sorma kıza kilo ver diye bas bas bağırırken
500 küsür kilo ol demişim resmen
ay bugün elime yer etti sopa sorma
anaaaasopa senin olazsa olmazin sonra dikenli sopa sonraaa dikenli sandalye sonradaaa kurtlu yemek bu arada bebisimin cinsiyeti belli oldu
bu sefer kiiiizzz ayy ona pembis pembis susleyecegim allahin izniyleeanaaaa
kız mı erkek teyzesi mi oluyoruz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız bebek en sevdiğimmmmmmbu sefer kiiiizzz ayy ona pembis pembis susleyecegim allahin izniylee
Hayırla sağlıcakla almayı nasip etsin Rabbim kucağınıza canım.. İsteyen herkese de versin Rabbimm..bu sefer kiiiizzz ayy ona pembis pembis susleyecegim allahin izniylee
amin kuzum sagol darisi evlenince sana insallahyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız bebek en sevdiğimmmmmm
sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
amin canim benim sagol darisi isteyen herkese her duamda dilimde bu dua var❤Hayırla sağlıcakla almayı nasip etsin Rabbim kucağınıza canım.. İsteyen herkese de versin Rabbimm..
Listeyi de paylaştım.. şükür bitti işler sanki..
hadi bakalım .. akşam baş ağrısı kalp ben
favoriye aldım bile canım..
Bize bana yani wc için ciddi anlamda düzene girmesi için neler yapılabilir fikir hatta menü yapabilr miyiz?
Kabak olmasın da ne olursa olsun..
Yalnz bonus 1 haftada 20 kilo mu vercek
versin işi ne lan
Yani bence de versn hem rahat eder kaç hafta
***7.TAKIM 582. ETAP***
malipina (66.7/65.6/1.1/%1.65)
pempisler (75.5/74.4/1.1/%1.46)
Ahu060812 (77.8/77.5/0.3/%0.39)
koza16 (69.8/69.4/0.4/%0.57)
neslihan165 (85.4/84.9/0.5/%0.59)
Eflalim(61/60/1/%1.64)
smykmy (69.9/69.2/0.7/%1.00) izne ayrıldı.
MiuLego (59.8/58.3/1.5/%2.51) mezun üye. Başlangıç Tarihi:25.07.2018 Başlangıç Kilo:60.1 Hedef Kilo:54
7. Takım Ortalaması: % 1.226
Hayirli olsun canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinbu sefer kiiiizzz ayy ona pembis pembis susleyecegim allahin izniylee
Farkindayim yogunlugunun,sizleri takip ediyorum,bir mahsuru yoksada takip etmek isterim,verdiginiz tuyo ve bilgilerden yararlaniyorum
Ay çok iyiiiiFarkindayim yogunlugunun,sizleri takip ediyorum,bir mahsuru yoksada takip etmek isterim,verdiginiz tuyo ve bilgilerden yararlaniyorum
Bu hafta 1400gr verdim,ama gecen hafta +300 gr dim,bu artilar geri gitmeler olmasin istiyorum artik
Kilom şuan 97.8
Zorla
Neden olmasin,insallah, sizleri takip etmek faydali oluyor,arada bir kim bu ziyaretciler diyorsunuz acaba istemiyorlar mi diye dusunuyorum. Kimseyi rahatsiz etmek istemem,sessizce bakiyorum:)Ay çok iyiiii
Maşallah sana beee
+300 gitmiş hemen ve üstüne de eksi eklenmiş harika
İnsanız kuzum oluyor arada öyle dalgalanmalar normal
Önemli olan hemen dur diyebilmek ki demişsin maşallah
Haftaya neden 96.8 olmasın ki :)
amin canimm benim sogolHayirli olsun canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
amin canimm benim sogolHayirli olsun canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?