Ne demek her zaman yardımcı olmaya çalışırımKuzum benimmm nasil makbule gecti bilsen.su tatilde her pazartesi koyde denk geldim zar zor cekiyo internet
İnşallah her şey yoluna girer de en kısa sürede ayarlarsınYok canim, bazı belirsiz durumlar var, onlar belli olmadan plan yapamıyorum maalesef
Ya hangi birini darallttırıcam ki ben. Bütün dolabım 44 46 beden benimBenimde bol hepsi ya
Icind e sayılı giydiklerim resmen
Daralttrmak lazm
Süpersin ela, olay bu. Hepimizin ailesi yemezsen ölümü gör diyor.Sana bişey diyeyim mi bunlar bahane. Neden dersen aynısını defalarca yaşadım ve hep aynı bahaneye sığındım. Şimdi baram diye yiyeceksin geçen 1 haftana yazık olacak. Sonra doğumgünü, düğün, mezuniyet, evlilik yıldönümü ıvır zıvır sonu yok ki.o insanlar hayatımızda olduğu sürece ye ye ye diye baskı yapcaklar. Mesela az önce annemle konuştum ohooo yaptıkları 1 sülaleyi 1 hafta doyurur. Sana sevdiğin şunu yaptım, torunlara bu, damada bu diye birsürü çeşit saydı. Bide erken gelin kahvaltıya dedi.
Napıcam, herbirinden tabağıma tepeleme doldurucam önce annem, ananem mutlu olacak. Sonra da aayyy ne güzeller offfbittim aman şiştim deyip bırakıcam. Kalabalıkta kamuflaj daha kolay. Çay doldurmaya giderken bırak böreği tepsiye dön. Seni bilmem de ben böyle yapıcam
Gülbiş inş yanlış görmüşümdür ip neee ip neeeeeeeeeeeSabah 09.00
1 incir 7 zeytin 10 çiğ badem
2.5 bardak su
Saat 11.30
2 yağda yumurta
1 dilim tbe
Domates salatalık
Peynir
Türk kahvesi 1 hurma
Ara 16.00
1 kase tarçınlı yoğurt
Akşam 19.30( kayınvalidemleri bekledik )
Soslu patlıcan ( şakşuka gibi )
Yoğurt
Su 3 lt
Spor 300 ip
1 mil Leslie
Çok ev temizliği
@MiuLegomalipina
Canım iç giyim 38 rahat oluyor bana. Lcw nın sa 36 beden oluyor. Dış giyim de 38 oluyor ama 40 alıyorum hatlarım belli olmasın diye. 40 beden dıs giyim aldım sadece. Daha fazla dayanamadım bakmaya. Zaten gittiğim yerde çıkarmıyorum bile hop otur kalk malum bayramda. Evde de geçen bayramdakini giyerim. Yok ben netten alıcam hep kesinlikle eşimle gezip de rahat rahat alamıyorum. Orası öyle burası böyle der hevesimi kaçırır sonrada bir şey beğenemedin derBende 40 beden aldım.. 48-50den 40a.. hey gidi.. 38 zorlasam oluyor ama iri yapılıyım ya iyi olmıyo..
Bir büyük valiz kıyafet daralttım bi o kadar da verdim.. azar azar almaya çalışıyorum 40 beden bişiler bakalım :)Ya hangi birini darallttırıcam ki ben. Bütün dolabım 44 46 beden benim
Olur ama yanında çay olacak ve umarım sende çiğ olarak yiyorsundur sararkensarar mıyız bi tencere seninle
Çok gıcık bir şey ya. Ben birde elbiseye taktım kaç senedir. Etek vs almayı unuttum seçemiyorumAy aynisi bana da oldu eflallll
Canım daralttırmaya bakıcam bende yoksa resmen kıyafetsiz kaldım. Dur bakalım iyi bir terzi bulayımBir büyük valiz kıyafet daralttım bi o kadar da verdim.. azar azar almaya çalışıyorum 40 beden bişiler bakalım :)
Ama sen zekisin, bence sabır gerektiren bir iş ve asla bana göre değil, çatlarım ben mıy mıy mıyPuzzle yapmak kesin zeka gerektiren bir iş
Çünkü ben yapamıyorum
Tabiki çiğ yerim. Bak bi ortak noktamız daha varmışOlur ama yanında çay olacak ve umarım sende çiğ olarak yiyorsundur sararken
Kocayla alışverişe mi gidilir. İstiyolarki bi mağazaya gir herşeyi ordan al çıkCanım iç giyim 38 rahat oluyor bana. Lcw nın sa 36 beden oluyor. Dış giyim de 38 oluyor ama 40 alıyorum hatlarım belli olmasın diye. 40 beden dıs giyim aldım sadece. Daha fazla dayanamadım bakmaya. Zaten gittiğim yerde çıkarmıyorum bile hop otur kalk malum bayramda. Evde de geçen bayramdakini giyerim. Yok ben netten alıcam hep kesinlikle eşimle gezip de rahat rahat alamıyorum. Orası öyle burası böyle der hevesimi kaçırır sonrada bir şey beğenemedin dernetten hiç değilse bir kaç model getirtiyorum içime sineni alıyorum
Kocayla alışverişe mi gidilir. İstiyolarki bi mağazaya gir herşeyi ordan al çıkCanım iç giyim 38 rahat oluyor bana. Lcw nın sa 36 beden oluyor. Dış giyim de 38 oluyor ama 40 alıyorum hatlarım belli olmasın diye. 40 beden dıs giyim aldım sadece. Daha fazla dayanamadım bakmaya. Zaten gittiğim yerde çıkarmıyorum bile hop otur kalk malum bayramda. Evde de geçen bayramdakini giyerim. Yok ben netten alıcam hep kesinlikle eşimle gezip de rahat rahat alamıyorum. Orası öyle burası böyle der hevesimi kaçırır sonrada bir şey beğenemedin dernetten hiç değilse bir kaç model getirtiyorum içime sineni alıyorum
Tamam vardım gitti sanaTabiki çiğ yerim. Bak bi ortak noktamız daha varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?