Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kiymayi yarim kilo diyodu ben ne kadarla yaptim bilmiyorum .kiymanin yarisini bir soganla kavuruyoruz soganlar olmeli sonra yarim demekt civari maydonozu ince dogruyoruz 2yk yulafi islatip bulgur gbi sismesini bekliyoruz sonra baharat karabibiber kimyon kirmizibiber falan hepsini yoguruyoruz 1yumurtayi cirpip kofteleri yumurtaya batirip kizmis yagsiz tavada pisiriyoruz super oluyooo:)
Gecmis olsun annenede canim kontrollerini hic aksatma ..simdi kadikoy sahilini tugrabla 5tur gitti geldi diyemi yaziym spor listesine:d o nasil oldu neyi varmiski? Bide tariyla aran nasill?
ne ısın vardı kız orda senınben bugün ordaydım![]()
vercem dıe alırken 55 görmek hayal gıbı ama neden olmasın kıAnnnaaamm öyle çek bir 55'lik demesi kolay ama bakalım hayırlısı be nevcim, hele bir 60'ı göreyim, 55'de olur sanki![]()
1 saat yuruyus yaziyim sana canim:) bende bugun sayfama koydugun kofteden yaptim pek guzeldi ya:d niye hasta oluyolarki o normalmi canim yoksa biseymi dokunuyo onlara? Bugunde bzim komsu bi kedi getirdi kapimiza daha gozleri acilmamis fare kadar veterinere goturun dedik cavdar bisey yapar diye korktum ne tatliydi ya patileri pembeydi kadinin parmagni emiyodu bebekti resmen insallah yasar..şimdi gelelim bugün ne yaptıgıma kkdan bir arkadaşım vardı rahim agzı açıklıgından kankimona gittim rahmetli ömürümde o bana gelmişti ta hataydan
neyse giderlem şeker pare ve un kurabiyesi yaptım götürdüm hem sade hemde kakolu çok sevindi beni görünce yol çok yordu beni
inanın bugün yattıgım yeri bilmeme 3.5 saat gittim oraya 2 otobüs bindim arasıda var yürüdüm aynı 3.5 saatte eve geldim eve geldigimde 7 geliyodu allahım iftara ne yapsam dedim durudm sonra eşimi aradım dedi ben yemek istemiyourm ne yaparsan yap heyde mutfaga dolapte tavuk gögsüm vardı onu ızgara yaptım teflon taavada yagsız
içine semşizotu brokoli bol kıvırcık dogradım sızma zeytin yagı ve limon koydum bolcada ayrım kiloluk kavanozlada ayran yaptım az tuzla
onları yedim yürüyüşede gelinde toplasam 1 saat geliş gidiş
sonrası malum mutfagı toplucem halim yok paşayla köpükte gene mantara oldular allahım ben bu sıopalarıma çok iyi bakıyourm ama neden hasta oluyolar
sizlerden ne haber ne var ne yok![]()
Olursun canim ya azim..:)Annnaaamm öyle çek bir 55'lik demesi kolay ama bakalım hayırlısı be nevcim, hele bir 60'ı göreyim, 55'de olur sanki![]()
Kolay gelsin canim ben yapamazdim heralde okulda sunum bile yapmadm oyle cekingenim ben:dHaftasonu bir sempozyum vardı, aramadılar aramadılar bu akşam üstü aradılar, nolur katılın diye, ay ben nasıl yetişicem nasıl hazırlayacağım konuşmamı ki, neyse kızlar acayip tutuşmuş durumdayım, ben konuşma metnimi hazırlamaya başlayayım ancak yetiştiririm cumaya![]()
Katiliyorum canim ben butun gun evde olmasam bende yapamam yani bude istanbulda varmis dukan mutfagi tarzi bi cafe :)Bu tariflerden sonra kesin dukana geçeceğim ben de, ama biri bana yapmalı bunları ben yapmaya yetişemem ki, çok zengin olursam bir dukan restoran açacağım zaten evlerede servis olacek, atak seyir duraklama mıydı neyse onlardan ayrı ayrı menüler nasıl fikir ama![]()
yazcan tabı yuruyus deılmı:))
tugrabın bagırsakları dogru calısmıo hep kabızız.cok kotu bısı ya.sındırım duzenleyıcı verdıler bı 10 gun kullancaz
tartıya selam dahı vermıom artık:)
ne ısın vardı kız orda senın
vercem dıe alırken 55 görmek hayal gıbı ama neden olmasın kı
Başarırız hiç merak etme,birlikten kuvvet doğarmışAnnnaaamm öyle çek bir 55'lik demesi kolay ama bakalım hayırlısı be nevcim, hele bir 60'ı göreyim, 55'de olur sanki![]()
Harika,haftasonu deniycem hemen kuzu,cidden şişiyor mu yulaf pirinç gibi?Canim kiymayi yarim kilo diyodu ben ne kadarla yaptim bilmiyorum .kiymanin yarisini bir soganla kavuruyoruz soganlar olmeli sonra yarim demekt civari maydonozu ince dogruyoruz 2yk yulafi islatip bulgur gbi sismesini bekliyoruz sonra baharat karabibiber kimyon kirmizibiber falan hepsini yoguruyoruz 1yumurtayi cirpip kofteleri yumurtaya batirip kizmis yagsiz tavada pisiriyoruz super oluyooo:)
Başarılar canımHaftasonu bir sempozyum vardı, aramadılar aramadılar bu akşam üstü aradılar, nolur katılın diye, ay ben nasıl yetişicem nasıl hazırlayacağım konuşmamı ki, neyse kızlar acayip tutuşmuş durumdayım, ben konuşma metnimi hazırlamaya başlayayım ancak yetiştiririm cumaya![]()
İstanbul'da birkaç diyet lokanta varmış.Sebze ağırlıklı menüler olduğu için inanılmaz uygun fiyatlardaymış ve evlere servis yapılıyormuş,çalışanlar için ne güzel bir nimet olurdu değil miBu tariflerden sonra kesin dukana geçeceğim ben de, ama biri bana yapmalı bunları ben yapmaya yetişemem ki, çok zengin olursam bir dukan restoran açacağım zaten evlerede servis olacek, atak seyir duraklama mıydı neyse onlardan ayrı ayrı menüler nasıl fikir ama![]()
Katiliyorum canim ben butun gun evde olmasam bende yapamam yani bude istanbulda varmis dukan mutfagi tarzi bi cafe :)
Sure ver bari:d canim ya sumu icmiyo neden acaba?? Canim senden bisey isticem simdi bugun ve dun kacar ögün yedin onu bi soylermisin? Ve yarin sabah tartilip ayni oranda daha fazla ogun yaparak ye bi dahaki hafta nolcak bakalim bi..
Canim suyu emiyo ama hamur gibi oluyo tabi cok koymamak lazim goz karari:) dmi hazir olsaydi hersey ben cok sıkıliyorum yemek yapma isinden yapcak bisey yok malesefBaşarırız hiç merak etme,birlikten kuvvet doğarmış
Harika,haftasonu deniycem hemen kuzu,cidden şişiyor mu yulaf pirinç gibi?
Başarılar canım
İstanbul'da birkaç diyet lokanta varmış.Sebze ağırlıklı menüler olduğu için inanılmaz uygun fiyatlardaymış ve evlere servis yapılıyormuş,çalışanlar için ne güzel bir nimet olurdu değil mi![]()
valla ben bugun ıkı ogun yıyebıldım.dun uc ogun yedım.arada meyvada yedım tabı dun.bugun sırf kı ogun oldu.benı bı duzene sokun surda kaç kızsınız mavıyı yola soktuk dııın barı![]()
Canim suyu emiyo ama hamur gibi oluyo tabi cok koymamak lazim goz karari:) dmi hazir olsaydi hersey ben cok sıkıliyorum yemek yapma isinden yapcak bisey yok malesef
Canim o zaman bi diyetisyen listesi gibi bisey yap dukan yap karatay yap bilememki ben onu sen sordun hangisi daha iyi diye sonra sesin cikmadi bi ara karatay yada dukan yap madem oyle ve son kez soruyorum bak ne sure yurudunnnnn:d???
7. takımmmm,müthiş bir tüyo veriyim.Her yemeğinizin yanında birkaç tane de olsa cin biber ya da biberiye turşusu yiyin;hem yağ yakımını hızlandırıyor metabolizmayı çift kat çalıştırıp,hem acı yiyen insan kabız olmuyor,hem deeeeee kanser hücrelerini yok ediyormuş acı;ne dersiniz,hoş olmadı mı![]()
teşekkür ederim canım yaa takıldım ben sadece...Saymıştım ben senin mesajlarını canım ama listede olup olmadığını bilmediğim için yazmamıştım, düzelteyim hemen:
3 Eylül 2012 Pazartesi Mesaj Sayımı:
Anane: 47
Paşam: 20
Maviyeşil: 20
Nev: 12
Yeşilerik:10
Senarist: 7
Gerbera: 3
Anşaa: 3
Shopaholic: 1
Saphira: 1
ayyy ben bırakamıyorum kolayı yaa.....Canım zero mero bence kolayı tamamen bırakmalısın, hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, bir de emeklerine yazık, ben ki çikolatayı bıraktım sen de bırakmalısın azı da çoğu da bir nacizane tavsiyem sadece![]()
en doğru boy kılo orantısını dukan veriyo emin ol canımm...Valla bu boy meselesi de karışık gidip profesyonel birine ölçtürmek lazım, benim boyum kendi ölçümlerimle +-1,62 cm filan çıkıyor, etrafımda bazı arkadaşlarım var ben onlara nerdeyse tepeden bakıyorum, 1,64 boyum var diyorlar nasıl bir iştir anlamadım, ama ben evde kendim klasik duvara dönüp ölçtüğümde bu sonucu alıyorum, ayrıca bide dukana göre kilomun 58 olması gerekiyormuş, netteki farklı hesaplayıcılar farklı sonuçlar veriyor kimi 54 diyor, ki bana göre çook abartı.
kuzum bu boy ve etin sıkılığı ile alakalı bence ben 75 kiloyum 42 beden giyiyorum mesela suan o bahsettiğin markada 40 bedenler bile oluyo...boyum 1,74 benim etimde o kadar sıkı diildir mesela bi arkadaşım var hatun 1,82 boyu var 75 kilo bildiğin sıfır beden eti de sıkı....sen onlara bakma tatlımm 36-38 beden olucaz inşallah hep birlikte..Bir de beden meselesi var tabii, bunu da yazmazsam içim rahat etmeyecek, söz meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın öyle bir felsefe yapıyorum farz edin, etrafımdaki insanları kastediyorum. Geçen biri 70 kiloya düşmüş anlatıyor, artık 42 beden giydiğini söylüyor, sinir etti beni ben 70li kilolarımdayken lcwde bile 42 değil neredeyse 44 giyiniyordum, şimdi 65 kiloyum, geçen bir elbise denedim büyük heyecanla ama ancak 42 beden oldu yine, ya kadın benden kilolu kocaman göğüsleri var bide tutturmuyor mu ben 42 bedenim diye sinir oluyorum yaaa![]()
eveeeeeettttz.yağla tereyağın kalorisi aynı canım ama ben ikisini de yemeği düşünmüyorum.yağ durumunu dukandaki gibi devam ettireyim diyorum
anşaacım 3 te kalmışsın :44:
nevin menüleriiii.........Ve bugünkü menüm
SABAH:
*Aç karnına 500 ml ılık su
*1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt
*1 kibrit kutusu light peynir
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Peynir köftesi
*6-7 tane acı biber turşusu
Akşam yemeğimi de yedim canlarım.Yarım saat sonra sporuma geçicem;30 dakikaka yapmıştım gündüz,60 dk daha yapıyım 90'a tamamlayım :124: Bu arada Dukancılar için de peynir köftesinin tarifini veriyim,alternatif olsun:2 kaşık yulaf kepeği+2 yumurta+köfte kıvamına gelene kadar peynir eklenip şekil veriyoruz canlarım ve yağsız teflon tavada kızartıyoruz.Resim de ekleyim:
Eki Görüntüle 503216 Eki Görüntüle 503217
belkide yan yana gectiniz....ben bugün ordaydım![]()
7. takımmmm,müthiş bir tüyo veriyim.Her yemeğinizin yanında birkaç tane de olsa cin biber ya da biberiye turşusu yiyin;hem yağ yakımını hızlandırıyor metabolizmayı çift kat çalıştırıp,hem acı yiyen insan kabız olmuyor,hem deeeeee kanser hücrelerini yok ediyormuş acı;ne dersiniz,hoş olmadı mı![]()
Küllerimden yeniden doğuyorumnevin menüleriiii.........afiyet olsun ataktasın diilmi 6 gün yapıyosun dimi şekerimm
evveet doğru ama hemoroıd gibi güççük bi ayrıntı var bebişim onu napcazz....
arkadaşıma gittimyazcan tabı yuruyus deılmı:))
tugrabın bagırsakları dogru calısmıo hep kabızız.cok kotu bısı ya.sındırım duzenleyıcı verdıler bı 10 gun kullancaz
tartıya selam dahı vermıom artık:)
ne ısın vardı kız orda senın
vercem dıe alırken 55 görmek hayal gıbı ama neden olmasın kı
yaz bebem yaz sen yaz kimse yazmasın bunlar tembel çıktı bebem bir ikoşu bandında yürü digeri tropbolinde zıplar hey gidi hey bizim zamanımızda yürüyüş yapmak vardıda neyse1 saat yuruyus yaziyim sana canim:) bende bugun sayfama koydugun kofteden yaptim pek guzeldi ya:d niye hasta oluyolarki o normalmi canim yoksa biseymi dokunuyo onlara? Bugunde bzim komsu bi kedi getirdi kapimiza daha gozleri acilmamis fare kadar veterinere goturun dedik cavdar bisey yapar diye korktum ne tatliydi ya patileri pembeydi kadinin parmagni emiyodu bebekti resmen insallah yasar..
Olursun canim ya azim..:)
Kolay gelsin canim ben yapamazdim heralde okulda sunum bile yapmadm oyle cekingenim ben:d
Küllerimden yeniden doğuyorumBitanem acı o zaman sana olmaz kuzum ya
![]()
arkadaşıma gittim
yaz bebem yaz sen yaz kimse yazmasın bunlar tembel çıktı bebem bir ikoşu bandında yürü digeri tropbolinde zıplar hey gidi hey bizim zamanımızda yürüyüş yapmak vardıda neyse
canım eşşek sıpalarım galib açok temizlige gelmiyolar anlamış degilim düzenli veriyorum ilaçlarını yemlerini nede oluyobugün köpük paşayı sen al altına bagırt allahım ne sinrim oynadı elinden gelse paşayı öldürücek eşim vallahi paşanın sesine geldi ne bagırıyo diye halen sinirim geçmedi şirine
hele bir daha oglumun canını yaksın bak ben ona ne yapıyorum
canım çok haklısın ama birşey demeden geçemiyourm utanarak diyorum ama bak ay utandım
basuru olan nen yapsın bebem ne olur düşünsene onı yiyeynin hali yandım allahhhh derler
ben mesela sesim sana gelirse korkma yane
annem 1 kiloluk kavozla cin biberi vurdu allahım ne acı
sonrası malum annecigimi çok güzel andım zamanı gelince
bu arada banada yapta ben yiyem o köftelerden tek başına götürme mamaları olmuyo böle he![]()
Kizlar babam eve şam tatlisi almis cok sinirlendiiim:d gittim bi litre sutu kakaolu hindistan cevizli icmisim tatli niyetine bugun sabah krep aksam kofte olunca yulaf limitimide astimolsun tatli yemedim yinede
ve sanirim 10gune falan tatile gidicem kizlar babam yarin netlestircek cok mutluyum:) bi hafta hergun yuzsem ben kilo vererek donerim hep oyle oluyo bende ayy insallah gideriz ya:)