Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte berna da düz 50 olabilirdi... boyu 160 çünkü 10 aşası 50.. @matematik61 bence sen geri listeye gir 50 ol..
Kız sende taktın illa 10 aşağısı mı olacak benimde 1.60 55 olucam yeter abartmaya gerek yok. İki çocuklu kadınım ya manke mi olcem

Kız sende taktın illa 10 aşağısı mı olacak benimde 1.60 55 olucam yeter abartmaya gerek yok. İki çocuklu kadınım ya manke mi olcem
Kız sen bana şükret.. manken olmak için 20-25 aşağısı olmak lazım.. dizi oyuncuları da 15 aşağısı.. diyetisyenler hep 7-10 arası aşağısı diyor.. şimdi ben 175im.. en son 69-70tim.. ama kilo alma payı da var.. tekrar 65e düşüp 65-67 arası olmak istiyorum..

Manken değiliz, dizi oyuncusu da

Ben almıyım bu halimi böle seviyorum artık, 50 diyordum ama yok , evlendiğimde 54 düm gayet iyiydim

Manken değiliz, dizi oyuncusu da

Ben almıyım bu halimi böle seviyorum artık, 50 diyordum ama yok , evlendiğimde 54 düm gayet iyiydim
Cnm kendini iyi hissettiğin kilo önemli zaten.. ben takılıyorum.. ama istediğimiz kilonun az altına düşsek koruma aralığımız daha rahat olır

Bide mankenleri örnek verdim cnm.. öyle olalım demedim zati..

Cnm kendini iyi hissettiğin kilo önemli zaten.. ben takılıyorum.. ama istediğimiz kilonun az altına düşsek koruma aralığımız daha rahat olır
Bende takılıyorum delü

55 olursam o dediğin olacak işte bakalım 55-57 arası yeter.
Kocam bunalıma girecek az daha kurursam o kilo alıyor ben eriyorum

Ohh olsun.. fıstık gibi oldun şimdiden.. o da çatlasın..
Çatlıyor zaten, avm de şu yağ ölçen tartı da tartılırken yakalanmış kağıda bakarken kara kara düşünüyormuş
Bana hiç söylemedi tartıldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…