Hep ama hep gel hergaf.. sessiz bile durma gel yaz nasıl sevinirim ben. O ziyaretcilerden kasıt sen asla değilsin balım. Senin başımızın üstünde yerin varNeden olmasin,insallah, sizleri takip etmek faydali oluyor,arada bir kim bu ziyaretciler diyorsunuz acaba istemiyorlar mi diye dusunuyorum. Kimseyi rahatsiz etmek istemem,sessizce bakiyorum:)
Bana aşık ya peşimi bırakmıyo şapşikBol malzemeli ve zeytinyagli salata, kararinda yenmis aci biber, bol sivi alimi benim sayabilecegim oneriler. Aktif olmak ta cok onemli.
malipina devam ediyorsun anlasilan
Teşekkür ederim,arada katilirim o zamanHep ama hep gel hergaf.. sessiz bile durma gel yaz nasıl sevinirim ben. O ziyaretcilerden kasıt sen asla değilsin balım. Senin başımızın üstünde yerin var
Mali parktayim eve gidince özelden görüşmem gerekBana aşık ya peşimi bırakmıyo şapşik
Düzenli menü berecek misin? Arada vereceksen onları yorumlamayacağımı söyledim. Bugün ve sonrası bende menüler. Müsait olunca yorumlıcam@MiuLego balım dünde menğ vermiştim.. yorumlanmadı ama gözden kaçmıştır
NoluyorMali parktayim eve gidince özelden görüşmem gerek
OleyTeşekkür ederim,arada katilirim o zaman
Bişey yok kaptanim biraz tüyo alacamdaNoluyor
Bana aşık ya peşimi bırakmıyo şapşik
Menü kilo konusunda kaptanimNe konuda
Tamam kaptan. Bu arada çorba sıfır karbonlu. Pişmemiş domatesten yapılıyorçorba ve ekmeğe aynı öğünde hayır!
ekmeği yeme fılavır..
gerisi güzel..
akşam yemeğinden sonra ağza fermuarı çek emi.. temizlik iyidir bol hareket
Puanın: 6
Yan oda falan sandım anam dedim pembik yoldan çıktıMenü kilo konusunda kaptanim
Oh tamamTamam kaptan. Bu arada çorba sıfır karbonlu. Pişmemiş domatesten yapılıyor
Yok be kaptanim evelallah çıkmam inşallahYan oda falan sandım anam dedim pembik yoldan çıktı
Hadi lenYok be kaptanim evelallah çıkmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?