@MiuLegoGünaydınnnn kizlar
Sabah 4 te uyandım ödevleri yaptım.
Dun menude sknti yoktu acaba mercimek corbasi mi iyi gelmedi
cuma 69.2
cumartesi 68.6
Sabah 6 da tartıldım pazartesi 69.1 niye boyle oldu bu gece uykusuzm ondan mi acep
Bide dun maydonoz suyu ictim
Not .Herhangi bir kacamak yok
Takımdaydım tabiki bebiş hatta halaVermeeee
Dün takımda mıydın? Aktif miydin
Öyleyse gerçekten unutmuşsundur ver evet
Kuzum kahvaltı da karpuz fazla, mercimek şişirir. Cumartesi günkü daha doğrudur, meyveye dikkat et aman diyimGünaydınnnn kizlar
Sabah 4 te uyandım ödevleri yaptım.
Dun menude sknti yoktu acaba mercimek corbasi mi iyi gelmedi
cuma 69.2
cumartesi 68.6
Sabah 6 da tartıldım pazartesi 69.1 niye boyle oldu bu gece uykusuzm ondan mi acep
Bide dun maydonoz suyu ictim
Not .Herhangi bir kacamak yok
Hoooşgeldin canımAllah razi olsun tesekkur ederim. Beni taniyomusunuz.. ilk jez mi gordunuz:)) ya valla hep vaska baska nickler goruyom ben : (
Geçmiş olsun kuzum3 gundur hapsiriyorum bugun bi de bogazim aciyo oyy oyyy
O karpuzlar ..
O karpuzlar c o k d e g i l d i a m a
Pazar Kahvaltisıni şeydiyon dimi
Ben o kahvalti yüzunden mi acab abugun fazla geldim pazar menumu tam yorumlar mısınhepfitim karpuz sabah yedim sknti olmaz dedim ama
Kuzum hormon aldın, o yüzden dengesiz. Sabırlı ol temiz beslenTakımdaydım tabiki bebiş hatta halamalipina striptiz yapcek diye heyecanlan bekliyorum az yapıo zalım miudan başkasına soyunma diye
Pazar menüm
10.30
Bol maydanoz peynirli o let şekersiz çay az domates salatalık
16.00
Kabak spagetti kıymalı ve ayran
18.00
5 tane alıç yedim
Su 3 lt
45 dk eliptik 180 puan
60 dk yavaş yürüyüş 60 puan
Toplam 240 puannehirnil111
Cumayı hatırlamıyorum ama 105, 3 mü neydi
Bugün 104.6 çıktı ne dengesiz inio herhalde
evet yaa bu yüzden meyveye hasretim eşime bile karpuz aldirmiyordum uzun zamandır adam dün dayanamis hem kavun karpuz almış ama şükür dengeledim artık şimdi incir var onada zor sabrediyorum ama geçecek inşallahGeçmiş olsun kuzum
Tabi ki fazla, hele dolu dolu kahvaltıya çok gereksiz olmuş. Meyve(karbon) su tutar. Bak pempik meyve yerse zayiflayamiyor bile, o kadar etkili
Ne dersine çalışmaya başlıyorsun koza ?Kolay gelsin canım
Ana gibi ilgili şefkatli hepfitKuzum hormon aldın, o yüzden dengesiz. Sabırlı ol temiz beslen
Kuzum kahvaltı da karpuz fazla, mercimek şişirir. Cumartesi günkü daha doğrudur, meyveye dikkat et aman diyim
anladım hepfitim sagolasin beni etkiliyormus demek ki dikkat edicemGeçmiş olsun kuzum
Tabi ki fazla, hele dolu dolu kahvaltıya çok gereksiz olmuş. Meyve(karbon) su tutar. Bak pempik meyve yerse zayiflayamiyor bile, o kadar etkili
Sağol balım sporlarını bekliyorum ara ara bakacağımKolay gelsin canım
Takımdaydım tabiki bebiş hatta halamalipina striptiz yapcek diye heyecanlan bekliyorum az yapıo zalım miudan başkasına soyunma diye
Pazar menüm
10.30
Bol maydanoz peynirli o let şekersiz çay az domates salatalık
16.00
Kabak spagetti kıymalı ve ayran
18.00
5 tane alıç yedim
Su 3 lt
45 dk eliptik 180 puan
60 dk yavaş yürüyüş 60 puan
Toplam 240 puannehirnil111
Cumayı hatırlamıyorum ama 105, 3 mü neydi
Bugün 104.6 çıktı ne dengesiz inio herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?