Günaydın zumrud cum liste adayımGunaydin kaptan
İvitkuzum geçen hafta fitten izinliydim. haberi var. sordum bildirmene gerek yok dediydi. Yine de not aldım yanıma. Zaten görmüşsün gerçi
berna kaptan mı olmuş? O zaman aramızdaki statü farkı kapandıİvitaraştırmacı ruhumla gördüm
Evet bebeğim yüce gönüllü berna kaptan oldu. Aldı takımı. Şaha kalkacak şimdi 7. Takım.berna kaptan mı olmuş? O zaman aramızdaki statü farkı kapandı
Evlenmemiz için bi engel göremiyorum
Olsun ben o açığı başka yerlerde kapatırım bilirsin senEvet bebeğim yüce gönüllü berna kaptan oldu. Aldı takımı. Şaha kalkacak şimdi 7. Takım.
Fakirsin sen. Bir statü farkımız var ama aşığım ben de. Umrumda değil. Evlenelim
berna kaptan mı olmuş? O zaman aramızdaki statü farkı kapandı
Evlenmemiz için bi engel göremiyorum
Ben düğünde bir ciğerci standı kurarımEvet bebeğim yüce gönüllü berna kaptan oldu. Aldı takımı. Şaha kalkacak şimdi 7. Takım.
Fakirsin sen. Bir statü farkımız var ama aşığım ben de. Umrumda değil. Evlenelim
KaçalımBeraber kaçalım mı
E öyle amaAhahahababaannede büyüyen çocuk gibi ay nasl güldüm
Berna kaptanE öyle amaana baba kendine yeni hayat kurar, çocuğu da istemez atarlar büyüklere
Valla karar verin kaptan kim? Yeminle bdv ye konu açarım
Beni yarım lahmacun için almadın ya listeyeGünaydın zumrud cum liste adayım
Hoşuma gittiOlsun ben o açığı başka yerlerde kapatırım bilirsin sen
Ben düğünde bir ciğerci standı kurarım
Hediyem olsun gençlere
Artıyla listeye alacağımBeni yarım lahmacun için almadın ya listeyegece bütün bütün lahmacunlar kovalasın seni
Bende şimdi sağlam bi diyet kahvaltısı yaptım.. kahvaltının sonunda bi çay kaşığı torku frema yedim o da göz hakkıKahvaltımı hazırlayayım da yiyeyim
Diyet kahvaltısı
Bu hafta 10 kilo vereyim, haftaya mezun olayım da gööörrrArtıyla listeye alacağım
Bu kaptanlık tarihimin bombası olur
Haftaya hazırlan
Liste geliyoooor
İğrenç içinde palm yağı falan var iğ renççççBende şimdi sağlam bi diyet kahvaltısı yaptım.. kahvaltının sonunda bi çay kaşığı torku frema yedim o da göz hakkı
Fremadan bişey olmaz yaaaBende şimdi sağlam bi diyet kahvaltısı yaptım.. kahvaltının sonunda bi çay kaşığı torku frema yedim o da göz hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?