur hem kendim hazırlandım hem 2 çocuğu hazırladım :))
Yok yok 7. takım nazara gelmiş,2 sayfa bile dolmamış bugün...ben küstüm size ben geliyom siz yok oluyosunuzsizleri boykot ettim bugün biline
menümde kurufasülye yarmalı soguk çorba pirinç pilavı rulolu çukulatalı kremalı pasta var tarifid eneyim dedimdesalata urşu okadar
Afiyet olsun canım,menünü çok beğendim...Herkeslere iyi akşamlar,
Ben bugün çalışıyorum, ya da şöyled söyleyeyim daha doğru olur çalışmaya çalışıyorum, bir makale var bir haftaya bitmesi gerek inşallah sabah akşam oturursam biter arada bir bakıyorum ama herkes tatillerde kaçamaklardaAmannn bozmayın moralinizi o kadar kaçamaklar da olmasa hayatın da diyetin de tadı çıkmıyor, kaçamak yapıp suçluluk duyunca boğazımızı daha iyi tutuyoruz, abartmamak koşuluyla tabi Hepinizi öpüyorum
Gelelim benim yediklerime
Sabah,
büyük bir bardak su
1 çavdar ekmek
2 kaşık menemen
1 kk peynir
1 siyah zeytin
2-3 tane fırında patates yağsız buğulama gibi bişey yaptım
1 fincan çay
sabah geç yapınca öğle bir yeşil elma, 3-4 badem yedim
Akşam,
1 kase nohutlu et yemeği
2 kaşık pilav
2-3 kaşık yoğurt
daha da bişey yemem inşallah içersem form çay içerim, ya da soda
Kilonu gösteren çizelge kuzumYa bide aklima takildi ticker ne ya:d
bende snei her gördügümde nanagından bir ısırık almak için ölüyorum haberin varmıPaşam böyle BEBEM filan diyorsun ya aklıma neşeli ayaklar filmindeki Ramon geliyor, o da sürekli bebeeem diyor ya, senin yazılarını okuyunca gözümde hep o canlanıyooor
sen bensiz ye kalamarları kıymalı yumurtayı ben seni boykot etmiyimBen aslinda karatayda kola icmedim mesela ondanmi kabiz oldum acabaa..ben birakmiyim kolayi iyi geliyo bana:d
Keskulcu pasam :d haftasonu bi tutturamadik saatlerimizi ya :d bende seni boykot ettim simdi:d gel sen kiyamazsin bizee
Ya atakta bi sure sonra duruyo zaten kilo vermen bide sebzesizlik halsizlik yapar canim benim halsizlik ondanmis mesela
Insallah sende gorursun canim faydasini ama bi rejimle gotur:) bide merak ettim komsunmu etkili oldu benmi:d
Canim yarin ankara on derece duscek nerdeyse sizinde oyle olu sanirsam
guldum ya kacamak olayinaa:d
Afiyet olsun canim .haklisin valla illaki yemek gerekiyo hep rejim gitmiyo cunku ama durmayi bilmek onemli:d
Kizlar bugun kalamar yedim burasi iyi guzel ama kalamarlar yagda kizartilmis citir sosluyduuuu ama bi saat yuzdum araliksiz antremandaymisim gbi kalamar kalmamistir 7tane yedim zaten oyle istéeeee
simdi kiymali yumurta yicem kizlar gelirim ben birazdan:)
ben yokumya ondan dolmamış sayfalar milletler yavaş yavaş gelmeye başlarlar birazdanMai'cim ya toksin fazlalığın var,ya kolestrolün yüksek ya da kandaki demir oranın azalmış olmalı;bir kontrol şart canım...
Yok yok 7. takım nazara gelmiş,2 sayfa bile dolmamış bugün...
Afiyet olsun canım,menünü çok beğendim...
Kilonu gösteren çizelge kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?