her zamanki hali canım bı bakmisim mışıl mışıl uyurken bı bakmisim sabaha kadar dakka başı uyanırSelamlarYogunluktan ancak ugrayabildim. Gecmisi okumadan yazamiyorum, bitti sukur
Benim deee
Geldigi gibi gider canisi. Tatil&bayram aradan ciksin da. Pasanin okul tercihleri ne oldu?
Hayir olsun, rahatsiz degiller insallah
Masallah
Hos geldin
Rabbim evlatlarina saglikli&hayirli bir omur nasip etsin insallah
Dis cikariyo benimkiSelamlarYogunluktan ancak ugrayabildim. Gecmisi okumadan yazamiyorum, bitti sukur
Benim deee
Geldigi gibi gider canisi. Tatil&bayram aradan ciksin da. Pasanin okul tercihleri ne oldu?
Hayir olsun, rahatsiz degiller insallah
Masallah
Hos geldin
Rabbim evlatlarina saglikli&hayirli bir omur nasip etsin insallah
Anaaa niye 5 ki. Acıkmadım canım kahvaltı geç olunca ve kıymalı yumurta beni tok tutuyorAkşam öğünü ne böyle eflal ne demek sadece yoğurt
suspor
Puanın: 5
Gelirimlisteye alırım direk
Soyleyecek olan kimEsin ne diyecek çok merak ediyorum
her zamanki hali canım bı bakmisim mışıl mışıl uyurken bı bakmisim sabaha kadar dakka başı uyanır
Dis cikariyo benimki
Tamamdir canim benimuygundur balım
abartmadığın sürece yiyebilirsin
günde 1.5 avucu geçmesin
ben gece 22:30 da yediğim de oluyor bazen yarım avuç kadar
faydalı yağ sorun olmuyor porsiyonu az
ve gerçekten wc için etkili maşallah
Ayy hic deme evli barkli ne bu boyle telefon elinden düsmuyo gibi degisik bakisları bende biliyorum o bakıslarıYazlar bizde çok hareketli geçiyor canim ya dışarıda da çocuklarla ilgilenmek lazım kız çok tehlikeli
Anca bide insanların içinde teli ele alınca iş karistiriyormussun gibi tuhaf tuhaf mantiksizliklar
kızzz o resmi nerden buldun allah iyiligini
Bi denicem.. 64ü görebildiysem 62yi görim de 65 üstüne çıkıp durmıyim :)) maksat 70e uzaklaşmakKaburgalarini mi aldircan
Cok heyecanliinşallah canısı
evet bende ona endeksledim kendimi bayram,izin bi bitsin havalarda serinler hem o zaman evde spor time
tercihlerimiz bitti desire sırayla
istanbul
izmir
ankara
kocaeli yazdık
bugün gece 12 de son,kapanıyor bildirimler bakalım hayırlısı
aslında istanbuldan sonra gebze teknik üniv. yazmıştık ama oğlum birisiyle konuşmuş okulun olduğu yer kötü demiş,sildik onu aradan,gerçi zaten tutması imkansızdı
Begus hadı hayirlisı canim cook gece birakmayin sistem kasılir adam akılli eve gider gitmez girin bence kuzuinşallah canısı
evet bende ona endeksledim kendimi bayram,izin bi bitsin havalarda serinler hem o zaman evde spor time
tercihlerimiz bitti desire sırayla
istanbul
izmir
ankara
kocaeli yazdık
bugün gece 12 de son,kapanıyor bildirimler bakalım hayırlısı
aslında istanbuldan sonra gebze teknik üniv. yazmıştık ama oğlum birisiyle konuşmuş okulun olduğu yer kötü demiş,sildik onu aradan,gerçi zaten tutması imkansızdı
Tahminn etmistim :)Gelirim
Soyleyecek olan kim
Temizlik yaparken bile süslüyümŞu anki tipimi görsen umudu kesersin begüş
bulurum benkızzz o resmi nerden buldun allah iyiligini
aynen çok heyecanlı,Rabbim pişman etmiycek en hayırlı yeri nasip etsin inşallahCok heyecanliHayirlisi olsun insallah. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum
Begus hadı hayirlisı canim cook gece birakmayin sistem kasılir adam akılli eve gider gitmez girin bence kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?