Ayy ben ölçülerimi alacaktım bugün tüh. Yarın alayım bariUtammbugğn bir öncesi-sonrası isterim. Mutlaka. @malipina
Teşekkürler canimMasaAllah mortimmtekrar almazsın insaAllah
Tartım olsaydı senden de güzel bildirim gelirdi uzulmeMasaAllah mortimmtekrar almazsın insaAllah
Bildirirsin az kaldı bak 6 kapıdaHay maşallah maşallah vaayy bee bigun bende böyle bildirimde bulunacakmiyim ki
Dut pekmezi de olur, balı önce ağzının kenarına sür bir bekle bakalım, kızarıklık olmazsa verAma alerjik bi bebek degil bisey olmaz bence vereyim bal hı
Ev yapımı dut pekmezi var ondan versem olmazmiki
1 yada girmesine 2 hafta kaldı canım
Daha önce hic bal vermedim
Ama alerjik bi bebek degil ihlamuruna katip vereyimmi
Yok canim bende korkmuyorum herhangi biseye alerji göstermediği içinBen baldan korkmuyorm kuzum ben çok daha küçüktü vermiştm ama sana bişey diyemem. Korkuyosan verme. Dedğin gibi alerjk değilse bişey olmaz snrm
Yuh white
way anasını
Gelirdi vallahi 2.5 uzeri bekliyodumTartım olsaydı senden de güzel bildirim gelirdi uzulme
Eczane yok mu tartılsan, kıyafeti 1 kilo düsersin tahmini olur, ya da sağlık ocağında yok muGelirdi vallahi 2.5 uzeri bekliyodum
Tamam inşaAllah canım Allah razi olsun sizden inşaAllah ❤ abla gibisiniz bana başım sıkışsa danışabileceğim ❤ ıyiki varsıniz hepinizn yeri cok ayrı ❤Dut pekmezi de olur, balı önce ağzının kenarına sür bir bekle bakalım, kızarıklık olmazsa ver
Kahvaltı ettim canımEczane yok mu tartılsan, kıyafeti 1 kilo düsersin tahmini olur, ya da sağlık ocağında yok mu
Amin hepimizden, ne demek o herkes birbirine yardımcı burda ❤Tamam inşaAllah canım Allah razi olsun sizden inşaAllah ❤ abla gibisiniz bana başım sıkışsa danışabileceğim ❤ ıyiki varsıniz hepinizn yeri cok ayrı ❤Kajupi
İyi yapmışsın dün zaten bir şey yememiştin. Neyse sen diyeti bozma haftasonu alır belki eşinKahvaltı ettim canım
2 saat uyudum diye bu gün niyetlenmedm cok halsiz düşerim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?