Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Böyle okuyunca hemen yapasım geliyo 2.yi
Çünkü 1.ci kac yaşında olursa olsun aynı sorunlar yaşanıyo
Hatta büyüdükçe kıskançlık daha artıyo

Obur ay korunmayı biraksammi
Hayır melek.. sen yaş farkı düşünme senin yaşın çok küçük.. 21 yaşında 2 çocuklu olmak çok zor.. bak bende ilk çocuğumu 20 yaşında doğurdum.. cahildim tecrübesizdim.. bi çok hata yaptım evladımı büyütürken ... o yüzden ikincisi için 6 sene bekledim .. aralarında 7 yaş vae şu an ve hiç pişman değilim...

Cnm saatleri de versen daha iyi olur

Melegiimm22 canm hipponun dedıgı gıbı yasın kucuk o yuzden en az 3 4 yasına gelene kadar dusunme bence.kızınla ılgılen gez toz.ben 29 um 30 a gelınce 2.cıyı dusunuyorm her ne kadar korksamda.bı de tabı kpss sonucuna baglı atama olursa o ıs de yatar

@MiuLego kuzum gecmıs olsn oyyyyy nazar degmısler benm fit kaptanıma.oyarım onların gozlerını.usutme belırtılerının ta kendısı yasadıgın o yuzden nane lımon ıyı gelır mıdene

Haklısın ıyı dusunmek lazm hem anne hem 1.cocuk yıpranıyo ama enınde sonunda bu sureclerden gecıcez rabbım sabır versn bız annelere ne yapalm

Geçmiş olsun kuzum güneşte mi çok gezdin naptın

Çok geçmiş olsun canım

Markete alışverişe çıktım. Eve dönüyorum. Bişeyler yiyip okula gideceğiz laboratuvara. Benim tez ölçümleri başlıyor deneme kontrol yapacağız. Tüm gün orada olucam merak etmeyin emi..

Kahvaltı yapıp biraz bilgisayarda çalışacağım. Notlar almam lazım. Öyle işte.. inşallah iyi olurum da sorunsuz hallolur.

Kahvaltıda bir dilim ekmek yiyeyim diyorum bugün mideme iyi gelir belki .. ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…