İnşallah canım bayram sonu hemen getirecem 6lari inşallahBildirirsin az kaldı bak 6 kapıda
InşaAllah ya tartısız boşlukta gibiyim resmenİyi yapmışsın dün zaten bir şey yememiştin. Neyse sen diyeti bozma haftasonu alır belki eşin
Lan sen ne kadan da bize göre bi gaciymissinYaaa deli misin EVET EVET EVET  tabiki evlenirim seninle
Hep bu günü beklemiştim fikret
Baykuşlar mı alcan sen bana
Annemi arayıp haber vereyim hazırlık yapsın
Sen benim bildirimi gördün müLan sen ne kadan da bize göre bi gaciymissin
Canimpersembe sporum 1 saat zumba 1000 bolgeselGünaydınlar herkese
Kayısılarım & Çağlalarım eksik gedik var mı bakın bakalım
Eki Görüntüle 2179952
malipina @koza16 Esra_4378 @ozgemsiii @Ahu060812 @smykmy
helal olsun bee maşallah kara vayt
kolay gelsin esranehirnil111 ya kızlar temizlik yapıyorum bayram hem tatile gideceğim hem dönüşte günüm var ama dip köse temizlik yani duvar kapı cam
Bildirdim can8mkolay gelsin esra
gelmişken sporlarını bildirsene
Ben de gerçekten bu hafta neyin yarayıp neyinyaramadığını ne zaman nasıl beslenmek gerektiğini daha iyi anladım canım Gerçekten senin sizin eserinizim ve asla taviz vermeyeceğim devam cnm bayram da da mücadele edeceğim ananın evinde memlekette kuzenler ile toplamdan ta asla yok orada da daha çok spor yapma imkanım var bakalım
Bu arada evet ya gerçekten 7 lilere görmeme çok az kaldı wc çözersem regl de olursam batram sonrası görürüm diye düşünüyorum cnm
Destekleriniz için cokkk minnettarim iyi ki varsın ve iyi ki buraya gelmişim yoksa bu kadar iktidarlı ilerleyemezdim
Geç uyandım
Miden ağrımadı mi benim ağrırdı1 litre su, 7 -8 bardak çay birden içerseniz nooolurkarnınız davul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?