Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Annaaaa aşırı benziyor Begüş Şıp demiş bizim burnumuzdan düşmüş Yerim seni bugün daha da yoğunum hep depodayım gelemiyorum kadınlar molaya geçti ya geldim 2 dakika
kolay gelsin nilişkom.. bitsin bu yoğunluk artık

Günaydınlar güzel, mutlu, fit, neşeli ve +18 muhabbetli ( ) takımım
GÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HAMİŞ TEFOO
Gunaydin
Bu gece cocuk uyumadi cok yorgun uyandim hih sporumuda yapamadm kahvltidan sonra yapabilirim inSaallah
Kuzum en az 1.5-2 saat geçsin emi kahvaltı üzerinden.. sonra yap sporunu

Bana demi bana demio mali kesin sana dio ben asla ve kat-aaaaa aaaaa +18 olamam olsam olsam - 18 olurum)(espri yeteneğime tüküreyim)
neyse kendi kendime güleyim de rezil olmayayım

yok canım sana neden desin senle ne alaksı var
ne saçmalık ne alaka

Sağlam kahvaltı yaptım şimdi hemen evi toplayıp yürüyüş yapıp irfan iocuklari hastane götüreceğim ordana markete oradan postaneye sonra eve geleceğim kızı uyutup kahve içeceğim sonra evde lessie happy Walk yapacağım çok sevdim happy walk çok hızlı eğlenceli geldi bana
Sonra çamaşır belki camların yarısını silerim.iki arada bir dere de öyle işte hiç yoğun değilim hemde hic

Evet onu biliyorum takımın yarıdan çoğu MİU 'DAN ZAYIF...
MİU ŞİŞKO

bunu duymak istemeyeceğinden emin olduğum için yazmadım,seni üzmek istemiyorum
sen şimdi diyceksinki ee zayıfla o zaman
zayıflıycam ama az vakti var,o zamana kadar reklam arası verdim diyelim

kaçarak olmaz ama begüş biliyorsun

hergün menü ver
her bildirimini yap
az da olsa gider
kaçmak çözüm değil
biz bilmiyoruz sen biliyoruz bir tek bizden saklamanın faydası yok
bak aslında zamanın da müsait artık sanki he?
sınav dönemi bitti oğlunun falan.. sanki tam zamanı???

Hiiiççççç
Sonuçta ben şunun şurasında edepli adalı hanım hanımcık zayıflamaya çalışan bir tospiğim dimi ama

seni sevip sarmalamıyor muyum yaa

hormon tedavin bitene kadar liste yok sana özge

hepsini biliyorum,bu işin kitabını defalarca yazmış gibiyim,bilincinde farkındayım ama motive olamıyorum
zamanı gelmedi,çünkü kafama yazdım şu zaman olcak diye kitlendim oraya o yüzden başlayamıyorum

daha cuma günü izne çıkıcam tatile gidicem dönünce nasip olursa oğlanın kayıt ve barınma işleri için belkim ankaraya gelicem

işte kafamda hep bunları atlatmam lazım
evet bahane ama kodladım bi kere

ben onu 7 incir sanıyodum,bu işte bi tuhaflık var dedim ama 1 incirde olmaz yaa dedimdi
dün incirleri yerken içim baya rahattı şimdi tırmalamaya başladı
kız ciddi misin
ay yaptın mı bunu begüm
ay gülsem mi ağlasam mı 7 inciri hüplettin mi ayyyyyyyyy
vay ben nerelere gidem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…