Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cumaya senden zayıfım insaAllah bebegem

Çünkü orda 5. Aya girecek bi bebek var bi zahmet büyüsün
Bir ay önce de böyle diyordun

Bence de ama ben yarın obur gün dikkat etmeliyim çünkü salı doktoruma gidecem geçen gittiğimde aşırı fazla çıkmıştım 6 hafta önceydi su an o halim ile aynı kilodayım bebek ne yapıyor acaba hareketsiz yavrum

Al ıste bı tecrubeli daha nasıl karar verdn 3.cu bebıse ya ben 1 le bas edemıyorm cok yoruluyorm 10 aylık daha.hayranım sana suan yemınle

Al ıste bı tecrubeli daha nasıl karar verdn 3.cu bebıse ya ben 1 le bas edemıyorm cok yoruluyorm 10 aylık daha.hayranım sana suan yemınle

Yani bende cıldırıyorm mu dıyosun
Valla canım ne desem ki hiç boşluğun olmuyor eğer boşluğun oluyorsa bazı şeyleri es geçmeye baslamissin demektir :)
Ama kardeşlik bambaşka su an kızım ve oğlum bazen çok güzel oynuyorlar arkadaş gibi yani.. yeni çocuk gelince özellikle çocuk huysuz olursa diğer evlatlara üzülüyorum çünkü hem daha tahammulsuz oluyorsun hem de onlarla oynamayı ozluyorsun

Ben şu an öyleyim kızım ile uzun oynayamıyorum oğlum ile de bu üzüyor çok

Mis gibi kahvalto yaptım diye sevinirkenhasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettim ağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya

1 Ay önceyi karıştırma

Cumaya görüşelim
Ayy salı cinsiyeti söyler inşaAllah

Geçmiş olsun canım migren mi var sen de cnm?

Migren varsa eğer nane yağı ile masaj öneririm çok iyi geliyor ben de ise yarıyor çok şükür

Ben şu an öyleyim kızım ile uzun oynayamıyorum oğlum ile de bu üzüyor çok

Annelik gerçekten çok içsel birbsey böyle düşüncelerimiz her daim var çünkü

Ben de bazen 2. Çocuk için geç mi kaldık diyorum eşime kızım da artık bebek dior kardeş ıstiyorum diyor gördüğü her küçük bebeklere oyyy çok tatlı deyip ayaklarını öpüyor Rabbim isteyen herkese versin insallah hayırlısı ile insallah

Slm kızlar cok yorgunum mınık 10 aylık ama fecı yoruyo beni gun nasıl bıtıyo anlamıyorm su 2 3 cocugu olanlar ne yapıyorsunuz hayranım oyle kadınlara

1 çocuk hiç çocuk der susarım

Kızım bu ayin 29unda 1 yasin a girecek
Ve ben 16 18 aylik olduğunda 2.ci için başlıcam niye bilmiyorum ama cok istiyorum 2.yi

Not=tabi yürümeye başlayınca kararım degismezse

Amin canım
Kızın kac yasinda

Gulbis sen doktora mi gittin canım sanki öyle bir muhabbet gördüm
Evet kuzu sabah deli gibi gittim rahat edemiyordum bakalım böyle nasıl olacak
Annelik gerçekten çok içsel birbsey böyle düşüncelerimiz her daim var çünkü
evet çok farklı bir şey kızıma kızıyorum sonra da ağlıyorum sonra onunla konuşuyorum herşeye tamam anne diyor sonra bir mahsun oluyor kuzumun duygularını köreltiyorum diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…