- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
maviyesil1999 cum girip ben bugün yokum yazmışsın sadece,iyisin değil mi canım?Bir sorun yoktur inşallah.Cumanın mesaj sayımını unuttun herhalde canım.onu da yaparsan seviniriz,sıra karışmasın sonra,yeni bir haftaya geçtik malum
bir kızım olsun saçları upuzun olsun ellerimle öryüm tokalar takayım elinden tutup okullara götürüyüm bir oglum olsun babası gibi yakışıklı olsun her baktıgımda eşimi görüyüm benim aşkım okadar çokki ne sen sor ne ben söylüyüm ben böyleyim işteArtık okula gitmesi lazım canım.yetemiyorum ben ona.canı çok sıkılıyor.olduk olmadık şeylere sarıyor.ben de o da stre oluyoruz.4 yaşını dolduracak 2.5 ay sonra.Çok teşekkür ederim canım inşallah her şey güzel olacakbüroda net var canım tabi evdeki kadar rahat olmam mümkün değil,sonuçta orda çalışacağım ama bir şekilde yetişirm ben size.Zaten paydos saatim de 16.00 :)
inşallahh canımmmm çokt eşekkür ederimm
kaçamaksız kapatmana çok sevindim canımiyi geceler
öyle tabi alışacağız bu düzene de inşallah...Ben çocuğu kreşe vereyim de biraz kafamı dinleyeyim derdinde değilim canım,o yüzden kızmamBen çalışmasam da yarım gün verecektim kreşe,sabahtan öğlene kadar.Sabahtan öğlene kadar pek de kafamı dinleme durumum olamaz zaten.İlkokula hazırlık olması açısından ve okulda çocuğa verilen eğitim öğretim açısından kreş şart bana göre.Anne bir yere kadar karşılayabiliyor,bir yerden sonra işin uzmanlarına bırakmak gerekiyor çocuğu,hem oyun oynasın enerjisini atsın,hem arkadaşları olsun sosyalleşsin,paylaşımı öğrensin,hem de oyunlarla karışık verdikleri dersleri alsın diye,kreş bana göre şart.Yaşı gereği seneye de bu kreşe devam edecek veya gideceği ilköğretimin anasınıfına gidecek.Zaten sonraki sene ilkokul 1 e başlayacak.E işe başlayacağıma göre zaten bizim için şart
vallahi benimkiler elhamdurillah iyi oldu şuan paşa klevyede konuşuyo babacı kuşum deyip duruyo benimki dil çıkarmıyo ama kapa sallıyo öpücük atıyo gaga atıyor üstümde geziyo bol bol namaz kıldıgım kıyafetler işiyo onun yüzüznden makina doluyoInmissindir canim kesin:)o zaman yarinda yap sonraki gun sebzeye gecersin:)
:) insallah sende faydasini gorursun canim:) aynen isler bitmez yani bi gun bos duramazsinki en azindan mutfak olur..
Canim sokakta bulmuslar tahminen 3aylikken bize geldi bulundugundan 3gun sonra hemde:) amin canim seninki napti hastami hala ?dil cikaramaiyo ama dmi:d
canım eminimki vericeksin..sen harikasın
maviyeşilcim mrb nasılsın..canım ne zamandır sorucam sana..oğluşun kaç aylık benim kızla yakınlar sanırım...ve ayrıca çok hoşsun...
cok gecmıs olsun cnmcımoff kızlar yaa benim kızı biliyosunuz hasta olunca ne yaptığını bilemiyo hiç beşiğinin kenarlarını kemirmiş... sonra da ayaklarını dikmiş oraya kesik yerler bacaklarını kesmiş hep çok fena kanadı yaa...
:):) hay ben senın kızının tuylerınıKizimla uzaniyoruz:) sen napiyosun
Kıyamam ya,annelik böyle birşey demek kiAynı endişeleri ben de yaşıyorum canım ya, hatta ona başka birinin tuvaletini yaptıracak olmasını bile kıskanıyorum o kadar yani, bakalım yaşayıp göreceğiz
Canım keşke ertelemeseydin mi acaba...hazır şefim yokken kısa bi özet geçeyim..
tam dün full motivasyon 1.5 yılı aşkın bir Dukan'a başlıyordum ki eşim "şimdi başlama kendi evimize çıkınca beraber yaparız, şimdi evde ayrı yiyorsun olmuyo" dedi. ben de "tamam" dedim benim dukan'a yine 1.5 ay rötar geldisöz verdi ama beraber yapıcaz
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ama 1,5 ayda.. akşamları light yoğurtla cacık yapıp yiyeyim diyorum.. onun dışında iş yerinde ne çıkarsa ekmeksiz yiyim.. sabahları da yulaf kepeği ekmeği ile normal kahvaltı edeyim..
çok kararsız kaldım yaDukan'a o kadar hazırlamıştım ki kendimi şimdi sudan çıkmış balığa döndüm..
bi de diyorum kahvaltımı geç yapayım 11 gibi falan.. zaten sabah bişeyler yiyince midem bulanıyo.. bi de akşam yerim annem ne yaparsa bir iki kaşık yoğurtla.. eğer öğlen de yersem bu sefer akşam yemem hafif bişeyler takılırımen mantıklısı bu galiba :44:
Eline sağlık canım24 agustos mesaj sayımı
yesılerık-----------11
saphıra------------31
paşam-------------20
anane-------------44
gerbera-------------3
maibeyaz-----------21
shopaholıc----------8
maviyeşil-----------16
nev-----------------5
ıpekyol-------------9
kızlar bıraz gec oldu ama ben 2 gun sayılıo sanıodum sımdı gordum 3 gunmuş...
Sayimlar 3gun canim:) gectgne sevindim :)gunaydın meleklerım
ıyıyım saphıracım cocuklarla ugras dur..bazı sorunlar vardı.çok sukur gectı
ee ben ıkı gun saydım.cumadamı benımdı?? ok sorun deıl sayarımda uc gun oluyor o zmn dımı? ben ıkı gun bılıyordum da.
Canim kahvaltida yapmiyosan aksam cacik yiyosan evden ayri yemis oluyosun zaten 1.5 ay uzun bi sure bekleme bence dukan yapablirsin ya ama yapamasanda oglen isyerine kendin gotur bence yemeklerini hani yagli tuzlu karbonhidrat nisasta falan almazsin en azindan..hazır şefim yokken kısa bi özet geçeyim..
tam dün full motivasyon 1.5 yılı aşkın bir Dukan'a başlıyordum ki eşim "şimdi başlama kendi evimize çıkınca beraber yaparız, şimdi evde ayrı yiyorsun olmuyo" dedi. ben de "tamam" dedim benim dukan'a yine 1.5 ay rötar geldisöz verdi ama beraber yapıcaz
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ama 1,5 ayda.. akşamları light yoğurtla cacık yapıp yiyeyim diyorum.. onun dışında iş yerinde ne çıkarsa ekmeksiz yiyim.. sabahları da yulaf kepeği ekmeği ile normal kahvaltı edeyim..
çok kararsız kaldım yaDukan'a o kadar hazırlamıştım ki kendimi şimdi sudan çıkmış balığa döndüm..
bi de diyorum kahvaltımı geç yapayım 11 gibi falan.. zaten sabah bişeyler yiyince midem bulanıyo.. bi de akşam yerim annem ne yaparsa bir iki kaşık yoğurtla.. eğer öğlen de yersem bu sefer akşam yemem hafif bişeyler takılırımen mantıklısı bu galiba :44:
Allah askinizi daim tutsun canimmm:) insallah guzel cocuklarin olur bende sinuzit varmis hep kisa sacla gezdim cocukkenn cok ozenirim uzun saca insallah olurda kiziniz guzel guzel orersin ipek saclarini :) kiz cocuk daha iyi ya oglani bosverbir kızım olsun saçları upuzun olsun ellerimle öryüm tokalar takayım elinden tutup okullara götürüyüm bir oglum olsun babası gibi yakışıklı olsun her baktıgımda eşimi görüyüm benim aşkım okadar çokki ne sen sor ne ben söylüyüm ben böyleyim işte
vallahi benimkiler elhamdurillah iyi oldu şuan paşa klevyede konuşuyo babacı kuşum deyip duruyo benimki dil çıkarmıyo ama kapa sallıyo öpücük atıyo gaga atıyor üstümde geziyo bol bol namaz kıldıgım kıyafetler işiyo onun yüzüznden makina doluyoçenesi düşük oglanın bugüb hiç uyuyamadım saga sola dön yok kardeşim sabahta paşanıns esine kalktım şimdi ekranı gagalıyo ay görsen öpesin gelri facede bak resimlere paşanınoldugu resimleri açıyorum senin için videyo vardı kaldkrısım korkuma koyamadımmalum nazara çok geliyo geveze oglumun :18::18::18:
kızlar çok şükür 6 gün orucumu dün selevatladım şimdi borcumu tutuyorum 6 eylülde yane haftaya perşembe orucum bitiyoru sonra normal hayatıma geri dönerim işşallah yürüyüşe çıkıcem işşallah 6 sonrasonra siz yeni paşayı görün
ıyıyım cnm bıraz gec oldu ama sayım yaparken okudum:)) oglum su an 19aylık oldu..tşk ederım cnm sende oylesın gercekten
cok gecmıs olsun cnmcım
:):) hay ben senın kızının tuylerınıp kokliim:)) kızıymıs:)) adı neydı sahı onun:)
Canlarım günaydıııııııınBir yandan sütlü fındıklı nescafemi yudumluyor,bir yandan da size yazıyorum :126:
Bugün akşamüstü annemle alışverişe çıkıcaz.Hava da hazır serinlemişken,ben sıcağa dayanamıyorum canlarım ya.Hem de o vesile ile yürüyüşümü yapmış olurum,sonra deniz kenarında bir çay keyfi yapar geliriz analı kızlı
Cuma gecesi de yolcuyum bu arada,Allah ben gitmeden huzuru mutluluğu götürsün inşallah oraya
ohh çok severim arkadaşta keyifli uzun kahvaltıları afiyet olsun cnm..güzel sohbetlerkızlar sımdı arkadasa kahvaltıya gıdıorum donuste gecmışınızı okucam)
eline sağlık cnm..24 agustos mesaj sayımı
yesılerık-----------11
saphıra------------31
paşam-------------20
anane-------------44
gerbera-------------3
maibeyaz-----------21
shopaholıc----------8
maviyeşil-----------16
nev-----------------5
ıpekyol-------------9
kahvaltım
bı dılım ekmek
yarım domates
yarım salatalık
bı sahanda yumurta
3 yesıl zeytın
gunaydın canımm :) guzel guzel gezin canım ne guzel işte:)Canlarım günaydıııııııınBir yandan sütlü fındıklı nescafemi yudumluyor,bir yandan da size yazıyorum :126:
Bugün akşamüstü annemle alışverişe çıkıcaz.Hava da hazır serinlemişken,ben sıcağa dayanamıyorum canlarım ya.Hem de o vesile ile yürüyüşümü yapmış olurum,sonra deniz kenarında bir çay keyfi yapar geliriz analı kızlı
Cuma gecesi de yolcuyum bu arada,Allah ben gitmeden huzuru mutluluğu götürsün inşallah oraya
kolay gelsin canımya şöyle bi göz gezdirdim yazdıklarınıza.. tatil dönüşü yoğunluğu var iş yerinde.. öğleden sonra muhakkak yazıcam.. dün de mesaj sayımı tamamlayamadıysam kusuruma bakmayın çok yoğundum ama bugün öğleden sonraya iyice bi kolaylarım işi
geçmesine sevindim canımgunaydın meleklerım
ıyıyım saphıracım cocuklarla ugras dur..bazı sorunlar vardı.çok sukur gectı
ee ben ıkı gun saydım.cumadamı benımdı?? ok sorun deıl sayarımda uc gun oluyor o zmn dımı? ben ıkı gun bılıyordum da.
bence de ertelemsen daha iyi çünkü 1 hafta değilki bu canım 1.5 ay..bence uzun bira zaman.sen kendini hazırlamışken başla bencehazır şefim yokken kısa bi özet geçeyim..
eline sağlık canım24 agustos mesaj sayımı
yesılerık-----------11
saphıra------------31
paşam-------------20
anane-------------44
gerbera-------------3
maibeyaz-----------21
shopaholıc----------8
maviyeşil-----------16
nev-----------------5
ıpekyol-------------9
afiyet olsunCanlarım günaydıııııııınBir yandan sütlü fındıklı nescafemi yudumluyor,bir yandan da size yazıyorum :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?