helal beee bi kalk gerisi gelir diyordum en son sana yaptın demek çook sevindim
evet
Puanın: 10
Dun isimi halletmistm uyuyunca hemen yapim dedim bizimki hasta evde bugun belki biseyler daha yaparim miu duymasin bugun tarti arti gordumde korktum biraz daha agrlik verim diyommaşallah canım ben daha yapamadım isim çok kızların ikisinde huysuz halsizim yemek yapılacak oyy çok isim varmış
Özledik namıssiznehirnil111
Cuma 2 saat tempolu
Cumartesi 1 saat zumba
Pazar off günüm
Pazartesi 1.5 saat tempolu
Bugün daha yok canim
vardı kaptanim bı ara aramıştı cevap vermemiş geride dönmemiş ayy bende çok özledim yaaNevreste nevom sende lunyanın cep nosu var mı?
diren miuyönetim kayıplarda
protesto ediyorum
begüş ve ben direniyoruz
Nasılsın tatlimÖzledik namıssiz
Iyiyim kuzm nasl olayın bildiğin gibiNasılsın tatlim
Tatlim benim çok özür dilerim fakat bi sikinti olmadığı sürece kilo bildiririm bilirsinizhepfit kusura bakmayın
Köye gittim hafta sonu eşimde kalmak istedi gelemedim yazamadım o sebeble şu an 1 kilo artidayim ama regl oldum o sebeble bence
Esin ne diyecek çok merak ediyorum@MiuLego hacı ben 52 olmaya karar verdimokul acilana kadar caymazsam 52 olup 52 55 arasi koruyacam.okul acikinca bana bunu hatirlat cunku ancak o zaman yeme duzenim oturacak.
geçmiş olsun canım benimde büyük kız keyifsiz gibi ne oynuyor ne tv izliyor uyudu kaldı küçük uyumadı hiç gündüz gecede öyle anca toplayıp süpürdüm arkamdan ağlayarak yerler silinicek yemek yapılacak spor yapılacak hiç mecalim yokDun isimi halletmistm uyuyunca hemen yapim dedim bizimki hasta evde bugun belki biseyler daha yaparim miu duymasin bugun tarti arti gordumde korktum biraz daha agrlik verim diyom
Benim deeeGunaydiiinnnişte son iki günüm, izin heyecanı bastı
Geldigi gibi gider canisi. Tatil&bayram aradan ciksin da. Pasanin okul tercihleri ne oldu?kilo aldığım için
Gunaydin
Bu gece cocuk uyumadi cok yorgun uyandim hih sporumuda yapamadm kahvltidan sonra yapabilirim inSaallah
günaydın canım sizde mi uyumadiniz bizde dakka başı uyandık uykulu moddayim bugün hem temizlik yapıyorum şimdi uyuttum kızı devam temizliğe ,sen niyetli degilmisin bugün bende nasip olursa bayrama kadar tutmayı dusunuyom belki cumartesi tutmam kararsizim
MasallahHellöööö
Doktordan çıktım
Güzeller güzeli KIZIM elleriyle oynuyordu
Ay nasıl bir mutluluk nasıl bir duygu
Kız olduğunu bugün öğrendim
Oysa geçen gece rüyamda tosun esmer bir oğlan görmüştüm
Kızım ve ben çok sevindik
Ağzı burnu pek güzelmiş
Ay şu an içimde kelebekler ve ilk size yazıyorum
Iyiki dediklerm canlarım
@MiuLegoNevreste hepfit @Gulbe seker
Alıntılardan görürsunuz diye umuyorum diğer arkadaşlarım kusura bakmayın
Ben geldimmmm çok şükür sıkıntılı günler bitti ve herşey güzel oldu. Sonunda izne cikabildim çok mutluyummmm. Geçmişe dalıp geleceğim herkes neler yaptı nasıl gidiyor.cok öptüm sizi
Rabbim evlatlarina saglikli&hayirli bir omur nasip etsin insallahrabbim benden bir kız bir erkek aldı, 1 kız 1 erkek geri verdi şükür sebeplerim, önce çok ağlamıştım beni evlatla sınama Allahım diye, demekki herşeyin bir zamanı varmış ,rabbim kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkese versin ,özellikle kıymetini bileceklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?