Hoşgeldin çakılllBen geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
yok yaşayıp vefat ettilerAmin cnmm..
Gebelikte mi kaybettin cnm?
Ben geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
Ayy başın sağolsun canım bu şekil daha bı kötü oluyoryok yaşayıp vefat ettiler şimdi biri 20 yaşında biri 14 yaşında olacaktı
yok yaşayıp vefat ettiler şimdi biri 20 yaşında biri 14 yaşında olacaktı
amin canım çok teşekkürlerZor Rabbim sabırlar versin cnm...
Bend yeni uyandımOy oy oy herkes ne güzel erkenden uyanmş sabah kahvesini içmiş işine gücüne gitmiş hatta öğle arasına çıkmş ben daha yeni kahvaltı masasndayım. Gün bitti gün
SeverükAz biraz var çatlaklık yafffbeni de böyle sevin emiiii
Sağol ballı çörekim gel yanıma
kolay gelsin ballı çörekimişlerin rast gitsin inşallah
Geldim şimdi aldım selamını ve gidiyorumEneeeee 2 dk da dolmıiuş ya laaa Günaydın diyemedim gaptanıma goçumaaaa
Bende hepinizle takipleşmek isterim bilen bilmeyeni söylesinYa ben de takip etmek isterim seni ve @begum75 iii siz de istersiniznehirnil111 ve @Ahu060812 yı takip ediyorum bir tek
Başka instagramı olan varsa onlarla da takipleşeyinmm
@MiuLego Senin var mu instagramın
kolay gelsin nilişkom.. bitsin bu yoğunluk artık
GÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HAMİŞ TEFOO
Kuzum en az 1.5-2 saat geçsin emi kahvaltı üzerinden.. sonra yap sporunu
yok canım sana neden desin senle ne alaksı var
ne saçmalık ne alaka
Hoş bulduk özledim sizleri ama çok sayfa var bisey anlayamadim günümüze döndüm kacirdiklarimi zamanla yakalayacagim. Sen de durumlar nasıl lilo ne durumda bebek işi nasıl gidiyorHoşgeldin çakılll
aynen öle Allah kimseye yaşatmasın sizide üzdüm ne güzel muhabbet ediyordunuz kusura bakmayın kızlarAyy başın sağolsun canım bu şekil daha bı kötü oluyor
KimSen beni beğenmedin geçen gün küçüküm diye
Evet canim gün sonunda veriyoruz menüyü :) ve kaptanı etiketliyoruzGunun sonunda mi vercez menuyu?
Ben az once zeytinyagli kabak yemegi yedim..hazir ayran ictim.. salatalik yedim 1 tane.. bi kase pekmezli ev yapimi yogurt yedim.. ha birde 1 litre suyumu ictim :))
Gun icinde acikirsam yiycem biseler.. umarim kacanak filan yapmam.. cunku acaip bunyemi rahatsiz ediyo sonradan
Hoş bulduk
Allah sabrın büyüğünü versin çok zor birşey. Bunu unutturacak acı vermesinyok yaşayıp vefat ettiler
İyi gidiyo kuzu kilo hedefin aşağısındayım miu mezun etmiyo beni zalım,bebek işi askıda hala. Sen naaptın düzeldi mi moralcağızların iyi misin inşallahHoş bulduk özledim sizleri ama çok sayfa var bisey anlayamadim günümüze döndüm kacirdiklarimi zamanla yakalayacagim. Sen de durumlar nasıl lilo ne durumda bebek işi nasıl gidiyor
Hoş buldum çok şükür iyiyim zor günler bitti bomba gibi geldim. Huzur herşeyden önemliymiş bizzat test ettim onayladım. Sen nasılsın yeni gelişmeler var miHoş geldin cnm nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?