- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Sen karşıdan karşıya geçmeye bile korkuyorsunay çok dikkatli ol annem ben çok korkarım öyle şeylerden
bernaya mı dedin kaptan o artıkGünaydın minnoş hatunlar en çok da kaptaniçem göğnümüm piremsesiiii
Çok uykum var ama metabolizmayı uyandırayım die kalktım yaaaa bensiz uyansa ne güzel olurdu
En az bir saat bekle. Şu an miden dolu hazım için uğraşıyo bi de spor yaparsan kan basıncın artar tansiyonun yükselir çarpıntı yapar aman diyimKahvaltı yapalı 15 do falan oluyo
Leslie yapacam yapimmi
Yoksa 15 dk daha bekleyip öylemi yapim
Dün 69.2
Bugun 68.6 ile gunaaayyyyyydınnnnnnn
cuma 51 gelr yani heeeeEki Görüntüle 2178361
@nehirnil111
Bak burda ne var ?
Ama sen 52.2 ydin değil mi
Hala senden şişkoyum
Ay başladımEn az bir saat bekle. Şu an miden dolu hazım için uğraşıyo bi de spor yaparsan kan basıncın artar tansiyonun yükselir çarpıntı yapar aman diyim
Veee 3 e tamamladim sonundaa
geçmiş olsun çok kıyamamRegl olmam lazımdı tabi yine gecikti gecikti de regl gelmeden önce gelen su baş ağrısı atağını ne halt edeceğim ben ya en iyisi keseyim kafayı başka çaresi yok gibi artik
burdayım ama kaptan değilimyapıldı kaptanım. Hayırdır miudan kurtulduk mu
canım yapma hayırKaptanlarım canlarım,
Malum +200 çıktım bu hafta
3 gün dukan atak yapsam, saf protein olur mu?
Güzel kilo veriyorum ben öyle, uygun mudur? Kaptanlar diye etiket yaptım, başkası çıktı iyi mi
Afferim bekle bir iki saat miden sakinlesin yaparsın kuzuAy başladım
Ama zaten kizim durmuyo birakim ozaman
Şansıma tüküreyim
Diyete başladım kaptan tatilde, döndü dedik, yine değişmiş. Anası babası ayrılmış, babannede büyüyen çocuk gibi hissediyorum kendimitam evden kaçma sebebi
bir daha ağzına bile almayacaksın dukan kelimesini ay ben sinirlerim gerildiKız ex kaptan, bi deyiver noluryeni kaptan dukanı tanımıyo bile
3 gün atak yapayım mı?
Geri devam ediyorum bırakmadımAfferim bekle bir iki saat miden sakinlesin yaparsın kuzu
fakir işi evet paketinden belli ıykEki Görüntüle 2178394 bak @MiuLego bu işte..
Midemin yarısını aldırsam, böbrek 2 tane çok,safrada zaten taş var, apandisit duruyor onu da aldırsam, saçlar erkek traşı
bekle kuzum 30-40 dk en az geçsinKahvaltı yapalı 15 do falan oluyo
Leslie yapacam yapimmi
Yoksa 15 dk daha bekleyip öylemi yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?