Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

helal beee bi kalk gerisi gelir diyordum en son sana yaptın demek çook sevindim
evet
Puanın: 10

Ay ya yarın misafirm misafir var bu gun temizlik yapacam
Ama smdi leslie yapsammi diyorum çok yorulurmuyumki orucm yine
Akşam zor oluyo müsait olamıyorum

maşallah canım ben daha yapamadım isim çok kızların ikisinde huysuz halsizim yemek yapılacak oyy çok isim varmış
Dun isimi halletmistm uyuyunca hemen yapim dedim bizimki hasta evde bugun belki biseyler daha yaparim miu duymasin bugun tarti arti gordumde korktum biraz daha agrlik verim diyom

@MiuLego hacı ben 52 olmaya karar verdim okul acilana kadar caymazsam 52 olup 52 55 arasi koruyacam.okul acikinca bana bunu hatirlat cunku ancak o zaman yeme duzenim oturacak.
Esin ne diyecek çok merak ediyorum

Dun isimi halletmistm uyuyunca hemen yapim dedim bizimki hasta evde bugun belki biseyler daha yaparim miu duymasin bugun tarti arti gordumde korktum biraz daha agrlik verim diyom
geçmiş olsun canım benimde büyük kız keyifsiz gibi ne oynuyor ne tv izliyor uyudu kaldı küçük uyumadı hiç gündüz gecede öyle anca toplayıp süpürdüm arkamdan ağlayarak yerler silinicek yemek yapılacak spor yapılacak hiç mecalim yok

Selamlar Yogunluktan ancak ugrayabildim. Gecmisi okumadan yazamiyorum, bitti sukur

Gunaydiiinnn işte son iki günüm, izin heyecanı bastı
Benim deee
kilo aldığım için
Geldigi gibi gider canisi. Tatil&bayram aradan ciksin da. Pasanin okul tercihleri ne oldu?

Gunaydin
Bu gece cocuk uyumadi cok yorgun uyandim hih sporumuda yapamadm kahvltidan sonra yapabilirim inSaallah

Hayir olsun, rahatsiz degiller insallah

Masallah

Ben geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi

Hos geldin
Rabbim evlatlarina saglikli&hayirli bir omur nasip etsin insallah
temizlik muhabbeti başlamış
kaç kızım miu

D3S1R3 içimden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…