Kız ciddiyim hayır salyam akmazsaçım da dağılmıyor, gerçekten sabah kalkınca yüzümde bir nur oluyor niye oluyor bilmiyorum sonra gidiyor yattığım şekil kalkıyorum kocam otursun beni izlesin bence ama odun
Laaaan koptum bir gün için evli kalmakevlenince geçer belki
Noldu ördekim beniiimmmm
Mest içiyorum mate içiyorum hurma yiyorum sonra yedik çay sabah çörek otu yagi içtim yok anam gelmiyor akşam oturdum klozete bağlılar gibi gelmiyor da melet sevdiler içeriyi.. cuma geceden beri tik yok
puldum oniPınar diye bak, yandan bakış atmışım esmer gözlüklü siyah ceketli
bugün tartı yüzüne güldü galibaNehir kaç kiloymış bilen var mı
Tam adın neydi bende bakayım
canım telden de yazmışsın ama yeni gördümKızlar canlar çıtırlar çok acil yardimm
Sabah +200 geldim dune göre
Şimdi bana bir yol
Ben akşamları yemek saatini indiremiyorum o yüzden bir sure eve gitmeden ofiste bisiler yiyim diyorum
Ya da öğleni geç yiyip akşam niyetine hurma süt yoğurt vs neler yitebilirim alternatiflerinizi bekliyorum canlar
Son dakka kalktim bise yemeden tutmak istemedm ay bide her yerim agriyogünaydın canım sizde mi uyumadiniz bizde dakka başı uyandık uykulu moddayim bugün hem temizlik yapıyorum şimdi uyuttum kızı devam temizliğe ,sen niyetli degilmisin bugün bende nasip olursa bayrama kadar tutmayı dusunuyom belki cumartesi tutmam kararsizim
Gr oynamadıpuldum oni
bugün tartı yüzüne güldü galiba
kuzu hayır vücut izin veriyorGünaydın
Bugün pattiş detoksu yapıcampattişlerim haşlanana kadar ağzıma bir incir attım hem meta çalışmaya başlasın hemde wc ye iyi gelsin
Dünki ipten sonra sol ayağımın üstü bileğime kadar şiştispor yapmak istiyorum ama bu aralar vücut izin vermiyor sanki..
giniydin kiri viytGünaydın günaydın t
gü nay dınnnnnnnnnnn sarı ördekHayırlı sabahlarEki Görüntüle 2179235
Açım aciz açlar açım açım açım açım açım açım açım açım açım açım
Hahahahahaha çok minnoş yaaffEki Görüntüle 2179259
Durumum bu :))
Ya ben de takip etmek isterim seni veİstedinizde vermedik mi
Ama aktif değilim hiç. Sadece beğeni yapıyorum
Hee siteden atsınlar beni sonra
ben onu 7 incir sanıyodum,bu işte bi tuhaflık var dedim ama 1 incirde olmaz yaa dedimdibalım o zaman sabah aç karna 1 kuru incir 7 zeytin dene bakalım
acı yiyor musun ?
Nehiri bilmiyorum amaNehir kaç kiloymış bilen var mı
ben onu 7 incir sanıyodum,bu işte bi tuhaflık var dedim ama 1 incirde olmaz yaa dedimdi
dün incirleri yerken içim baya rahattı şimdi tırmalamaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?