matrak biri geldi
Hosgeldiniz efenim
Hemsom napıyonnn
Menü
Sabah 7.30
Üç lokma poğaça
Bir bardak çay
Öğle 12.30
Adana kebap
Salata
Ayran
Akşam 17.30
3 dlm börek
Ayran
Spor
90 dk yürüyüş
@MiuLego
Selamun aleykum bacilar, @Nevreste nin selami var:)) beni bu takima alcakmissiniz:)
Bende menü verim.. çok yoğun ve yorucu bi gündü... tamamen yaylaya geçtik tartıma da kavuştumyarın kilo bildiricem inş..
Uyanınca 1 bardak sıcağa yakın limonlu su
Kahvaltı 10.30gibi..
1.5 yumurta ile sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
3 zeytin
Şekersiz çay
Yarım dilim tt ekmeği
Ara
Türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
1 ceviz
Bikaç badem
İkindi 16 gibi
Yarım bardak soğuk çay
4-5 yulaflı bisküvi
Başka bişi yemedim bu pişmanlıktan sonra... şimdi sade çay içiyorum..
Su en az 2 lt
@MiuLego
3 hafta önce ben
Napiyoz biz beSen kaç kaç, ben bulaştım sen kaçbunları doldurdun mu ayvayı yedin
Bence böyle iyisin sen giderin vardır daha
Biraz zorlayınca sende kendini daha iyi hissediyorsun bak. Tebrik ederim. İraden güçleniyor gitgide daha sağlam olacakIyi geceler kızlar halen işim bitmedi eve geç girdim mutfak topla çamaşır topls yika 2 sepwr asip yatacagim insallah.
Sabahda kalk kalkabilirsen
Bu arada o doğumgününde hiçbirşey yemediğini ve ciddi anlamda geri cevirdigime inanamiyorum iradeli olunca oluyormuşum da şimdiye kadar neredeymiş sayenizde ortaya çıktı iyiki varsınız hepiniz ahhh bir de şu cuma günü paparayi yemeseydim mutlu olacaktım ama halen kızıyorum kendime
Bir de bugün bir giydiğin kota kemer taktım ki ilk defa ki kış aylarında o kota giremiyordum bile çok şükür
Allah cezanı vermesinpiiiiiiiiiii 50 kiloyla mı yazdın bize bunları çık kapıyı da kapat
Iste bu yuzden utanip gelemiodum buraya : (
Hiç utanması da yok..
Kız miu dukana kızıyor, if e bisey demiyorBen yapmaya kalktım miu çok kızdı ama
'la o if mi oluyor elalis elimde kalacanYok ya lahmacunu yediğim gün perşembeydi ya 12:00 gibi yedim. Bi daha bişey yemedim if yi düşünüp, menüyü verince miu kızdıölüm orucu mu yapıyosun git bişeyler ye dedi
Kaptan bıraktığın gibi değilKilosunu şu an tam bilmiyorum:)53-54 civarı sanırım :)Ama boyu uzun
Ben kendini gördüğüm için söylüyorum:)
Çok geçmiş olsun bernam.. hemen gwçsin inşallah3 gundur hapsiriyorum bugun bi de bogazim aciyo oyy oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?