• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şuraya yorgunluktan k...çını koltuktan kaldiramayan bir tefo bırakayım :silah:
Nasıl güzel bir gün

Derin dondurucuyu boşaltıp buzunu cozduedum sepetlerini yıkadım
Bir poşet kemik kalmıştı son, onu et suyu haline getirdim ama kaplara konulup kaldırılması lazım :KK14:
O arada iki çeşit yemek iki çocuk
Biri su döktü biri cam bardağı kırdı :KK14:
Bir yandan komşu çocuğu geldi çocuk odasına bir girdim bütün oyuncaklar halıda sepetlerin hepsi boş :ruh:
Daha katlanacak iki makine çamaşır var.
Gündüzünde ablamı memleketine ugurlamaca
Kuaföre gidip pala remziden kuşum aydına dönmece :confused:
Karnimdakinden bihaberim bu yoğunlukta onu hiç hissetmiyorum sadece yoruldugumda hatırlıyorum :KK51:
Bu kadar :ruh:

Şuraya yorgunluktan k...çını koltuktan kaldiramayan bir tefo bırakayım :silah:
Nasıl güzel bir gün

Derin dondurucuyu boşaltıp buzunu cozduedum sepetlerini yıkadım
Bir poşet kemik kalmıştı son, onu et suyu haline getirdim ama kaplara konulup kaldırılması lazım :KK14:
O arada iki çeşit yemek iki çocuk
Biri su döktü biri cam bardağı kırdı :KK14:
Bir yandan komşu çocuğu geldi çocuk odasına bir girdim bütün oyuncaklar halıda sepetlerin hepsi boş :ruh:
Daha katlanacak iki makine çamaşır var.
Gündüzünde ablamı memleketine ugurlamaca
Kuaföre gidip pala remziden kuşum aydına dönmece :confused:
Karnimdakinden bihaberim bu yoğunlukta onu hiç hissetmiyorum sadece yoruldugumda hatırlıyorum :KK51:
Bu kadar :ruh:
Kıyamam ya, çok yorma kendini, o minik de yorulur tüm gün hippidi hoppidi bir oraya bir buraya dönüyordur sen iş yaptıkça

Kıyamam ya, çok yorma kendini, o minik de yorulur tüm gün hippidi hoppidi bir oraya bir buraya dönüyordur sen iş yaptıkça
Valla bence de:110: inşallah doğunca anasını örnek almaz şöyle güzelce uyuyan sakın hanım hanımcık olur :dua:

Günaydın :halay:

Hafta sonu çok yoğundum.. menülerde düzensiz oldu o yüzden yazmadım.. cuma akşama kadar temizlik yapmaktan bişi yemedim mesel.. akşam dürüm getirdi eşim mecbur onu yedim :( çünkü normal eve temziliğe gittim yicek bişi yoktu..

Bugün de oruçluyum akşama tartı bildiririm..

Back
X