İvitt mezunum bi de kaptan yapıyolar beniCanım mezun mu oldunKaç kilo oldun Gördüğüm gerçek olamaz şimdi bayılacağım
Sahi mi hayırlı olsunİvitt mezunum bi de kaptan yapıyolar beni
Bende sopa yok direk idam sehpası varSahi mi hayırlı olsunO zaman ben senin sopalarınımı yiyeceğim
Kaptanlik yakışır hayırlı olsun malimmmmİvitt mezunum bi de kaptan yapıyolar beni
O zaman kaçamak çok yaparız ne de olsa öleceğizBende sopa yok direk idam sehpası vargiyotin de olabilir
Ben onu düşünmemiştim bakO zaman kaçamak çok yaparız ne de olsa öleceğiz
Felaket yakışır eminimKaptanlik yakışır hayırlı olsun malimmmm
Hep destek tam destek
Ama biz senin elinden ölmek istemeyiz.Bunu sana yapamayızBen onu düşünmemiştim bak
Miu'm sen bir yere gitmiyorsun değil miUlan kaptan mali demek de pek yakışıyor heee
Kaptan mali gaptanım mali
Bana menğ verdirtmicen demi
Yok kız hep burdayızMiu'm sen bir yere gitmiyorsun değil mi
Tamam canım o zaman sorun yokYok kız hep burdayız
7. Takım evimiz mali anamız diyeceğiz
Şaka bir yana hayır kuzum cidden girmiyorum. Burada kaptan olduğum için dırmuyorum ki sevdiğim için sizi duruyorum. O yğzden biz beraber oldukça buradayız
Hele ki malime destek için hep hep hep
Sadece vaktim bu sorumluluğu devam ettirmeme izin vermiyor artık.. yoruldum da. Sohbet muhabbet eşliğinde devam etmeyi çok istiyorum :)
Eki Görüntüle 2180446
@D3S1R3 ♥ haftanın birincisi
@pempisler ♥ haftanın ikincisi
Whiteblacklife ♥ haftanın üçüncüsü
neslihan165 ♥ haftanın dördüncüsü
@furkanlipek45 ♥ haftanın tırtı
nesli ve ipeğin spor eklemesi olurmu bilmiyorum,olursada 4 den sonra pek bi faydası olmıycak ben çünkü saat 4 de çıkıyorum ve yarından itibaren izne çıkıcam puana ekleme yapamam
sportmen kuzularım 10 eylüle kadar izindeyim,sporlarınızı yazarken kaptanımız @MiuLego yu etiketleyin, bir süre sizlerle kendisi ilgilenicek,artık spor yapın diye topuklarınıza sıkarsa şaşırmam
Mezun oldum sen şimdi bana türlü türlü tatlılar börek çörekler yaparsın
Ulan cidden girmiyorum yazmışsın yüreğim sıkıştıYok kız hep burdayız
7. Takım evimiz mali anamız diyeceğiz
Şaka bir yana hayır kuzum cidden girmiyorum. Burada kaptan olduğum için dırmuyorum ki sevdiğim için sizi duruyorum. O yğzden biz beraber oldukça buradayız
Hele ki malime destek için hep hep hep
Sadece vaktim bu sorumluluğu devam ettirmeme izin vermiyor artık.. yoruldum da. Sohbet muhabbet eşliğinde devam etmeyi çok istiyorum :)
Gaptan diyek mi artık hacıMezun oldum sen şimdi bana türlü türlü tatlılar börek çörekler yaparsın
Özür canım 4 demissin zaten neyse bu bana ders olsun menü altında eklerim seni bundan sonra cnm iyi tatillerEki Görüntüle 2180446
@D3S1R3 ♥ haftanın birincisi
@pempisler ♥ haftanın ikincisi
Whiteblacklife ♥ haftanın üçüncüsü
neslihan165 ♥ haftanın dördüncüsü
@furkanlipek45 ♥ haftanın tırtı
nesli ve ipeğin spor eklemesi olurmu bilmiyorum,olursada 4 den sonra pek bi faydası olmıycak ben çünkü saat 4 de çıkıyorum ve yarından itibaren izne çıkıcam puana ekleme yapamam
sportmen kuzularım 10 eylüle kadar izindeyim,sporlarınızı yazarken kaptanımız @MiuLego yu etiketleyin, bir süre sizlerle kendisi ilgilenicek,artık spor yapın diye topuklarınıza sıkarsa şaşırmam
1 ay daha yaparım sonra ben de diyetteyimMezun oldum sen şimdi bana türlü türlü tatlılar börek çörekler yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?