Gurbet öyle tabi.Ben hiiic bişey yapmadım çünkü biz gidiyoz kimse yok bı ki
Ohh hayırlı olsunŞükür kavusturanakıyafeti bahane edip tartı aldırdım
Kıyafette aldm fırsattan istifade
Hadi gözün aydın canım bol eksiler görürsün inşallah
Sagolun canlarOhh hayırlı olsun
Ay ne bilim istedim atlamayıAk kelebek canım benim sakin ip felan atlama daha sana coooook erken Allah korusun ayakların zarar olur hele hiç olmazsa 8 leri bari yarila derim
Bi soğan üç dört diş sarımsağı doğruyom karabiber nane tuzla bi güzel avuçlayıp mıncıklıyom.pirinç, iki domates, domates salçası biber salçası zeytinyağı narekşisi azcıkta kuyrukyağı rendeliyom harcına kuzum. Soğan dolmasına bayılıyom bi deSen nasıl yapıyorsun içini? Ben zeytinyağlı yaparsam pirinçle , etli yaparsam bulgurla. Çiğ köfte gibi düşün
Aynen canım o taraflarda ikram cok yokHatayda bayram ziyaretlerinde doğru düzgün bişi ikram edilmez.. sarmaymış tatlıymış :)) sadece şeker. Bide bazen çay kahve o kadar..
ramazan bayramında kömbe yaparlar bir tek.. o da siz şimdi herkeste çok yemişsinizdir diye ikram etmezler bile.. geçen bayram bi akrabaya gittik oturduk baya falan.. dedim siz bu bayram kömbe yapmadınız galiba. Dedi yoo yaptım .. hımm dedim.. dedi koyim mi yer misiniz?? Yok dedim zahmet etmetin yok cnm ne zahmeti diye koydu sonra :)) zati bi tane yiyim demiştim o da kimse koymadu
Ovim miArtık uzansam ya benbacaklarım zonluyor ayakta durmaktan
Ben kime gitsem acepBendeeee o kadarda iş var kociş sabah namazı gidecek takı akşam 10 gibi anca gelir belki bizde arkadaşa kahvaltıya gidip beraber kızları gezdirip bayramı gecirecez
bendee gördüm yanlış gormedin
İnternet de biliyor kocayla alışverişe gidilmez
Bize geeel maliiiiiiBen kime gitsem acep
Gebertirim yersenBize geeel maliiiiiiSarma var , tatlı var, börek var
Kendim için dememiştim zaten senin için demiştimGebertirim yersen
AfferimKendim için dememiştim zaten senin için demiştim
Bu aralar hep böyle oluyor valla... Kime sarılsam hop tokatKız bana sarılıyo ben gebertirim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?