- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Cikaracam ama kızları uyutunca şimdi bile zor yaziyom küçük kucakta depeleniyor uyuyacakEveeeeey çıkar ponponları çıkaaar
Laaaaan
Sevgi neydi.. sevgi kaptan olmaktı.. sevgi artıkmalipina oldu ♡♡♡
Malim aşkitom balkitom kaptanım kalbimin sultanı 7 TK anası yan oda uzmanı zayıflama abidesi
Cikaracam ama kızları uyutunca şimdi bile zor yaziyom küçük kucakta depeleniyor uyuyacak
Gözlerim kanıyor okuduklarımdan
EN ÇOK BENİ SEVECEKSİNİZ YAAAA
Evet kaptan kimse en çok o sevilir diğerleri çok aşırıya kaçmamak şartıyla azcık sevilebilirAaa kusura bakma miucan.. kaptan kimse onub lafı dinlenir. En çoj beni sevecen dersemalipina yapacak bişi yok
Gariban mali bugünlük menüleri ben yorumlayım de miu ya yazık dedi :)) noldu haa noldu
Boşuna dememişler acıma acınacak hale gelirsin diye al işte merhametten maraz doğuyoGariban mali bugünlük menüleri ben yorumlayım de miu ya yazık dedi :)) noldu haa noldu
Kusura bakma canım en çok kaptan sevilecek artık en çok mali sevilecek en çok mali ozlenecek en çok mali opulecek canim sen köşe de siranj bekler misin lutfen tabi mali sevmekten sana sıra gelmeyebilir deGözlerim kanıyor okuduklarımdan
EN ÇOK BENİ SEVECEKSİNİZ YAAAA
Yok kız bayadır ben yakıştırıyorum seni kaptanlığa. .Boşuna dememişler acıma acınacak hale gelirsin diye al işte merhametten maraz doğuyo
Sağol canımOyy bugün gelemediydim neler olmuş nelerw
malipina cnm hedefine ulaştığım için cokk tebrik ediyorum inşallah sen kaptanlığa geçince senin gibi bende istikrarlı devam edebilirim Rabbim bana sendeki azmi versin geldigimde 8 lı rakamlardaydın gerc2kten harikasın cnm
@MiuLego üzülüyorum cnm ams senin kararın birarada olduğumuz sürece sen de benim ilk göz ağrım cnm kaptanınsın içimdeki nefsimi öldürensin yerin çok başka gusel yüzlümmm seni bir başka seviyorum
Nego cnm seni de tebrik ediyorum cnm hedeflere geri dönmüşsün
Konuş wayt ben arandayımGirebilirsin en çok mali sevilecek en çok maliyi seveceğiz en çok onla yan oda da buluşacağız
Önce waytı sevin
Evet kaptan kimse en çok o sevilir diğerleri çok aşırıya kaçmamak şartıyla azcık sevilebilir
Kusura bakma canım en çok kaptan sevilecek artık en çok mali sevilecek en çok mali ozlenecek en çok mali opulecek canim sen köşe de siranj bekler misin lutfen tabi mali sevmekten sana sıra gelmeyebilir de
Oyy bugün gelemediydim neler olmuş nelerw
malipina cnm hedefine ulaştığım için cokk tebrik ediyorum inşallah sen kaptanlığa geçince senin gibi bende istikrarlı devam edebilirim Rabbim bana sendeki azmi versin geldigimde 8 lı rakamlardaydın gerc2kten harikasın cnm
@MiuLego üzülüyorum cnm ams senin kararın birarada olduğumuz sürece sen de benim ilk göz ağrım cnm kaptanınsın içimdeki nefsimi öldürensin yerin çok başka gusel yüzlümmm seni bir başka seviyorum
Nego cnm seni de tebrik ediyorum cnm hedeflere geri dönmüşsün
Şaka yapmıyo muydun sen yaa
Oyy canım benimmmm
Miu yine burada
Bizim yolumuz uzun
Zayıflayacağız hepimiz
Sadece kaptan sıfatım olmayacak
Malim o bayrağı devralacak inşallah ve pek güzel taşıyacak eminim
İnan kaptan olmadığımda buraya daha çok enerji işe gelebileceğim inan
Eki Görüntüle 2180446
D3S1R3 ♥ haftanın birincisi
arden32 ♥ haftanın ikincisi
Whiteblacklife ♥ haftanın üçüncüsü
neslihan165 ♥ haftanın dördüncüsü
@furkanlipek45 ♥ haftanın tırtı
nesli ve ipeğin spor eklemesi olurmu bilmiyorum,olursada 4 den sonra pek bi faydası olmıycak ben çünkü saat 4 de çıkıyorum ve yarından itibaren izne çıkıcam puana ekleme yapamam
sportmen kuzularım 10 eylüle kadar izindeyim,sporlarınızı yazarken kaptanımız @MiuLego yu etiketleyin, bir süre sizlerle kendisi ilgilenicek,artık spor yapın diye topuklarınıza sıkarsa şaşırmam
ARKADAŞLARRR
MALİPİNA YI KAPTAN YAPACAĞIM
CİDDİYİM
NE DİYORSUNUZ
EFSANE OLMAZ MI YA?
MALİ KAPTAN OLSUN DİYENLER
teşekkürler kaptanım
senin nezdinde tüm takım arkdaşlarıma hayırlı bayramlar,iyi tatiller dilerim,kurban kesenlerin kurbanını Rabbim kabul etsin
Arkadaşlar belki giremem şimdiden söyleyeyim herkesin bayramı mübarek olsuntatile gidenlere de iyi tatiller inşallah bayram sonrası görüşürüz
Herkese şimdiden iyi bayramlar iyi tatiller
Liste hayirli olsun canisihoşbuldum
hoşbuldum funkhu hocam
hoşbuldum
kızlar çok teşekkür ederimbugünden itibaren takımımızın yarışmalarda zirvede olması için,üzerime düşenin en iyisini yapmak için çabalayacağıma söz veriyorum @kaRamMell canım sana da çok teşekkür ederim,beni böyle güzel bi ortamla tanıştırdığın için
İşte kaptan ya işte kaptanKonuş wayt ben arandayım
Ayrıca waytı bütün kaptanlardan daha çok seveceksiniz ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?