tamamdır aldım not
Hedef 54 mü***7.TAKIM 582. ETAP***
malipina (66.7/65.6/1.1/%1.65)
pempisler (75.5/74.4/1.1/%1.46)
Ahu060812 (77.8/77.5/0.3/%0.39)
koza16 (69.8/69.4/0.4/%0.57)
neslihan165 (85.4/84.9/0.5/%0.59)
Eflalim(61/60/1/%1.64)
smykmy (69.9/69.2/0.7/%1.00) izne ayrıldı.
MiuLego (59.8/58.3/1.5/%2.51) mezun üye. Başlangıç Tarihi:25.07.2018 Başlangıç Kilo:60.1 Hedef Kilo:54
7. Takım Ortalaması: % 1.226
kayıtlara hedefi asla düşük yazmam biliyorsunHedef 54 mü
50 kiloya noldu
yaaa hey Allahım bugün ne haldeyim görmüyor musun kızArada yaziyorum bazen ama belki cok sık giremiyorum ama arada yazip halini hatrinizi soruyorum sık gelmiyorum diye darilmissinizdir dogrudur gelemiyorum ama bugun yazdim baktim diyet kardeslerim buyuk bir oranla kilo vermis amacina ulasmis sevindim gercekten onun adina kendimi yerine koydum ayni bir zamanlar burda mezun oldugumdaki kilo verisim ve amacimdaki sevinc gbi tebrik ettim arkadasimi ama cevabini alamadim etiketledim okumusturda msjimi sadece buraya geldigimde niliskom ordegim ordegim arada profilime de yaziyor canim sagolsun ❤eflalim ve bazi arkadaslarim konusuyor neyse belki hamilelikten dolayidir bu alinganlik diyim miuşuma bile nasilsin yazdim onada cevap gelmedi yazili olarakbiraz sohbet etmek istedim yani yanlis anlasilmasintakimla ben kopmadim sizden yani bunu bilin istedim bana cok emekleriniz gecti cunku odeyemem hakkinizi ama sizi okuyorum hep takipteyimm yine cok kilo alirsam ki insallah almam gelecegim yine ilk duraksiniz tereddutsuz❤❤❤❤
Listeyi salla o zmnkayıtlara hedefi asla düşük yazmam biliyorsun
Evet
Fılavıra ne ettin öyledüzelttim
senin halini ben zaten biliyorum miusum evet kuzum normal dogruladim buni zaten canim yedik gene sopayidayaaa hey Allahım bugün ne haldeyim görmüyor musun kız
evet kopma ve daha çok gel istiyorum ve istiyoruz
hamileyken de hep gel
kilo alınca gelme de hep burda kal zaten istiyoruz Büşra.. terk edilmiş hissediyoruz yoksa napalım.. normal değil mi
Fılavıra ne ettin öyle
Morbid obezi de geçti kızın hedefi
senin halini ben zaten biliyorum miusum evet kuzum normal dogruladim buni zaten canim yedik gene sopayida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?