Amin kuzum canım özgemCanııımmm çok mutlu oldum Allah sağlıklı sıhhatli mutlu mesut kavuşmayı nasip etsin minnoş kızımız mı olacak
Hemen gelsin de @MiuLego onu da zayıflatır kız demeyeydin keşke
amin canımmmmilkduyansenol canım rabbim rahmet eylesin.. inş bi dah böyle bir acı yaşamazsın.. rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin
Ciddi diyorum bak yazdım olmadı hatta altına not düşecektim hippo etiketini yapamadım diye.. sonra aklıma bütün arkadaşlar geldi genel yazdım
Haydi bende başlıyorumLeslie walk at home 45dk
amin canımrabbim benden bir kız bir erkek aldı, 1 kız 1 erkek geri verdi şükür sebeplerim, önce çok ağlamıştım beni evlatla sınama Allahım diye, demekki herşeyin bir zamanı varmış ,rabbim kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkese versin ,özellikle kıymetini bileceklere
Cakilim hoşgeldin cok sevindim senin adina.gitme bi daha.Ben geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
Canım teşekkür ederimCakilim hoşgeldin cok sevindim senin adina.gitme bi daha.
tevafuk55 sağlıkla gelsin inşallah minnak prensessss gozun aydin canim
bunca zaman sonra geçmişte kaybolursun çakıl,anı yakalaBen geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
maşallah canım ben daha yapamadım isim çok kızların ikisinde huysuz halsizim yemek yapılacak oyy çok isim varmışLeslie walk at home 45dk
Ben hatirlatirim cnm@MiuLego hacı ben 52 olmaya karar verdimokul acilana kadar caymazsam 52 olup 52 55 arasi koruyacam.okul acikinca bana bunu hatirlat cunku ancak o zaman yeme duzenim oturacak.
Kaburgalarini mi aldircanBen hatirlatirim cnm
Okullar açılınca bizimde düzen oturuyor bende 62 olayım diyorumberaber listeye gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?