Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego

Günaydııııııın
Dün gece bıraktığım yerin üstünden 24 sayfa geçmiş, nasıl okuyacağım
Bir dee kütüphaneye gidicem yarım saat sonra ders çalışmaya başlıyorum

Kolay gelsin canım

Vermeeee

Dün takımda mıydın? Aktif miydin
Öyleyse gerçekten unutmuşsundur ver evet
Takımdaydım tabiki bebiş hatta hala malipina striptiz yapcek diye heyecanlan bekliyorum az yapıo zalım miudan başkasına soyunma diye
Pazar menüm
10.30
Bol maydanoz peynirli o let şekersiz çay az domates salatalık
16.00
Kabak spagetti kıymalı ve ayran
18.00
5 tane alıç yedim
Su 3 lt
45 dk eliptik 180 puan
60 dk yavaş yürüyüş 60 puan
Toplam 240 puan nehirnil111
Cumayı hatırlamıyorum ama 105, 3 mü neydi
Bugün 104.6 çıktı ne dengesiz inio herhalde

Kuzum kahvaltı da karpuz fazla, mercimek şişirir. Cumartesi günkü daha doğrudur, meyveye dikkat et aman diyim

3 gundur hapsiriyorum bugun bi de bogazim aciyo oyy oyyy
Geçmiş olsun kuzum

O karpuzlar ..
O karpuzlar c o k d e g i l d i a m a

Pazar Kahvaltisıni şeydiyon dimi
Ben o kahvalti yüzunden mi acab abugun fazla geldim pazar menumu tam yorumlar mısın hepfitim karpuz sabah yedim sknti olmaz dedim ama

Tabi ki fazla, hele dolu dolu kahvaltıya çok gereksiz olmuş. Meyve(karbon) su tutar. Bak pempik meyve yerse zayiflayamiyor bile, o kadar etkili

Kuzum hormon aldın, o yüzden dengesiz. Sabırlı ol temiz beslen

Geçmiş olsun kuzum

Tabi ki fazla, hele dolu dolu kahvaltıya çok gereksiz olmuş. Meyve(karbon) su tutar. Bak pempik meyve yerse zayiflayamiyor bile, o kadar etkili
evet yaa bu yüzden meyveye hasretim eşime bile karpuz aldirmiyordum uzun zamandır adam dün dayanamis hem kavun karpuz almış ama şükür dengeledim artık şimdi incir var onada zor sabrediyorum ama geçecek inşallah

@MiuLego ipeğin neti yokmuş eşinden bağlanıyordu oda bitmiş. Sıkıntılı yerdeymiş bu aralar. Bağlanamıyor buraya. Haberin olsun diye bana söylememi rica etti.

Kuzum kahvaltı da karpuz fazla, mercimek şişirir. Cumartesi günkü daha doğrudur, meyveye dikkat et aman diyim

Geçmiş olsun kuzum

anladım hepfitim sagolasin beni etkiliyormus demek ki dikkat edicem

Kolay gelsin canım
Sağol balım sporlarını bekliyorum ara ara bakacağım

Ekledim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…