canım geçmiş olsun,stres maalesef tüm hastalıkların anası.Allah izin verirse doğuracağın bebişleri düşün ve kendini üzecek şeylerden uzak dur canım
canım bir sürü çay denedim ama bir de onu deniyim bakalım,bana etki edecek mi

yaprak yeşil çayım var çok güzelmiş,içenler öyle diyor

onu demlerken aktardan aldığım 5 i 1 yerde çayımdan da atıp öyle demliyim di mi ?
canım yoğurt tok tutuyor,limon tok tutuyor ama soda beni tok tutmaz :44:
afiyet olsun
ohh ellerine sağlık canım,afiyetle yiyin
cuma günü ve dün çok buralarda değildim,sayımlara göre bakıciiz artık

cumaya az kaldı
evet güzel oluyor.ben de yapıyorum öyle,peynir domates maydanoz koyup dürüm yapıyorum

afiyet olsun tatlım
eline sağlık canım kolay gelsin
liste harika

süt ürünlerinde light mı kullanmayı düşünüyorsun canım bu kez? light olmayan ayranın yağ oranı %3 o yüzden gerek yok diye düşünüyorum.yoğurtta öyleydi sanırım,yani 10 sınırının altında kalıyor.sütü hatırlamıyorum şu an,onu bende pembe kutulardan alıyorum.Bir de ben kahvaltımı geç yapıp,akşam yemeğimi ikindi veya erken akşam yemeği gibi yiyorum.Daha sonra acıkırsam ayran,nescafeli süt filan içiyorum
ay canım çok sevindim.o adamda sağolsun valla bravo

güle güle zıpla bundan sonra

canım motivasyonunu bir türlü toparlayamadın ama paylaşım anlamında da ne zamandır aramızda pek olamıyorsun.Takımdan ayrılınca daha kötüye gitmesin diyet durumun?bunu da göz önünde bulundur lütfen
ooh afiyet olsunnn

arabanız da hayırlı olsun :) havalar soğumadan tatile gidin bencede,çeşmeye gelin
canım ben nette okumuştum trambolinle ilgili bilgileri; ilk başta haftada 3 gün,5 er dakika zıplayın diyordu.Sonra arttırarak devam ediyorsun,15 dk ya kadar çıkarıyorsun.yani 40-50 dk lardan bahsediliyordu ya daha önce,o ilk etapta sağlıklı değil canım.zorlama kendini sakın
canım çok sevindim hadi bakalım
afiyet olsun canım

kilona çok sevindim bebeeem

çok geçmiş olsun canım...vaovv sonunda 7 leri gördün demekkkk
Kolay gelsin canım,bilirim çok zordur taşınmak

taze güvenilir sürü nerden alıyorsunuz canım?
canım kabus ilk iş günümdeydim
incelme harika canım

ay hem dengesiz

sağol canım
evet canım listedesin
Merhaba çiğdem

Menünü yanlış yere mi yazdın yoks kardeş takımlarımızdan mısın?
canım inan içimden gelen benimde şiddetti ama daha fazla muhattap olmamak,bayağılaşmamak için terkettim orayı,böylesi daha iyi oldu

sana güveniyorum paşamcım
eline sağlık tatlımmm

ananeem tebrikler 1. liği kimseye kaptırmıyorsun