Kocam da masallah babası da bi r ise karismazmis aynı babasıYuh yani, normalde etmesin tamam ama şu gebe halinle niye yardım etmiyorlar sanakocanı oturtsaydın doğrasaydı
He valla fitim bu sabah şimdi tartıldım 69 gördüm su 70 lere iki ay daha dayansam ne güzel olur yaKaç kilo oldun tefo? Bak zayıf hamile kaldin çok kilo almaya müsaitsin dikkatli git
Beni psikolojik olarak sarstı, herkese her şeye kızgınım. Bayram ruhumu çaldılar...Günaydın kızlar ... bayram hepimizi sarstı belli... çok yorgunum bende..
Canım bir şey diyeyim mi öyle kv yardım etmesin zaten sonra başına kalkar, eksik olsun! Yeminle zaten çok sinirliyim benimkinin yardım ayağına evime dinamit koyması geliyor aklıma iyice delleniyorum!Kocam da masallah babası da bi r ise karismazmis aynı babası
Işte bende onu getir götüre kullandım et çektirme taşıma falan filan..
Çok bencil bir aile fitim maalesef..
Kv tek ve kendine 15 sise kuşburnu marmelati yapmış oğlunun ve torunlarının sevdiğini de biliyor. Bende dedim ki bana da yapacaz ( gecen yıl kendim yapmıştım) iki kerre tekrar ettim ondan sonra yapalım dedi..
He valla fitim bu sabah şimdi tartıldım 69 gördüm su 70 lere iki ay daha dayansam ne güzel olur ya
O su içilecek pembik ne demek su içmeyi unutuyorum. hadi sporu geçtim çok koşturuyosunuz bayram telaşı şu bu. Ama su içmemenin bahanesini kabul etmiyorumdoğru kızlar ilk gün et yemedim dün ile bugün yiyecem mesela günü erken kapatacam su 2.5 en fazla içmeyi unutuyom spora vakit bile kalmıyor valla akşam bitkin dusuyom bu hafta artı gelirsemde haftaya fazlasıyla gayret edecem canlarım çünkü günlük düzen bozuldu yapacağım inşallah
Nasılım ama
Dehşet
Canım çok kolay gelsinGÜnaydınnn
Dün çalıştım epey tez ile ilgili gelemedim. Şimdi de hazırlanıp çıkıcaz evden. Ölçüm var yine tezle ilgili.. laboratuvara gideceğiz akşama kadar oradayız.
Bugün perşembe!
Biliyorsunuz!
Okuduğum yazın beni gerçekten çok üzdü @pempisler . Biz böyle anlaşmamıştık
Beni de ağırlaBen kaçtım. Kahvaltı sofrasını kaldırayım. Ayyy daha üçüncü gün ya
Bayramdan sonra ki hafta da misafir ağırlamam lazım , liseden iki arkadaşım, iki veli arkadaş ana okulundan, bir aile dostu, hepsi ayrı ayrı
Sağol bebeeem sana da kolay gelsinCanım çok kolay gelsin
Sağol kuzum tatile götür beni elimi uzatsam tutarmısınSağol bebeeem sana da kolay gelsin
Canım ben bir kaç defa yazdım sana ama yoğunsun göremedin. Haftaya cuma bildirim yapıcam. 57 gelicem o zaman merak etme.Kızlar perşembe kozlarını oynmayı unutmayın.
Yarın cuma. Kilo bildirimi var. Bakalım kimler temiz geçirdi. Kimler yoldan sapmadı göreceğiz!!!!!
Yaaa gel sen ne güzel olurBeni de ağırla
Azcık ağırım evet ama sen hallederain
Sağol kuzum tatile götür beni elimi uzatsam tutarmısın(selvi boylum al yazmalım )
Gelmezsen küserim amaCanım ben bir kaç defa yazdım sana ama yoğunsun göremedin. Haftaya cuma bildirim yapıcam. 57 gelicem o zaman merak etme.
Yaaa gel sen ne güzel olurtabi ki senin bir ağırlığın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?