Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Soyledigim cumlede anlatim bozuklugu var anlamaman normal mium
..

Ben bu yolda devam edicem ve cok istiyorum..
Ama yüzüm yok hatalarimi biliyorum farkindayım ..
Beni listeden cikarman gerekiyorsa çikar diye dedim canım..
neden olmasın simay.. ben kaptanım doğru olanı söylemek zorundayım.. yanlış varsa düzelsin aksayan varsa düzelsin diye..

olabilir hangimiz dört dörtlüğüz ki..

çıkarmam neden gereksin.. çıkarmayayım ama durum da düzelsin diye tüm bu çaba zaten..

bu yolda devamsan şu kurallara da uy gözünü seveyim..

anlaştık mı?

çıkarmıyorum böyle ise..

Accık yanaş da masaj yapayım
ay ne güzel oluuur
nesi var elinin kiri be senin

favoriye aldım bile canım..

Bize bana yani wc için ciddi anlamda düzene girmesi için neler yapılabilir fikir hatta menü yapabilr miyiz?
Kabak olmasın da ne olursa olsun..
tamam kuzum düşünelim.. kızlar yardımcı olsun

KIZLAR KABIZLIK için önerisi olan??

ben de olacam da bugün değil yoruldm daha listeyi hazırlıcam

@MiuLego başütüne kaptanım, hedef rota hesaplandı

Ama dün o pilav yiyen zındık ben değilim
Ben yarım lahmacun yiyen zındık
hee hatırladım doğru
Oyyyy çok büyük bi hedef olmşşş
kız yok artının yanına -100 koydum ben sadece
Flowıra bakk:))
ona ne yazmışım

Kaptanim günde 3 kiloya yakın ohh ne güzel yaa en az 2 haftaya kilo derdi biter

yaaaaaaaaaaaaaa

YAAAAAAAAAA

ahahahaha

hemen düzenliyorum bunu

Bende sevmiyorum mium 65 olcam inşaAllah
Abimin düğün var hem
Hem bayram geliyo
Hatta 63 64 bile olabilir korumada 2 kilo alsam

Valla ben normalde de iyi mıçıyorm ama hergün 2 tane form çay içersem daha iyi mıçıyorm.
Sıkıntı çekenlere tavsiye ederm kolay kilo veriliyor öyle

Seni bu kadar üzdüm haketmiyorum çıkar canım

Arada yaziyorum bazen ama belki cok sık giremiyorum ama arada yazip halini hatrinizi soruyorum sık gelmiyorum diye darilmissinizdir dogrudur gelemiyorum ama bugun yazdim baktim diyet kardeslerim buyuk bir oranla kilo vermis amacina ulasmis sevindim gercekten onun adina kendimi yerine koydum ayni bir zamanlar burda mezun oldugumdaki kilo verisim ve amacimdaki sevinc gbi tebrik ettim arkadasimi ama cevabini alamadim etiketledim okumusturda msjimi sadece buraya geldigimde niliskom ordegim ordegim arada profilime de yaziyor canim sagolsun ❤eflalim ve bazi arkadaslarim konusuyor neyse belki hamilelikten dolayidir bu alinganlik diyim miuşuma bile nasilsin yazdim onada cevap gelmedi yazili olarakbiraz sohbet etmek istedim yani yanlis anlasilmasin takimla ben kopmadim sizden yani bunu bilin istedim bana cok emekleriniz gecti cunku odeyemem hakkinizi ama sizi okuyorum hep takipteyimm yine cok kilo alirsam ki insallah almam gelecegim yine ilk duraksiniz tereddutsuz❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…