Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah canim:nazar: sporu hic kesmezsen cok guzel gider 2haftada 1kilon sadece spordan gider yani ben oyle bi ortalama hesaplamistim. aynen devam canim:)
zaten diyetisyenin verdiği son 4 gün için katı diyeti dün uygulamaya başladım ben yani son 5 gün yapmış olacam hem onun etkisi hem sporun etkisi sanırım. yani bak dün yediklerimi yazayım çok az:

sabah: 2 galeta + 1 bardak light süt
ara: 2 tane mürdüm eriği
öğle: 2 tane ızgara köfte(küçük) + salata
ara: 1 bardak light süt
akşam: 100 gram tavuk ızgara + salata
gece 2 kaşık light yoğurt.

Babam tatile olablirbilir gibisinden sicak bakti ama hayirlisi canim bu aylarda belek falan diyorum ben guzel oluyo bu zamanlarda ama bi bakalimda iste. Duru okuldami canim o napiyo:) bide ben biraz rekabet istiyorum boyle acik ara farkla olmuyo ya birincilik:d

ben hic açlik hissetmedim dukanla ama limon yogurt demekki tok tutyo :) bide yag orani onemli tabi ama light urunlerle normal arasinda protein farkida var ve karbonhidrat, lightlarda protein daha fazla ve karbonhidrat daha dusuk canim ben herseyi light aliyorum o yuzden
oyle iste kaptanim yatiyim bende kalkip spor yaparim insallah
Duru Okyanusun da okulu ertelendi şimdilik.Çünkü iş yeri ve okul yakın ama ev uzak.Ben işe başlayınca
valla canım 10 dakikada bile su gibi kaldımmm ama çoook zevkliiii bu hafta 10ar dk yaparım haftaya 15 sonraki hafta 20 böyle böyle 30-40 dakikaya kadar çıkaracam inşallah...

ben kaça düşmüşüm biliyomusun sabah tartıyı görünce şoke oldummmmm trambolin işe yaradı galiba :52: 80.6 :52:
oh oh süper canım ben de almaya sıcak bakıyorum trambolini :62:
Canim bak aklima geldi simdi sen is olayinida biraz ertelemisken doktora gitmelisin.. 5i biyerdeyide kullanmamalisin sinemaki yokmuydu onun icinde zararli degilmiydi o? Canim bencede kacamaklar varken oyle yapmalisin ise yaramicagni sanmiyorum ben zaten maibeyazda oyle demisti:) saphira doktora git canim kendine zulum cektirme ve bagirsak tembellestirici biseyide hic kullanma..
Zaten okul için kızımı dr. a götürücem canım,sağlık raporu,tahlil filan istiyorlar,her okulda vardır bu durum.onu götürmüşken ben de görünücem nasipse.
valla sinamekiyle ilgili kararsız bıraktın sen şimdi beni :44: yauv kim ne dese yapayım diyorum düzeleyim biraz diye :44:

Duru Okyanusun da okulu ertelendi şimdilik.Çünkü iş yeri ve okul yakın ama ev uzak.Ben işe başlayınca

Zaten okul için kızımı dr. a götürücem canım,sağlık raporu,tahlil filan istiyorlar,her okulda vardır bu durum.onu götürmüşken ben de görünücem nasipse.
valla sinamekiyle ilgili kararsız bıraktın sen şimdi beni :44: yauv kim ne dese yapayım diyorum düzeleyim biraz diye :44:
al ama hb'dan alma sakın alırsan şu bana ayakları gönderen adamın telefonunu vereyim ondan al hiç değilse eksik parça falan gelirse muhatabın olur benim yaşadıklarımı yaşamamış olursun dellendirdi hb beni :47:

al ama hb'dan alma sakın alırsan şu bana ayakları gönderen adamın telefonunu vereyim ondan al hiç değilse eksik parça falan gelirse muhatabın olur benim yaşadıklarımı yaşamamış olursun dellendirdi hb beni :47:

selamlar sekerler gecmişi okudum geldim
saphiram doktora git derhal derhal derhal bu vc sıkıntısı ilerleyen zamanlarda hemoroıd ve daha illet bağırsak rahatsızlığına dönüşebiliyo...gecen sene aynı senın durumundaykan neler cekmiştim hatırlarmısın bilmiyorum...ihmale gelmez canım...valla başımıza gelmeyince anlamıyoruz ne yazıkkı bağzı şeyler..
prinç lapasına başladım bugün 3 gün devam edicem....:56:

ben lapamı yapmaya gidiyorum canlar acıktım 2 de çıkmam lazım gene...bohçalı teyzeler gibi geziyorum varya prinç baharat yoğurt cantamla..ama bu yolda herşey mubah diil mi ama:21:

Iyi geceler canim sabah insallah spor yaparsin:)
of cnm yaa manitani doktora getirdim su an kadikoydeyim.sonuc beklios.kabiz cok fena yirtio kendini.

iyi geceler canlarım :16:
Bugün ilk iş günümdü ve maalesef çok kısa sürdü :( Daha önce bahsettiğim çalışan bayan cuma günkü tatsızlıktan dolayı h.sonu kurulmuş,bugün sabah sabah çemkirdi bana :47: Önce alttan alayım dedim ama baktım altan alınacak gibi değil ben de her şeyi söyledim.Neticede güzel bir tartışma yaşadık :41: Kadının küstahlığını ve hadsizliğini anlatamam.Sonuç olarak o tartışmanın üstüne daha fazla orada duramadım ve eşimle birlikte çıktık bürodan.Sonuç olarak benim çalışmamı 10-15 gün kadar erteledik.Başka bir çözüm bulduk.Benim çok güvendiğim bir arkadaşım benim yerime yarın büroda olacak,işi o hanımdan güzelce öğrenecek,ondan sonra da o hanıma hayatta başarılar dileyerek gönderecekler.Sonra da ben tekrar büroya gidip,arkadaşımla beraber çalışacağım..

olay üzerine bürodan ayrılınca,bazı işlerimizi hallettik eşimle.sonra ablama gittim.akşam yemeğe kaldık.O yüzden anca bu saatte gelebildim.şimdi baya yorgun ve uykusuzum.Yarın geçmişi rahatça okurum ve yazarım.
şimdilik öpüyorum hepinizi :16::16:
kendi is yerinizde sana nasil cemkiriio bu kdn sana.gelmiim orayya hee;)))

ankara beni pis carpıyo valaa sabahtan beri yeni geledim eve ne görev bitmez şehirmişşş yaaa....öldüm ayaklarım zonkluyo valaa...yatmam lazım canlar sabah 05,30 da saatim deli gibi çalıo yarın erken gelicem inşallah bı muhabbete dahil olamadım yAAA...:5:
Cnn benim babamda polisti.bilirim cnm ne zor meeslek oldigunu
Canım benim sen bir leslim yok diye üzülüyorsun ben ilk duyduğumda köpek sanmıştım :53::53::53:
hahahhahahah inanmiom ya.ben ilk diyet yemegi sandiydum.3leslie yaptim flb

3 Eylül 2012 Pazartesi Mesaj Sayımı:

Anane: 47 :65:
Paşam: 20 :nazar:
Maviyeşil: 20 :nazar:
Nev: 12
Yeşilerik:10
Senarist: 7
Gerbera: 3
Shopaholic: 1
Saphira: 1 :54::54::54:

Canım kaptanım görevim tamamlandı,
Eline saglik cnm

Canim benim hafiza iyi zaten unutmadgmdan sorun olmuyo:) cok guzel spor yapmissin canim:)
Teşekkür ederim canım benim :70: 30 dk yürüdüm az önce,akşamla toplayıp yine bildiririm sana :70:

ilk resim, 01 Temmuz Pazar günü çekildi kilom 69-70 civarıydı
Eki Görüntüle 502586
ikinci resim 25 Ağustos Cumartesi günü çekildi kilom 65 civarı
Eki Görüntüle 502587
iki resim arasındaki 7 farkı bulun :53:
4-5 kg nasıl da farketmiş canım,harika,demek ki kas değil yağ yakmışsın;bu en önemli şeydir diyette :70:

iyi geceler canlarım :16:
Bugün ilk iş günümdü ve maalesef çok kısa sürdü :( Daha önce bahsettiğim çalışan bayan cuma günkü tatsızlıktan dolayı h.sonu kurulmuş,bugün sabah sabah çemkirdi bana :47: Önce alttan alayım dedim ama baktım altan alınacak gibi değil ben de her şeyi söyledim.Neticede güzel bir tartışma yaşadık :41: Kadının küstahlığını ve hadsizliğini anlatamam.Sonuç olarak o tartışmanın üstüne daha fazla orada duramadım ve eşimle birlikte çıktık bürodan.Sonuç olarak benim çalışmamı 10-15 gün kadar erteledik.Başka bir çözüm bulduk.Benim çok güvendiğim bir arkadaşım benim yerime yarın büroda olacak,işi o hanımdan güzelce öğrenecek,ondan sonra da o hanıma hayatta başarılar dileyerek gönderecekler.Sonra da ben tekrar büroya gidip,arkadaşımla beraber çalışacağım..
olay üzerine bürodan ayrılınca,bazı işlerimizi hallettik eşimle.sonra ablama gittim.akşam yemeğe kaldık.O yüzden anca bu saatte gelebildim.şimdi baya yorgun ve uykusuzum.Yarın geçmişi rahatça okurum ve yazarım.
şimdilik öpüyorum hepinizi :16::16:
Kadının arıza çıkaracağı ilk günden belliydi demi canım,üzme lütfen kendini ama sanırım gerçekten o ortamda çalışması da psikolojisi de sağlıklı değil bayanın;gönderilmesi isbatli olacak sanırım,sen sıkma canını olur mu :70:

ankara beni pis carpıyo valaa sabahtan beri yeni geledim eve ne görev bitmez şehirmişşş yaaa....öldüm ayaklarım zonkluyo valaa...yatmam lazım canlar sabah 05,30 da saatim deli gibi çalıo yarın erken gelicem inşallah bı muhabbete dahil olamadım yAAA...:5:
Kıyamam sana,Ankara'da polis olmak da ayrı bir mesele,Allah yardımcın olsun canım :70:

Anane: 47 :65:
Paşam: 20 :nazar:
Maviyeşil: 20 :nazar:
Saphira: 1 :54::54::54:
Canım kaptanım görevim tamamlandı,
Eline sağlık canım :70:

liste harika :46: süt ürünlerinde light mı kullanmayı düşünüyorsun canım bu kez? light olmayan ayranın yağ oranı %3 o yüzden gerek yok diye düşünüyorum.yoğurtta öyleydi sanırım,yani 10 sınırının altında kalıyor.sütü hatırlamıyorum şu an,onu bende pembe kutulardan alıyorum.Bir de ben kahvaltımı geç yapıp,akşam yemeğimi ikindi veya erken akşam yemeği gibi yiyorum.Daha sonra acıkırsam ayran,nescafeli süt filan içiyorum :16:
Canım kaptanım,facede takımın grubuna fısıldadığım sebebim nedeni ile şu an sıkmak durumundayım :1: Sonra normal yağlı veya yarım yağlı ürünlere geçicem,light kullanmadan da verilebiliyor çünkü;ama bu aralar hızlı gitmesi lazım :1:

Günaydın canlarım
geçmişi okumam ve cevaplamam sonunda bitti :1:
artık kalkıp kahvaltımı yapabilirim,acıktım :56:
Bu arada cumartesi sabahı 82.1 geliyordum,h.sonu ve dün,3 günün bedeli 500 gr. olmuş.bu sabah 82.6 çıktım.Normalde kaçamak yapınca çok daha fazla çıkardım,sevindim :) bir de su oranım da yüksekti,belki de ondan fazla çıktım he tabi wc ile küsüz her zaman ki gibi :57: Yine de cuma günkü bildirimden 200 gr. aşağıdayım.bugün ve yarın da biraz daha verebilirsem,perşembe sabahı tartılıcam,o kilomu bildiricem.Perşembe günü arkadaşımın oğlunun d.günü var,orda yerim muhtemelen..
not:karatay-dukan karışımı yapacağım artık galiba,bakalım nasıl etki edecek :16:
Canım gidişatın gayet güzel,karatayla karışınca nasıl olacak ben de merak ediyorum ama sanki alternatif hoş bir diyet olacak gibi geliyor...

ben lapamı yapmaya gidiyorum canlar acıktım 2 de çıkmam lazım gene...bohçalı teyzeler gibi geziyorum varya prinç baharat yoğurt cantamla..ama bu yolda herşey mubah diil mi ama:21:
Afiyet şeker olsun balıma;şifa olsun ama kilo olmasın :70:

tamam canım ordan almam.ben dışarıdan bi bakarım diye düşündüm.dışarıda bulamazsam netten bakarım ya da beyden temin ederim canım sağol :16:
:72:polisim canım ben...

beni de ekleyin artık listeye yaa..kırılıyorum valla:5:
aa hakkaten sen niye yoksun ki listede :44:
selamlar sekerler gecmişi okudum geldim
saphiram doktora git derhal derhal derhal bu vc sıkıntısı ilerleyen zamanlarda hemoroıd ve daha illet bağırsak rahatsızlığına dönüşebiliyo...gecen sene aynı senın durumundaykan neler cekmiştim hatırlarmısın bilmiyorum...ihmale gelmez canım...valla başımıza gelmeyince anlamıyoruz ne yazıkkı bağzı şeyler..
prinç lapasına başladım bugün 3 gün devam edicem....:56:
tamam canım gidicem dr. a..zaten sırf sizin çenenizden kurtulmak için gitmem lazım :1::1:dr. a git diye yediniz beni :60::60: sevdiğinizden yaptığınızı çok iyi biliyorum ki tabiki :70::16:
of cnm yaa manitani doktora getirdim su an kadikoydeyim.sonuc beklios.kabiz cok fena yirtio kendini.

kendi is yerinizde sana nasil cemkiriio bu kdn sana.gelmiim orayya hee;)))

Cnn benim babamda polisti.bilirim cnm ne zor meeslek oldigunu
hahahhahahah inanmiom ya.ben ilk diyet yemegi sandiydum.3leslie yaptim flb

Eline saglik cnm
ya canım sorma,kadın bas baya küstah çıktı..aslında benim ve bu olayı öğrenen yakınlarımın yorumları şöyle oldu,ben geldim diye onun ayağı kayar,işinden olur düşüncesiyle,korkup yanlış davranışlar sergiledi.Kendince bir koruma kalkanı geliştirdi ama hem yanlış hareketlerde bulundu hem de yanlış kişiye :15:
Kadının arıza çıkaracağı ilk günden belliydi demi canım,üzme lütfen kendini ama sanırım gerçekten o ortamda çalışması da psikolojisi de sağlıklı değil bayanın;gönderilmesi isbatli olacak sanırım,sen sıkma canını olur mu :70:

Canım kaptanım,facede takımın grubuna fısıldadığım sebebim nedeni ile şu an sıkmak durumundayım :1: Sonra normal yağlı veya yarım yağlı ürünlere geçicem,light kullanmadan da verilebiliyor çünkü;ama bu aralar hızlı gitmesi lazım :1:

Canım gidişatın gayet güzel,karatayla karışınca nasıl olacak ben de merak ediyorum ama sanki alternatif hoş bir diyet olacak gibi geliyor...
canım üzüldüm tabi biraz.yani ne gerek var ki böyle şeylere.ben hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım.inan kızgınlığım devam ediyor ama onun için daha çok üzülüyorum.Ben orda çalışmasam da bana bir şey olmaz ama o :50: gerçi benim üzüldüğüm kadar ihtiyaçlı bir durumu yok herhalde ki,böyle tavırlar sergiledi.Eşim çok ihtiyacı var aslında diyor ama bilmiyorum canım.Hatta eşime bugün dedim ki,benim yerime güveniğim bir arkadaşımı yerleştirdim nasıl olsa bugün,o hanımda işinden olmasın,ben hiç başlamayayım,kimsenin düzeni bozulmasın dedim.Eşim sadece gülümsedi :44:

canım ben dukanla biraz sıkmışım kendimi sanırım,o yüzden biraz yemeklere tatlılara filan düştüm.kahvaltımda da ½ dilim ekmek yedim tereyağlı ballı,yarım da yağsız tost yedim ve açım sanki :( tok tutucu bir şeyler yapıcam kendime.krep yemedim kahvaltıda.dukan kreple,tvuk göğsnden dürüm yapayım olmasa diyorum,baya tok tutar o beni

Herkeslere selamlar,

Bugün uzun süredir görmediğim arkadaşlarımı gördüm, ünv. bir arkadaşımız 1 seneliğine yurtdışına gidiyor, ona bir veda yemeği verildi. Güzel oldu, görüşmediğim arkadaşlarımı gördüm, kilo verdiğimi onlar daha iyi anladılar, o yüzden süper motivasyon oldu, ama kötü oldu, çok yedim farkına varmadan, aşırı doymuş hissediyorum kendimi midem nerdeyse patlıyacak, bu hissi unutmuşum, ama hiç sevmedim, böyle karım çok dolu olunca hiç iyi gelmedi, şimdi 4 mil leslie yapıyım belki biraz karnım iner, soda filan hiç fayda etmedi çünkü

valla bende çok yiyince kendimi çok kötü hissediyorum boşa külfet resmen :130:

Bu arada ben o çorbayı ve çayları içtim içeli wc gelemiyorum okadar sık çıkıyourm su içmedigim halde nasıl küçük abdestim gelirki :44::44::44:sizde yatmadan için o çaylardan göerün bir hafta neler oluyo adetimde yakın ya ozaman kadar vucudum şişerse:30::30:

canım çorbayı anladımda hangi çayları nasıl içtiğini anlayamadım :26:

Canim bak aklima geldi simdi sen is olayinida biraz ertelemisken doktora gitmelisin.. 5i biyerdeyide kullanmamalisin sinemaki yokmuydu onun icinde zararli degilmiydi o? Canim bencede kacamaklar varken oyle yapmalisin ise yaramicagni sanmiyorum ben zaten maibeyazda oyle demisti:) saphira doktora git canim kendine zulum cektirme ve bagirsak tembellestirici biseyide hic kullanma..

mate+ yeşilçay+ funda +kekik+ biberiye benim 5in1 imde bunlar var markası da doğadan :42:

bugün sonunda orucuma başladım çok şükür ama çok açlık çekiyorum şu an :ssz: alışana kadar çekicem biraz herhalde çok fazla yiyorum günde bayram tatilinden beri :43: midem anca alışacak daha bu saatte bile kıvrandırıyor :ssz:

gece 12de bir küçük dilim tam buğday ekmeği ile mercimek çorbası içtim saat 2de de 1 küçük dilim ekmek ile yarık kk peynir yedim (yağsız) bi bardakta tamamen şekersiz(tatlandırıcı da yok) limonata içtim öneririm güzel bişey ekşi -doğanay şekersiz limonata- dün akşam yemeği yemedim iş yerinde bisküvi ve light kola içtiğim için akşam hiçbişey yemedim düğünde de pasta-kola yiyp içmedim.. dün güzel geçti yani.. biskuvileri de yemeyeydim iyiydi ama neyse daha da yemem zati :ssz:

çok açım :56:

dün yarım saat yürüyüş 15-20 dk da eşimle gezinti yaptım.. spor olayını şimdilik en azından yarım saat yürüyüşü sabitledim hergün onun dışında oruç olmadığım günlerde temel egzersizleri yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünce

Of alinti yapamadim gene :( neyse..

maviyesilcim gecmis olsun kuzuma:(

ansacim lapan hayirli olsun ustumuzde kilo tasiyoruz bize ait olmayan lapa tasisak nolcak:)

nevcim sporun cok guzel ben bugun yapcak modda degilim malesef:(

saphira simdi dukanin protein tatli ve yulafini al karatayin sebze findik kaysi vs ve zeytinyagni al derim ben tereyaginabulasma canim bence ben hala kilo vermeye yardimci olcagna inanmiyorum :d bide internetten alma derim ve tabiki dusundugumuz icin git diyoruz ne sandin:)

tubiscim bu menuyle bu haftada guzel gidicektir eminim ama bisey merak ettim senin kacamak tatli hakkin falan varmi?

:72:polisim canım ben...

beni de ekleyin artık listeye yaa..kırılıyorum valla:5:

Saymıştım ben senin mesajlarını canım ama listede olup olmadığını bilmediğim için yazmamıştım, düzelteyim hemen:

Anane: 47
Paşam: 20
Maviyeşil: 20
Anşaa: 3
Saphira: 1

valla bende çok yiyince kendimi çok kötü hissediyorum boşa külfet resmen :130:

canım çorbayı anladımda hangi çayları nasıl içtiğini anlayamadım :26:

mate+ yeşilçay+ funda +kekik+ biberiye benim 5in1 imde bunlar var markası da doğadan :42:
Canim pasam benim bildigim yesilcay ve 5i biryerde iciyo sanirim

sinemaki yokmu yani:d ben bilmiyodum ki var diye burda okudum ordan yola ciktim falan falan:d
bugün sonunda orucuma başladım çok şükür ama çok açlık çekiyorum şu an :ssz: alışana kadar çekicem biraz herhalde çok fazla yiyorum günde bayram tatilinden beri :43: midem anca alışacak daha bu saatte bile kıvrandırıyor :ssz:

gece 12de bir küçük dilim tam buğday ekmeği ile mercimek çorbası içtim saat 2de de 1 küçük dilim ekmek ile yarık kk peynir yedim (yağsız) bi bardakta tamamen şekersiz(tatlandırıcı da yok) limonata içtim öneririm güzel bişey ekşi -doğanay şekersiz limonata- dün akşam yemeği yemedim iş yerinde bisküvi ve light kola içtiğim için akşam hiçbişey yemedim düğünde de pasta-kola yiyp içmedim.. dün güzel geçti yani.. biskuvileri de yemeyeydim iyiydi ama neyse daha da yemem zati :ssz:

dün yarım saat yürüyüş 15-20 dk da eşimle gezinti yaptım.. spor olayını şimdilik en azından yarım saat yürüyüşü sabitledim hergün onun dışında oruç olmadığım günlerde temel egzersizleri yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünce
Kac gun tutcaksin canim allah kabul etsin:) dukandada zaten bikac tane egzersizle gunde 20dk yuruyus diyodu mesela tabi asansorde yok:)

o degilde ben dukanla kolayi abarttimda abarttim 1.5lt den fazla zero iciyorum bi gundeeee:s babam isyan etti bari bi lt ic dedi napcam boyle:(

Canim pasam benim bildigim yesilcay ve 5i biryerde iciyo sanirim

sinemaki yokmu yani:d ben bilmiyodum ki var diye burda okudum ordan yola ciktim falan falan:d

Kac gun tutcaksin canim allah kabul etsin:) dukandada zaten bikac tane egzersizle gunde 20dk yuruyus diyodu mesela tabi asansorde yok:)

o degilde ben dukanla kolayi abarttimda abarttim 1.5lt den fazla zero iciyorum bi gundeeee:s babam isyan etti bari bi lt ic dedi napcam boyle:(

Canım zero mero bence kolayı tamamen bırakmalısın, hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, bir de emeklerine yazık, ben ki çikolatayı bıraktım sen de bırakmalısın azı da çoğu da bir nacizane tavsiyem sadece :16:

Allah kabul etsin canım, ben de başladım bugün ben acıkmadım henüz ama bir yorgunluk bir halsizlik varki sorma yatsam uyuyacağım o kadar yani :58:

4-5 kg nasıl da farketmiş canım,harika,demek ki kas değil yağ yakmışsın;bu en önemli şeydir diyette :70:

Canım teşekkür ederim, inşallah öyle olmuştur, ben motivasyon olsun diye ekledim ama daha çok yolum varmış gibi geldi biranda sanki o kadar da verememişim gibi hedefi 55 mi yapsam ki ay o kadar da olamam heralde bilemedim hiç :50:

Son düzenleme:
Canım teşekkür ederim, inşallah öyle olmuştur, ben motivasyon olsun diye ekledim ama daha çok yolum varmış gibi geldi biranda sanki o kadar da verememişim gibi hedefi 55 mi yapsam ki ay o kadar da olamam heralde bilemedim hiç :50:

Boyun kac canim? Ben bu boyla 60i kestirdim gozume buyuk dusun beencee:) bide once 60ol sonra bakarsin gerek varmi diye en iyi kendin bilirsin canim

ya ben sabah kalkinca kola icmezsem kendime gelemiyorum o derece oldum:s

Boyun kac canim? Ben bu boyla 60i kestirdim gozume buyuk dusun beencee:) bide once 60ol sonra bakarsin gerek varmi diye en iyi kendin bilirsin canim

ya ben sabah kalkinca kola icmezsem kendime gelemiyorum o derece oldum:s

Valla bu boy meselesi de karışık gidip profesyonel birine ölçtürmek lazım, benim boyum kendi ölçümlerimle +-1,62 cm filan çıkıyor, etrafımda bazı arkadaşlarım var ben onlara nerdeyse tepeden bakıyorum, 1,64 boyum var diyorlar nasıl bir iştir anlamadım, ama ben evde kendim klasik duvara dönüp ölçtüğümde bu sonucu alıyorum, ayrıca bide dukana göre kilomun 58 olması gerekiyormuş, netteki farklı hesaplayıcılar farklı sonuçlar veriyor kimi 54 diyor, ki bana göre çook abartı.

Back
X