• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cakil80 cakil80
Kuzum üstte mesajda gördüm..
Şimdiii eğer burnun tıkalıysa, sinüslerin tıkalıysa uçakta kulağının öyle olması normal.. bana çok olur, ilk olduğunda 16 saatlik bir uçuşta olmuştu ağlamaktan gözlerim kanadı vaşlahi, 1 hafta da duyamadım, bunun üstüne iyice araştırdım, hemen bir burun spreyi al, burnunu iyice aç, şu minik kulak tıkaçları var ya onlardan al ve uçak kalkmadan tak, ardından hemen bir sakız at ağzına, uçakta koridor tarafında otur..
Şu an için ise yapacak birşey yok, bol bol sakız çiğne, 1 haftaya max. düzelir..
Bir de uçak küçük uçaksa daha fena yapıyor, büyükler o kadar kötü yapmıyor, geçmiş olsun, ay aklıma geldi yine, bana da çok oluyor nalet olsun, ama ilk seferki gibi değil çok şükür artık her uçağa binerken hazırlıklı biniyorum.. geçmiş olsun..

cakil80 cakil80
Şimdiii eğer burnun tıkadıysa, sinüslerin tıkladıysa uçmakta kuşağının öyle olması normal.. bana çok olur, ilk olduğunda 16 saatlik bir uçuşta olmuştu ağlamaktan gözlerim kanadı vaşlahi, 1 hafta da duyamadım, bunun üstüne iyice araştırdım, hemen bir bütün spreyi al, burnunu iyice aç, şu minik kulak tıkaçları var ya onlardan al ve uçak kalkmadan tak, ardından hemen bir sakız at ağzına, uçakta koridor tarafında otur..
Şu an için isr yapacak birşey yok, bol bol sakız çiğne, 1 haftaya max. düzelir..
Bir de uçak küçük uçaksa daha fena yapıyor, büyükler o kadar kötü yapmıyor, geçmiş olsun, ay aklıma geldi yine, bana da çok oluyor nalet olsun, ama ilk seferki gibi değil çok şükür artık ger uçağa biniciye hazırlıklı biniyorum.. geçmiş olsun..
Canım o zaman benim dediğim damla iyi gelir çakıla

Evet ist a döndüm 4 saat çalışıp geri döneceğim ailemin yanına ama kulağım çok korkutuyor beni burda tek başıma ne yapacagimi da bilmiyorum moral olarak çökmüş durumdayim
Yaaa bu ne 4 saat için dönmek :(

cakil80 cakil80
Şimdiii eğer burnun tıkalıysa, sinüslerin tıkalıysa uçakta kulağının öyle olması normal.. bana çok olur, ilk olduğunda 16 saatlik bir uçuşta olmuştu ağlamaktan gözlerim kanadı vaşlahi, 1 hafta da duyamadım, bunun üstüne iyice araştırdım, hemen bir burun spreyi al, burnunu iyice aç, şu minik kulak tıkaçları var ya onlardan al ve uçak kalkmadan tak, ardından hemen bir sakız at ağzına, uçakta koridor tarafında otur..
Şu an için ise yapacak birşey yok, bol bol sakız çiğne, 1 haftaya max. düzelir..
Bir de uçak küçük uçaksa daha fena yapıyor, büyükler o kadar kötü yapmıyor, geçmiş olsun, ay aklıma geldi yine, bana da çok oluyor nalet olsun, ama ilk seferki gibi değil çok şükür artık her uçağa binerken hazırlıklı biniyorum.. geçmiş olsun..
Ben yarin öğlen yine binecegim arka arkaya binsem sorun olur mu kulağımda üst üste 2 kez olunca. Burun spreyi var onu sıktım uçakta kulak tıkacı ve sakız da alırım kulağıma zarar vermez dimi hala duyamıyorum çünkü

Hiç bir fikrim yok, tam işler bitti çayımı aldım oturdum şıp şıp burnum aktı, anaaa sümüğüm niye akıyor dedim :KK45: baktım kan :confused: öyle işte.

Yorulmak mı :ruh::ruh: bol temizlik, sarma ,aşure, çamaşır, market alışverişi iki kuduruk bir asabi kocayla :KK53: koştur coştur hoştur moştur :deli::deli:

Market alışverişini bütün gün uyuyup akşama bırakan işlerimi aksatan koca :KK11: üstelik gece balıkta olan onun yüzünden öksüren büyük oğlanla oturma odasında sabahlamak zorunda kalan yorgun, gergin bir kadınım :confused::confused:
Galiba stresten kanamış :KK70:
aha okurkene bele oldum:confused::confused:
ben evlenmicem demek için çok geç kaldım sanırım:KK45:
çocuk doğurmayabilirim:deli:
evet mantıklı:KK45:

aha okurkene bele oldum:confused::confused:
ben evlenmicem demek için çok geç kaldım sanırım:KK45:
çocuk doğurmayabilirim:deli:
evet mantıklı:KK45:
:KK70::KK70: memlekete taşınma o zaman bayram hazırlığı olmaz, bu da bir seçenek :KK70:

Back
X