Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben geldim ben:d

Canim uzun sureli kalici bi rejim yap ya gercekten en iyisi olur:)

Sana katılıyorum ananecim, kendimize kalıcı bir yemek yeme şekli, beslenme düzeni seçmeliyiz, yoksa rejim diyet filan hikaye aslında çünkü kilolar pusuda bekliyor, anında geri geliyorlar walla, bayram hepimize çok büyük ders oldu bence

Canım inşallah herşey gönlünce olur, her zaman hava kapalı yağmurlu olacak değil yaa, güneş de açacak bir gün, hayırlısı olsun yeter ki

Bana da göndersene birazcık patlıcan yemeğinden, çooook severim kendilerini
canım kaç zamandır canım istiyoduya patates yemegi bende bir ilk yaptım içine bir adet dogradım patlıcanın biberde koydum bol domatesli pişirdim yeminle ben gzüel olmuş doydum desem yeri ama benim kan grubuma göre patates patlıcan biber domates daha neler yasakgel yavrim yedireyim bol sarımsaklı yaptım
Pasam bende geldigimde sen yoktun:d kismet boyleymis bugun:d burdada neler yokki yemiyorum ben ama ay bi gulme krizine grdik sakinlesym dye kactim buraya ugradm nerdesiiinnn:)

burdayım bebem namaz kılıyoudm eşim işte yoldaymış geliyomuş çayı demledim yemekelri hazırladım öle onu bekliyorum rabbim başımdan eksik etmesin işşallah

Pasam bizimde ev bosaldi yarin havuza gitcem bi temizlik yapcam kendme off ne zahmet bu kadinlik..yarindan sonrada havalar sogucakmis ben yanmadm istedgm gbi

amin canim insallah hep beraber ve mutlu olursunuz:)

kızlar adam gıbı bı dıyete baslıcam..dukanmı ıyı karataymı sızcr
karatay
bunu yapmayı düşünüyorum ama daha elmanın mevsimi değil yeni elmalar çıkmadı yerine ne önerebilirsiniz:44:
tavuk
taşınma telaşında mı incittin ayağını canım geçmiş olsun

ayy kıyamammm dönüş vakti geldi demek he tayin isteyemiyor musun canım ailenin yanına?Sanki ailenin yanında daha mutlu daha huzurlusun,bir çoğumuz gibi..Hayırlı olsu yeni sene,inşallah her şey gönlünce olur

selam canlarım
Bugün tüm gün gelemedim.Sabah kalktık kahvaltı faslından sonra hazırlandık ve çıktık.Çeşmeye gittik denize Babamların yazlığa gittik tabi önce,tatlı ve şekerli limonata ikramını geri çevirdim.Eşim bu sayede benimkini de yedi bayılarak sonra hep birlikte denize gittik,bol bol yüzdüm.Su mükemmeldi,dalga yoktu,deniz pırıl pırıldı.Kum zaten ipek gibi.kuzum o kadar çok eğledi ki,sudan zor çıkardık.Sonra yine babamların eve gittik.5 çayı hazırladılar.Çaylarımızı içtik,yanında sigara böreği kızartmışlar,bayılırım,yemedim demiycem,diyemicem yedim Şöyle ki;aslında akşam yemeğine kalmamız için çok ısrar ettiler ama maça yetişeceğimiz için kalamayız,eve gidicez dedik,o yüzden de en azından 5 çayı ikramı yapmak istediler.Önceki tatlıyı da yemediğim için,sigara börekleri için çok ısrar ettiler ve ben artık acıkmıştım.Saat 18.00-18.30 civarıydı ve kahvaltıyı 11.00 yemiştik.Açlık hissetmiyorum dukanda,aynı karataydaki gibi ama başım dönmeye başlıyor ve biraz sersemliyorum sanki,o zaman anlıyorum ki acıkmışım yemem lazım.Neticede ince ve küçük yapılmış böreklerden 8-10 tane yedim,1 ad. te un kurabiyesi sonra çok üzüldüm tabi,1 ad. yeirm kırılmasınlr diye,başka yemem diyordum ama 1 ad. aldıktan sonra gerisi geldi,açım ya,dayanamadım işte,halbuki o kdar motivasyonum yüksek o kadar iradeliyim şu ara,o yüzden çok üzüldüm zaten.Denizde biraz kalori harcadıysam da aynen geri aldım anlayacağınız

Eve geldik,e tabi maç keyfi yapmamız lazım :)) Akşam yemeği hazırlamadım,acıkmadık zaten.onun yerine çerez ve meyve eşliğinde şarap içiyorum.2.kadehimdeyim başka içmicem.Eşimde birasıı içiyor.Kuzu da hala uyumadı o kadar yorgunluğa rağmen Dukan yapan bir bayanın yorumunu okumuştum,yağsız süt ürüneri kullanmamış ve haftada 1 içki içmiş,yine de çok güzel kilo vermiş.Dukan çok sıkı bir diyet,ben o kadar sıkı yapamam zaten,bir süre sonra ters etki yapmaya başlar bende..

sabah aç karnına tartıldım yine dünkü gibi 83 geldim.Her gün 600 gr vermeye alışmışım,bugünde aynı şeyi bekliyordum.en azından 82.5 filan olmayı umuyordum sanırım,biraz hayal kırıklığına uğradım ve seyir dönemine geçme vakti gelmiş diye düşündüm bilmem yanlış mı düşünmüşüm :26: Bugün de böyle kaçamaklı gün olunca,yarın ve hatta yapabilirsem salı günü de atak yapayım,bugünü kurtarayım diyorum.Sanırım vicdanen de kendimi böyle daha iyi hissedicem...

aç karnına keten tohumu ve 500 ml su

kahvaltı:

4 ad dukan krep ( 1 y.k. yulaflı)
4 ad. sadece piliç göğüsten yapılma,az yağlı kokteyl sosis
1 ince yuvarlak dilim sucuk (nefis köreltmelik)
2 kk peynir
1 büyük domatesin çeyreği
çay

o ne ayol,destan gibi yazmışım anlayın işte ne kadann üzülmüşüm

Bu arada bu kaçamaklar belki bağırsaklarımı çalıştırır,hep öyle oluyor ya Çarşambadan beri küsüz wc ile

canım geçmiş olsun neyin var:18::18::18:
canım bu yıl herşey gönlünce olsun işşallah saglık huzur mutluluk getirsin işşallah cici birde enişte tabe
Amin kuzummm,çok teşekkür ederim.Hepimiz için inşallah

Meleğimmm,teşekkür ederim;inşallah hepimiz için çok güzel olur herşey

Canım inşallah herşey gönlünce olur, her zaman hava kapalı yağmurlu olacak değil yaa, güneş de açacak bir gün, hayırlısı olsun yeter ki
Canım çok sağolll,her kışın arkası bahar değil mi

Canım bu 4+4+4 saçmalığından sonra tayin olmamız neredeyse imkansızlaştı,hele ki ailemin olduğu yer yıllardır tek açık göstermiyor.Ne yazık ki orda kalmak ve yaşadıklarımla yüzleşmek durumundayım.2 ay kafamı toparlamaya çalıştım ailemin yanında,buna da şükür diyelim demi canım benim,çok sağol

ben döndüm şimdi yazamıyorum müsait bi zaman geçmişe göz atıp dönerim

canım ya okuyayım dedim ama 100 sayfaya yakın dilekolay yani.. önemli bi şey varsa diyiverin bana bari

canım ben cumaya kadar giremeyeceğimi söylemiştim tatile gittim ya ben inşallah ceza yazmamışsınızdır bana :18:

hayır canım ya ortalama bu adı üstünde,hepimizin ortak çıkardığı bir sonuç,üzme artık kendini de bizi de
2 ye bölüncek kilolar onu henüz bilmiyorum,konuşulmadı

heralde bölünmez canım ya tüm takımlar izinli olduğu için aynı yani bölünse de bölünmese de

ben az daha çalışayım

ne ka çok "canım" demişim

herkese hayırlı sabahlar...
mavi yeşil ne zamandır sorucam unutuyorum senin tickerdeki BMI yanlış sanırım dimi... senin boyun kaç...

bu arada kızlar dün geldim yazmaya yüzüm yoktu okudum kaçtım...
şimdi bu kaçamaklara ceza olayını ilk bana mı uyugulayacaksınız:18:
dün çok çok kötü şeyler yedim... :18:
eşime mantı açmıştım... bi tadına bakayım nasıl olmuş dedim offf ne zamandır da canım çekiyodu çok güzel olmuş...
oturdum 1 koca tabak yedim üzerinde bol tereyağıyla :18:
bi de saat 9 du...:18: 2 bardak da normal kola içtim yanında tabi sabah 60.3 çıktım...
pişmanmıyım hem de çoookkkk... cezam neyse razıyım....

hayır canım ya ortalama bu adı üstünde,hepimizin ortak çıkardığı bir sonuç,üzme artık kendini de bizi de
2 ye bölüncek kilolar onu henüz bilmiyorum,konuşulmadı

canım sadece 6. takım bölecek biz bölmeyeceğiz..

Bu arada bu kaçamaklar belki bağırsaklarımı çalıştırır,hep öyle oluyor ya Çarşambadan beri küsüz wc ile

kaptan yağsız süt içmiyor musun...
yoğurduna kırmızı biber katıp yesen falan WC ye faydası olur...
ben hiç gitmesem 3 kez giderim günde...
kola zeronun falan çok faydası var bana... arada 1 teneke içsen bişey olmaz...

Gunaydın kızlar:) ticker ne?cezamız ne? kacamaklar vaaar...

saphira keşke yanına dukanlık bişeyler gotrseydin ya

maibeyaz canın sağolsun diceksin artık napalımm..

hoşgeldin senarist:)

kızlar bende simdi dukan ekmegimle gojiberi receli yedim bitti zaten bi daha yemem sanırım babamla annem cok begenmist, bugun yarın alır duzgun yaparm inşallah

sero bagırsakmı calıstırıyomus

Pasam bizimde ev bosaldi yarin havuza gitcem bi temizlik yapcam kendme off ne zahmet bu kadinlik..yarindan sonrada havalar sogucakmis ben yanmadm istedgm gbi

amin canim insallah hep beraber ve mutlu olursunuz:)
benim yerimede kulaç at bebem ben ne yüzmeyi ögrenebildim nede bisiklete binebildim beceremedim yane
gene götürüşsün mamaları ben bur topigin patakçısı ve çok konuşanı:99::99: ilan ediyorum hele bir karşı çıkın bana yirsiniz şaplagıkız bu liste ney çabuk süle seni bir daha kaçamak yaparken görürüsen erinmem gelri bir zat kendi elelrimle cezanı veirirm ona göre işte o kadar duydunmu beni
bende dn bir kase keşgülü götürdüm malesef kendi kendimi dövsem iyi olucek yazık yarına kalsayd atıcektim maksat çöpe gitmesin yedikmi ikimizde dayagı oturalımda biz derdimize yanalım
amin işşallah bebem burası çok sıcak nedense çok terliyorum ben yaaa
ben döndüm şimdi yazamıyorum müsait bi zaman geçmişe göz atıp dönerim
hoş geldin bebem işşallah birdaha gitmezsinneler yaptın anlat bakalım
Gunaydin melekleri
sanada günaydın bebem
sana bir şarkı armagan etmek sitiyorum nen olur kabul et son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var olmadı yar
birde bensiz götürmüş mamaları hemide mantıinsan bizede ayırı degilmi okadar mantıyı tek başına yemişin hem ne kolası içtin kız onun içinde böcek var yaw:18::18::18:milyarı verseler içmem önceden nasıl içtim diye kendime şaştım
kızlar hafta içi oldugundan bakıyorumda herkez dökülmüş topige siz hafta sonu gelmeyin beni yanlız bırakın bende sileri yanlız bırakıcem boykot ediyroum sizleri haberiniz olsun

`