Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok meyve yedim bugün üç günün acısı resmen. Yarın devam aynen. Bayram da da sapıtmama kararı aldım
Bir avuç çekirdek de çıtlıyım şimdi, gözümün önünde çatır çutur yediler de içimde kaldıydı

Gözlerim kanıyor okuduklarımdan

EN ÇOK BENİ SEVECEKSİNİZ YAAAA
Kusura bakma canım en çok kaptan sevilecek artık en çok mali sevilecek en çok mali ozlenecek en çok mali opulecek canim sen köşe de siranj bekler misin lutfen tabi mali sevmekten sana sıra gelmeyebilir de

Oyy bugün gelemediydim neler olmuş neler w

malipina cnm hedefine ulaştığım için cokk tebrik ediyorum inşallah sen kaptanlığa geçince senin gibi bende istikrarlı devam edebilirim Rabbim bana sendeki azmi versin geldigimde 8 lı rakamlardaydın gerc2kten harikasın cnm

@MiuLego üzülüyorum cnm ams senin kararın birarada olduğumuz sürece sen de benim ilk göz ağrım cnm kaptanınsın içimdeki nefsimi öldürensin yerin çok başka gusel yüzlümmm seni bir başka seviyorum

Nego cnm seni de tebrik ediyorum cnm hedeflere geri dönmüşsün

Sağol canım

Evet kaptan kimse en çok o sevilir diğerleri çok aşırıya kaçmamak şartıyla azcık sevilebilir

Kusura bakma canım en çok kaptan sevilecek artık en çok mali sevilecek en çok mali ozlenecek en çok mali opulecek canim sen köşe de siranj bekler misin lutfen tabi mali sevmekten sana sıra gelmeyebilir de

Oyy canım benimmmm
Miu yine burada
Bizim yolumuz uzun
Zayıflayacağız hepimiz
Sadece kaptan sıfatım olmayacak
Malim o bayrağı devralacak inşallah ve pek güzel taşıyacak eminim

İnan kaptan olmadığımda buraya daha çok enerji işe gelebileceğim inan

Şaka yapmıyo muydun sen yaa
aaa ciddi ciddi bana yapıştırıyo kaptanlığı yok yeaaa olmam ben kaptan maptan. Valla takımda herkes 100 kilo olur demedi deme

Emegine saglik kaptanim, iyi bayramlar&tatiller

ARKADAŞLARRR

MALİPİNA YI KAPTAN YAPACAĞIM
CİDDİYİM
NE DİYORSUNUZ

EFSANE OLMAZ MI YA?

MALİ KAPTAN OLSUN DİYENLER

Yan odalardan vakit bulabilir mi, supheliyim

teşekkürler kaptanım
senin nezdinde tüm takım arkdaşlarıma hayırlı bayramlar,iyi tatiller dilerim,kurban kesenlerin kurbanını Rabbim kabul etsin

Arkadaşlar belki giremem şimdiden söyleyeyim herkesin bayramı mübarek olsun tatile gidenlere de iyi tatiller inşallah bayram sonrası görüşürüz

Herkese şimdiden iyi bayramlar iyi tatiller

İyi bayramlar&tatiller
Liste hayirli olsun canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…