Zencefil.bal kuzm geçmiş olsnKızlar öksürüğü ne keser bilen var mı çıldırıcam ya gece de uyutmaz şimdi bu bemi
Denedim canım da bişey olmadı yaZencefil.bal kuzm geçmiş olsn
Sende çok minnoş bi kaptan olursun mali... düşün bunuberna kaptan olmadı mıydı ya
kara turpla bal birebir öksürüğe çok güzel de balgam söktürür özgemDenedim canım da bişey olmadı ya
Teşekkür ederim canım
nerden çıktı oSende çok minnoş bi kaptan olursun mali... düşün bunu
Gece için, kuru soğanı kes baş ucuna koy üstüne karanfil de sapla. Kokuyor evet ama kesiyor gece öksürüğünü :)Kızlar öksürüğü ne keser bilen var mı çıldırıcam ya gece de uyutmaz şimdi bu bemi
Oyy o illeti ben de çok seviyorum ama mideme benim de dokunuyor ben de her yemeğe koyuyorum ızgarada da çok iyi oluyor geçen hafta full yedimOy bir leslie yapmam lazım. Bugün midem çok fena yanıyor. Sarımsak mahvetti beni resmen
Birde bal ya da keçi boynuzu pekmezinin içine bir kuru soğan doğra, onu beklet bir gün, şurup gibi tüketDenedim canım da bişey olmadı ya
Teşekkür ederim canım
Gece için, kuru soğanı kes baş ucuna koy üstüne karanfil de sapla. Kokuyor evet ama kesiyor gece öksürüğünü :)
Aynen ya seviyorum ama dokunuyor mideme.Oyy o illeti ben de çok seviyorum ama mideme benim de dokunuyor ben de her yemeğe koyuyorum ızgarada da çok iyi oluyor geçen hafta full yedim
Bu arada leslie öncesi isanma yapiyormusunuz yoksa direk mi yapıyorsun
Bence olmadıberna kaptan olmadı mıydı ya
Hoşgeldin fitim sensiz boşluk var takımda
Sende güzel menü yorumluyorsun yaa... ordan aklıma geldi :))nerden çıktı o
evlerden ırakBiri kaptan olacaksa ben olurummiu diye inlersiniz
menü yorumuyla bitmiyokiSende güzel menü yorumluyorsun yaa... ordan aklıma geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?