Aynen öyle canım
ellerine sağlık canım
Ayy ne güzel bedenler küçüldükçe kendimize daha guvenimiz oluyor
Bende çok severim sarma yapmayı geçen bayramda anneminkini ben yapmıştım bu bayramda baya kötü oldum diyor herşeyi sen yapmıştin şimdi gücüm yetmiyor diye ağlıyor anacimAynen bir film açar sararım ben :)
Belki ben çıkmam iki parça mecburen beğenmiştim onları alır gelir eşim dur bakalım. Evde olsa uğraşmam hiç ya amaaan artık kıyafet almak da yoruyor beni :)) geçen bayramdan tek bir elbisem var olan :) başka hiç bir şey olmuyorŞaka gibi geliyo ama bende bulamadm
Dün çok gezdik bu gün cikarirmi esim bilmiyorm
Benimde bol hepsi yaBelki ben çıkmam iki parça mecburen beğenmiştim onları alır gelir eşim dur bakalım. Evde olsa uğraşmam hiç ya amaaan artık kıyafet almak da yoruyor beni :)) geçen bayramdan tek bir elbisem var olan :) başka hiç bir şey olmuyor
Bende 40 beden aldım.. 48-50den 40a.. hey gidi.. 38 zorlasam oluyor ama iri yapılıyım ya iyi olmıyo..Selam. Çocukları yıkıycam. Bitti hazırlıklar. Bir tatlı daha yapsam mı li , bir çeşit içime sinmedi offf aman ya olduğu kadar.
Zaten yine kıyafet bulamadım, akşam belki yine çıkarız. Ya önceden 46 bedenim hiç bir şey yakışmıyor diue suratım beş karış eve dönerdim şimdi millet 38 beden ne kadar elbise varda bitirmişsinir oldum ama bir yandan da olsuuun artık 38 beden giyiyorum diyorum eşime sırıtarak
sarar mıyız bi tencere seninleAynen bir film açar sararım ben :)
Ay aynisi bana da oldu eflallllSelam. Çocukları yıkıycam. Bitti hazırlıklar. Bir tatlı daha yapsam mı li , bir çeşit içime sinmedi offf aman ya olduğu kadar.
Zaten yine kıyafet bulamadım, akşam belki yine çıkarız. Ya önceden 46 bedenim hiç bir şey yakışmıyor diue suratım beş karış eve dönerdim şimdi millet 38 beden ne kadar elbise varda bitirmişsinir oldum ama bir yandan da olsuuun artık 38 beden giyiyorum diyorum eşime sırıtarak
Çocukların oyuncaklarını döktüm ayikladim birbirine girmişti.. puzzle dan daha zorPuzzle yapmak kesin zeka gerektiren bir iş
Çünkü ben yapamıyorum
Eflale sarmayla yürüyormuşsun başarılarnapak oturuyoz ellam
KoşuşturmacaDedim noluyoruz bir an
İyiyiz bacım sen nörüyon
Benim duvarımda var 2 tane bin parçalık.. çok severim yapmayı ... oğlum büyüsün yine yaparım inş.. seninki kaç parça??Puzzle yapmak kesin zeka gerektiren bir iş
Çünkü ben yapamıyorum
1000 parça bu da..Benim duvarımda var 2 tane bin parçalık.. çok severim yapmayı ... oğlum büyüsün yine yaparım inş.. seninki kaç parça??
Ev hanımını başka nasıl tavliyimEflale sarmayla yürüyormuşsun başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?