Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anam bu aaat oldu hala turist bekliyorum, uçak rötar yapmış, uyku akıyor gözümden, daha duş almam lazım, gelirler diye duşa giremedim

Ölmüşem ağlayanım yok, dudağımda nur topu gibi uçuk bitti, ben kremi bastıkça sönüyor, yarım saat sonra atak yapıyor

Öylede denedim ama olmuyor biraz zorlamak lazım tabi ben hemen biraktim vücut alışınca oluyor demekki niyse yılmak yok
Emzirme döneminde ekstra açıkma olur günlük emzirme 500 700 calori yaktırır buda nerdeyse 1 saat ağır spora eşittir karbon alımını tamamen kesemezsin canım çünkü senden bebeğe geçen süt dengeli olmak zorunda

Öylede denedim ama olmuyor biraz zorlamak lazım tabi ben hemen biraktim vücut alışınca oluyor demekki niyse yılmak yok
Emzirme döneminde ekstra açıkma olur günlük emzirme 500 700 calori yaktırır buda nerdeyse 1 saat ağır spora eşittir karbon alımını tamamen kesemezsin canım çünkü senden bebeğe geçen süt dengeli olmak zorunda

Günaydıııınnnn canımlar
Çok şükür geldim fıtık oldum dün gelemedim sabah girdim sonra 2 ye kadar çok yoğundum gelemedim la sonra giriyorum bildirim var görüyorum o kadar
Ama şincik geldiiiiiimmmmmmulaaa zalımın kızları sizsiz de olmuyor haaaaa

Günaydınnnnnnnnn

Hiç uyumadan yola çıktım diyebilirim

Ama iyiyim çok şükür

Sabah da aynada kendime baklalara doyamadım heheheeeee epey gitmis yıllar sonra ilk defa boynumdaki kemikleri gördüm meydana çıkmaya başladı bile

Pantolonlarıma kemer takıyorum artık epey düşüyorlar

Sabah kalkınca daha sağlıklı daha zinde hissediyorum

Bunun için öncelikle kaptanım @MiuLego sonra tüm 7.takima çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…