- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Öyle oldu valla, gündürdüysem ne mutlu, yarın acı acı ağlatacaklar beni, korkuyorum BernaSenin ahlaksız menunu severim la kahkaha attim gece gece
Ne gizel insanlar uyuyor falanUyu uyuuuu
Ben de eve girer girmez uyucam
Önce duş sonra uyku
Emzirme döneminde ekstra açıkma olur günlük emzirme 500 700 calori yaktırır buda nerdeyse 1 saat ağır spora eşittir karbon alımını tamamen kesemezsin canım çünkü senden bebeğe geçen süt dengeli olmak zorundaÖylede denedim ama olmuyor biraz zorlamak lazım tabi ben hemen biraktim vücut alışınca oluyor demekki niyse yılmak yok
Emzirme döneminde ekstra açıkma olur günlük emzirme 500 700 calori yaktırır buda nerdeyse 1 saat ağır spora eşittir karbon alımını tamamen kesemezsin canım çünkü senden bebeğe geçen süt dengeli olmak zorundaÖylede denedim ama olmuyor biraz zorlamak lazım tabi ben hemen biraktim vücut alışınca oluyor demekki niyse yılmak yok
Morali çok bozuktu, bisey mi oldu acaba kv ile ilgili
Geldin geldiiimmmm uyanmanız bekliyorum mimnoşlarıııımmmmmmmmVaaaar bennnn
Kk ya girmekte teknik sorun yaşıyormuş
Deniyormuş hata veriyormuş
Oluyor arada öyle
Düzelir gelir :)
Kuzum bayramda tatile gidicez bol bol yüricez ama spor yapamam öyle şimdiden özür dilerimEki Görüntüle 2180454
Kayısılarım & Çağlalarım emeğinize sporunuza sağlık harikaydınızHaftaya dediğim gibi sporlarınızı yazın ben kaydedeceğim sonradan paylaşacağım
Kayısılarımda derecelerimiz
1. @koza16
2. @Esra_4378
3.Mataring
Çağlalarımda derecemiz
1. @Ahu060812tek başına savaşçım
Kuzu şimdi tekrar tartıldım 104 çıktı tam dün yapamadım özür
Ben varım en şişko benim kereeeeee@Gulbe seker grubun en şişko iki kişisi olarak burdayiz farkında mısın aman allahım. Lütfen gruba yeni şişkolar eklensin ya da biz onlardan daha cok zayiflayalim
aaaaaaaa okadarr zamandır gelmiyorum hala fakirmisiiniz siz yahu
hoşgeldiiinnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?