Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ananee ) Şu cuma vakti bütün samimiyetimle söylüyorum ki;erkek olsaydım sana deli divane olurdum,anne olsaydım tek muradım senin gibi bir gelinim olması olurdu.Sen nasıl olgun,nasıl değerli bir kızsın ya;Allah seni yetiştiren anne babanın 2 dünyada da yüzünü güldürsün

Başarıcaz,gel sen 65'e düş;inan çok güzel olacak herşey.Görev yerime bi dönüyüm,hepinizin ayrı ayrı dosyalarını tutucam

işşallah canım o kitabı çok istedim bir türlü alması nasip olmadıinan yollarsan ben sana okur geri yollarımbu arada nacizane fikrimi dicem dicem diyemiyorum sarı san açok yakışıyo siyah olmamış
Ya bacim benim yuzum buyuk simdi yanaklar falan bende koyu renk saç yakistiriyorum:) sen bana faceten bi mesaj at bakiyim halledelim onu:)

Hadi ya:) cok sevindim boyle dusunmene cok tesekkur ederim sende oylesin inan :) yaptigin is kafa yapin mantigin vee romeo beni sana hayran birakti:)

Başarıcaz,gel sen 65'e düş;inan çok güzel olacak herşey.Görev yerime bi dönüyüm,hepinizin ayrı ayrı dosyalarını tutucam

sen benim dosyalaımı tut onları tutma onlar kakane zaman göreve başlıyoruz hocam ben bir asker gibi hazırım ama arkadaş dukanı yapıyodu bıraktı dedi pırtılaşma var yumurta zeytin daha neler neler yasak ama ban kalıcı çözümcül bir diyet yapmam lazım şimdi ben dukana başlasam kaç kilo veirrim hangi aya bir el atın bilen varsatest yapılıyoya ben bulamadım pc de

Hadi ya:) cok sevindim boyle dusunmene cok tesekkur ederim sende oylesin inan :) yaptigin is kafa yapin mantigin vee romeo beni sana hayran birakti:)
İnan ki samimi düşüncelerimdi,canımsın

Canım yarın görev yerimde olucam bu gece biniyorum,3 eylülde de mesai başlıyor.Ben dukana 85 kilo ile başlamıştım ve tam 3 ay sonra 70'dim canım,ayda 5 kiloya bana mısın demiyor ama işte biraz pahalı bir diyet...Bir de tavuk,balık,süt,yoğurt,peynir ve et ürünleri ile aranın çok iyi olması lazım çünkü aylarca temel besin bu grup...

canıms enher halinle güzelsin emme sarı saç allah var çok yakışmış

canım eti geç yemem ıyyyy anca canım çok isterse köfte neyse canım kan pırtılaşması varya bende bana zarar veirimi acaba:44::44:doktora sormak lazım bebem ya :44::44:balık tavuk çok seviyourm eti es geçelim

E yagmurdamlasi sana yapmisti dukan testi
Benimde oyle :)

:) yok ben daha boyamam sacimi hic sevmiyorum boya islerini dogal iyidir

E yagmurdamlasi sana yapmisti dukan testi
Benimde oyle :)

:) yok ben daha boyamam sacimi hic sevmiyorum boya islerini dogal iyidir

bilgisayar derken kız yoksa sen şikemi yapıyon teldenmi giriyonben kalkıyım elimi kaldııryım pc açıyım klevyeyele yazıyım vallahi akıllı işi bir teklim bile olmadı apla anlıyormusun

Telden giriyorum valla bana bilgisayar kismet olmuyo pek:d gicik oluyorum ama yapcak bisey yok malesef

kızlar bir fırsat buldum girdim ama hemen çıkıcam..benim sonucum 0.84 ...tubiş yanlış hesaplamış...0.838 oluyor,dolayısıyla yuvarlıyoruz,0.84 oluyor..3. rakamları 5 ve üzeri ise yuvarlıyoruz

paylaşıma eklenmiş bile..neyse 0.1 puanın önemi yok nasılsa ortalamamız çok da iyi değil.lütfen benim hesaplamalarıma itimat edin canlar ama tabiki insanlık halidir,kontroller bu yüzden yapılıyor

Merhaba kızlar bu yarışma nasıl oluyor bende katılmak istiyorum 13. Takıma yazdım cvp gelmedi çok meraklandim beni bilgilendirirseniz sevinirim

dua niyetine hamilelik takvimi ekledim,
bakalim yarin bat gunum.. hakkimizda hayirlisi olsun..

kızlar bir fırsat buldum girdim ama hemen çıkıcam..benim sonucum 0.84 ...tubiş yanlış hesaplamış...0.838 oluyor,dolayısıyla yuvarlıyoruz,0.84 oluyor..3. rakamları 5 ve üzeri ise yuvarlıyoruz

paylaşıma eklenmiş bile..neyse 0.1 puanın önemi yok nasılsa ortalamamız çok da iyi değil.lütfen benim hesaplamalarıma itimat edin canlar ama tabiki insanlık halidir,kontroller bu yüzden yapılıyor
canım kusura bakma valla bilinçli değildi

Telden giriyorum valla bana bilgisayar kismet olmuyo pek:d gicik oluyorum ama yapcak bisey yok malesef

sayın kaptanım şike var burda telden giriyomuş ahanda birinidiskalifiye etsen digerlerini etsem gelme keyfime ben birinci oluurm mesajlardaçok kötüyüm ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…