Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 271. ETAP***

SAPHIRA (83.5 / 82.8 / 0.7 / %0.84)
nev81 (82.6 / 82.5 / 0.1 / %0.12)
İpekyol (72.8 / 73.5 / -0.7 / %-0.96) geri dönmek üzere ayrıldı
ananee (74.9 /74/0.9/%1.2)
pasam3405 (83.8 / 83 / 0.8 / %0.95) izinli
shopaholic (81.5 / 82.3 / -0.8 / %-0.98)
maviyesil1999 (63 /64.8/-1.8/-%2.85)
gerbera1987 (87,9 / 84.7 / 3.2 / %3.64) izinli
maibeyaz (60 / geri dönmek üzere ayrıldı
senarist (107.6 / 107.6 / 0 / %0)
yesilerik (65 /64,4 / 0,6 / 0,9230 )

7. Takım Ortalaması: %0.35

Orucmusun canim degilsen bulalim bisey

perşembe allah nasip ederse bitiricem cumaya oruc degilim bbem kız müssil ilacı içtim erikle kayısı yiyeyim en iyisi iftarda bu dukan nasıl oluyo bebem biraz anlatırsan sevindirik olucem inan:101::101::101:haftada dukan yapanlar kaç kilo veriyor mesela

Canim dukan yapanlar benim gbi kacamak yapmazlarsa gul gibi kilo veriyolar valla simdi diyetin ozunde pritein yemek var yag tuz seker un falan cikiyyo hayatindan sekerin alternatifi tatlandirici unun yerinede yulaf kepegi kullaniyoruz cok uzun bi sure meyve makarna pilav ekmek falan yemiceksin eger yapcaksan kolestrolunu ve sagligina uygunmu diye bi arastirmamz gerekir canimin ici:)

Canim ben dogrumu yaptim bilemedim ama takim ortalamnizi 1.79buldum??
2 tane % o var canım bizde,onları almayınca dediğin gibi ama onlarıda dahil edip ortalamayı yediye bölünce böyle çıkıyor bende:26:

Tatlım 2 defa hesapladım, 0,26 çıkarıyorum.
Tekrar bakacam valla

kızlar ben bir karar aldım şimdi cuma orucum bitiyor allah nasip edersecuma eşimle sabah o işe ben yürüyüşe başlıcem allah nasip ederse sauna şortumu giyerim yürüyüşe giderken eve gelicem gzüel bri kahvaltımı yapıcem sonracıma öylenden sonra plates topumla haşır neşir olucek akşam eşimi kandırabilirisem kış gelmeden yürüyüş yapayım dedim sonra evi hergün sil süpür toz al gerekirse öylende çıkıp şöyle bir dolanayım diyorum anlıcagınız paşa diyetle kafayı bozdu zayıflama diyetimide hiç aksatmadım dün şam baba tatalısıs un kurabiyesi açmma yaptım yedimmi tadına baktım maksat nasıl olmuş açmam harika olmuş kızlar pastaneler nasıl yapıyo öle yaptım yeminle tarifi isteyenlere veirrim istersenizeşim dün gaz verdi hanım hade görüyüm seni dedi starı açın kubilay çıktı

:44::44:anadım ben kan tahlillerimi yaptırıyım yane:44::44lur bebem adeti bekliyorum anım adet oluyum sskya gdicem ya bu ay ya ekimde bakıcez işşallah bir sorunum çıkmaz hoş kanım b 12 demirim düşük ama vitamin çok kullanıyorum doktor verdiya o dengeler diye düşünüyorum vucudumukan vermeden olmuyomu bu en son subattamı nisandami kan verdik bir sorun yoktu ama şimdi bilemicem ne yiyourmki canım kolestrpl olsun herşeyi yememde meyva işi bozuyor

Senin meyve yemen lazim dimi iste olmadi nevlede konusuruz gunde iki porsiyon meyvede yersin canim tam diyete uymadan bide tatli yapma ya evine valla goz hakki derken heleki dukanda kilo veremezsin ben diyim sana

***7. TAKIM 271. ETAP***

SAPHIRA (83.5 / 82.8 / 0.7 / %0.83)
nev81 (82.6 / 82.5 / 0.1 / %0.12)
İpekyol (72.8 / 73.5 / -0.7 / %-0.96) geri dönmek üzere ayrıldı
ananee (74.9 /74/0.9/%1.2)
pasam3405 (83.8 / 83 / 0.8 / %0.95) izinli
shopaholic (81.5 / 82.3 / -0.8 / %-0.98)
maviyesil1999 (63 /64.8/-1.8/-%2.85)
gerbera1987 (87,9 / 84.7 / 3.2 / %3.64) izinli
maibeyaz (60 / geri dönmek üzere ayrıldı
senarist (107.6 / 107.6 / 0 / %0)
yesilerik (65 /64,4 / 0,6 / 0,9230 )

7. Takım Ortalaması: %0.26

Gerbera harika kilo atmışsın canım tebrikler

Aslında sadece 600 gram gibi gözüküyor ama bayramdan sonra 66,5 görmüştüm, iyi toparladım sanırım, spor sayesinde
Çok güzel canım,tebrik ediyorum seniii

Canımmm,emin ol ki bu takımda kimse senin o güzel yüreğinin dertlerinden sıkılmaz.İnan birebir tanımadığım bir insan olan sen,gece gündüz dualarımdasın.Ama ben diyorum ki nacizane eylül-ekim çok erken.Şimdi rahmin bebeği tutması için ne kadar az kiloda olsan o kadar iyi değil mi,çünkü bildiğim kadarı ile rahmin yağlanması sebebiyle bebek tutunamıyor.Bak benim hislerim çok kuvvetlidir.Gel sen Ocak gibi hamile kalmaya niyet et,o zamana kadar senle 65 kiloya düşelim,ben sana bütün tüyolarımı veririm;hatta iste sen özel üretim biberiye yağı bile gönderirim yağ yakıcı;ocakta Allah'ın izniyle 65 kilo ile hamile kalırsın ve inşallah yakışıklı bir ağustos yani aslan erkeği doğurursun.6'lı basamaklara gelmeden deneme derim kuzum ben,biz tedbirimizi en güzel şekilde alalım 6'lara gelerek,takdir Yüce Mevla'nın

Canımmmm,sağlıkla dön aramıza inşallah

Canlarım çok tebrik ediyorum hepiniziiiii,maşallah

Senin meyve yemen lazim dimi iste olmadi nevlede konusuruz gunde iki porsiyon meyvede yersin canim tam diyete uymadan bide tatli yapma ya evine valla goz hakki derken heleki dukanda kilo veremezsin ben diyim sana
eşime dedim dün bundan sonra hamaratlıgıma ara veriyourm adam eve kavun karpuz almıyo iyimimeyvadanda vazgeçerim yeterki bebegime kavuşuyum

allah razı olsun canım geçen sene 29 mayısta ömürümü kaybettim teyzesi1 seneyi doldurdum doldurmasına bana kalsa bende dedigin gibi istiyourm 65 düşüyüm ama nasıl :44::44::44:ana biberiye yagınımı göndericen nerden bana tüyolar verin ne olur yardım istiyorum ben helpppp çekiniyo insan biri çıpıp dese bura diyet grubu sanane bizim ebbegimizden dese oda bana yeter islerden beklemem ama ya olursa kendim rahasız olsun inan ya sıkıyoursam bunları diye genede allah razı olsun sag olun beni yanlız bırakmayın bu konuda yeter
canım benim rahimde yaglanmam yok
pko var
kanda pırtılaşma var
rahim agzı açıklıgı var rahim ebbegi taşımıyo
bir hormonum bebegi istemiyo
doktor 75 düşsen benden sana izin dedi hem dedi saglıklı gebelik olur dedi 65 çok isterimde nasıl olucek başarabilirimiyim acaba

Son düzenleme:
Canım bende dukan kitabı var pttyle bi istanbul şubesne falan gönderym sen bak istersen doktorada kontrole gittiğinde diyetle ilgili sorularını sorbilirsin b vitamini meyvelerde olabilir onu tam bilmiyorum yani yemen gerekeblir bencede sen nevi dinle onun programına uyarak inşallah guzel sonuclar alcaksın cunku almama ihtimalin yok yani oyle diyim ben:) ama gercekten eve tatlı yapma eşin anlayışla karsılıcaktr umudunu hiç kesme canım benim allah büyüktür inşallah kendini hazırllıcaksın gebelge ve husran yasamıcaksın:) sabırlı ve güçlü ol canım benim

işşallah canım o kitabı çok istedim bir türlü alması nasip olmadıinan yollarsan ben sana okur geri yollarımbu arada nacizane fikrimi dicem dicem diyemiyorum sarı san açok yakışıyo siyah olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…