Hayır melek.. sen yaş farkı düşünme senin yaşın çok küçük.. 21 yaşında 2 çocuklu olmak çok zor.. bak bende ilk çocuğumu 20 yaşında doğurdum.. cahildim tecrübesizdim.. bi çok hata yaptım evladımı büyütürken ... o yüzden ikincisi için 6 sene bekledim .. aralarında 7 yaş vae şu an ve hiç pişman değilim...Böyle okuyunca hemen yapasım geliyo 2.yi
Çünkü 1.ci kac yaşında olursa olsun aynı sorunlar yaşanıyo
Hatta büyüdükçe kıskançlık daha artıyo
Obur ay korunmayı biraksammi
Cnm saatleri de versen daha iyi olurAy bi gelemedim bıgün biraz hayırişlerim vardı sonra kv vs derken eve geç geldim sporumu yeni yaptım menğmü vereyim de mium cıma günü çetele dökerse nerde bu menü demesin
Sabah
Bir krep
Bir çılbır (suda yumurta)
Peynir zeytin domates salatalık(klasik kahvaltı dedpim bunlardı)
Akşam
Yoğurt çorbası
Domates biber
Ayran
Ara bi dl kavun
Az üzüm
Spor sonrası salatalıklı yoğurt
Su 2
Spor 50 dk eliptik
Haklısın ıyı dusunmek lazm hem anne hem 1.cocuk yıpranıyo ama enınde sonunda bu sureclerden gecıcez rabbım sabır versn bız annelere ne yapalmValla canım ne desem ki hiç boşluğun olmuyor eğer boşluğun oluyorsa bazı şeyleri es geçmeye baslamissin demektir :)
Ama kardeşlik bambaşka su an kızım ve oğlum bazen çok güzel oynuyorlar arkadaş gibi yani.. yeni çocuk gelince özellikle çocuk huysuz olursa diğer evlatlara üzülüyorum çünkü hem daha tahammulsuz oluyorsun hem de onlarla oynamayı ozluyorsun
Geçmiş olsun kuzum güneşte mi çok gezdin naptınMis gibi kahvalto yaptım diye sevinirkenhasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettimağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya
Çok geçmiş olsun canımMis gibi kahvalto yaptım diye sevinirkenhasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettimağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya
Günaydın
YedimYanında kahve sımaylisi nerde
Gel gel ben de tersim bugün herifin de bütün moralini dümdüz ettim gönderdim işe ellerim dert görmesinBanada ver süt kahve falan bişeyler işte.
Ne kadar sol taraf varsa hepsinden kalktım bu sabah
Erkeklere zulüüüüm
Gel gel ben de tersim bugün herifin de bütün moralini dümdüz ettim gönderdim işe ellerim dert görmesin
Çözüm önerim: geri yat uyu ve sağ tarafından kalkBanada ver süt kahve falan bişeyler işte.
Ne kadar sol taraf varsa hepsinden kalktım bu sabah
Sağol eflalimÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?