Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya olaya çok mu kuşkucu bakıyorum acaba.. Bu giden arkadaş atak geçiren kişinin atak geçirmesine bilerek neden olmasın ? (böyle bir şey olabiliyor mu bilmiyorum ama yoksa da mazur görün)..
Çüünkü hiç mantıklı değil.. Hani kasıtlı yapılmış da gidilmiş gibi.. Bir de güneş gözlüğü falan istemeler.. İnsan bırak beraber geldiği arkadaşını hiç tanımadığı biri böyle bir durumda olsa insanlık namına yine yardım eder.. Açık bir artniyet var bence

66.6 mıı vuuuuu

Oyy oyy çocukla evi topla çamaşır o bu derken anca çanta hazırlıyorum sırtım da çok ağrıyor sabah da 5.3 da kalkacağım yarın pert 7 de ido ile bandırma ya ordan da gönen geçeceğim ana evinde bayram temizliği beni bekliyoreeeeeee

Olabilir stres etkiliyormuş sanırım, bir de doktorla konuşurken eşim duymuş ilaçları aksatmış tatil sebebiyle, o yüzden de olabilir ama bu diğer arkadaşının davranışını açıklamıyor, bi de anlamadık, aynen yolda görsen tanımadığın birini insaniyet namıma yardım edersin o halde bırakıp gitmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…