Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yuh yani, normalde etmesin tamam ama şu gebe halinle niye yardım etmiyorlar sana kocanı oturtsaydın doğrasaydı
Kocam da masallah babası da bi r ise karismazmis aynı babası
Işte bende onu getir götüre kullandım et çektirme taşıma falan filan..
Çok bencil bir aile fitim maalesef..
Kv tek ve kendine 15 sise kuşburnu marmelati yapmış oğlunun ve torunlarının sevdiğini de biliyor. Bende dedim ki bana da yapacaz ( gecen yıl kendim yapmıştım) iki kerre tekrar ettim ondan sonra yapalım dedi..
Kaç kilo oldun tefo? Bak zayıf hamile kaldin çok kilo almaya müsaitsin dikkatli git
He valla fitim bu sabah şimdi tartıldım 69 gördüm su 70 lere iki ay daha dayansam ne güzel olur ya

Günaydın kızlar ... bayram hepimizi sarstı belli... çok yorgunum bende..
Beni psikolojik olarak sarstı, herkese her şeye kızgınım. Bayram ruhumu çaldılar...
Çocuklarla gezmek zaten tamamen yıpranma sebebi

Canım bir şey diyeyim mi öyle kv yardım etmesin zaten sonra başına kalkar, eksik olsun! Yeminle zaten çok sinirliyim benimkinin yardım ayağına evime dinamit koyması geliyor aklıma iyice delleniyorum!

O su içilecek pembik ne demek su içmeyi unutuyorum. hadi sporu geçtim çok koşturuyosunuz bayram telaşı şu bu. Ama su içmemenin bahanesini kabul etmiyorum
Bi de emziriyon sen
İç çabuk

Bizim yan bahçe komşusu var. Çok eskiler burda. Onunla dertleştik dün. Meğer onlar da kv gilin yaptığının hep farkındalarmış. Kızları da kadın da buz sana çook dua ediyoruz deyip durdular. Çok şaşırdım, severdim zaten onları ama benim halimin farkında olduklarını bilmiyordum. Biz kv nin ne halt olduğunu biliyoruz demeye getirdiler kısaca.

GÜnaydınnn

Dün çalıştım epey tez ile ilgili gelemedim. Şimdi de hazırlanıp çıkıcaz evden. Ölçüm var yine tezle ilgili.. laboratuvara gideceğiz akşama kadar oradayız.

Bugün perşembe!

Biliyorsunuz!

Okuduğum yazın beni gerçekten çok üzdü @pempisler . Biz böyle anlaşmamıştık

Ben kaçtım. Kahvaltı sofrasını kaldırayım. Ayyy daha üçüncü gün ya

Bayramdan sonra ki hafta da misafir ağırlamam lazım , liseden iki arkadaşım, iki veli arkadaş ana okulundan, bir aile dostu, hepsi ayrı ayrı

Canım çok kolay gelsin

Beni de ağırla
Azcık ağırım evet ama sen hallederain

Kızlar perşembe kozlarını oynmayı unutmayın.
Yarın cuma. Kilo bildirimi var. Bakalım kimler temiz geçirdi. Kimler yoldan sapmadı göreceğiz!!!!!
Canım ben bir kaç defa yazdım sana ama yoğunsun göremedin. Haftaya cuma bildirim yapıcam. 57 gelicem o zaman merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…