Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canııımmm çok mutlu oldum Allah sağlıklı sıhhatli mutlu mesut kavuşmayı nasip etsin minnoş kızımız mı olacak
Hemen gelsin de @MiuLego onu da zayıflatır kız demeyeydin keşke
Amin kuzum canım özgem darısı sana inşallah hayırlısı ile
Valla kk ya eleman yetistiriyotum resmen

tevafuk55 cnm inanki içim rahatladı.. artık beni sevmiyorsun diye çok üzülmüştüm
Ciddi diyorum bak yazdım olmadı hatta altına not düşecektim hippo etiketini yapamadım diye.. sonra aklıma bütün arkadaşlar geldi genel yazdım

Sini siviyirim

Kizlar köyden indim şehire şükür

Arefe ya da bi gun oncesi cikarim.bayram kosturmayla gececek saymiyorun o yuzden.bi bu hafta ne yaptiysam o artik.gezilecekler gidilecekler ve yenilecekler
Evimi de ozledim zaten.Oglum tatilde bana baglandi iyice nasil kopcaz tekrar bilmiyorum.Donunce bi suri doktor isi de var bi yandan onlarla kafam dolu.Kafami bi kenara koyup bi basima 10 dk denizi izleyesim var sadece..

amin canım
rabbim sanada bağışlamışya ne güzel
ve gerçekten kıymetini bilenlere nasip etsin,etrafta neler görüyoruz

Ben geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
Cakilim hoşgeldin cok sevindim senin adina.gitme bi daha.

tevafuk55 sağlıkla gelsin inşallah minnak prensessss gozun aydin canim

Ben geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
bunca zaman sonra geçmişte kaybolursun çakıl,anı yakala
hoşgeldin bu arada ne zamana kadar izinlisin? bide işe başlayınca yine aynı mı olcak yoğunluğun

@MiuLego hacı ben 52 olmaya karar verdim okul acilana kadar caymazsam 52 olup 52 55 arasi koruyacam.okul acikinca bana bunu hatirlat cunku ancak o zaman yeme duzenim oturacak.
Ben hatirlatirim cnm

Okullar açılınca bizimde düzen oturuyor bende 62 olayım diyorum beraber listeye gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…