Günaydın canım kız tatile nereye gittinGünaydın canımlarresmen uykusuzluktan geberiyorum ama şu güzelliği sizinle paylaşmak istedim burda bu havada doğada insan yaşlanmaz yaaaa
Günaydın canım kız tatile nereye gittin
Ohh ne güzel gezmenin tadını çıkar canimpempikiiimmm nevşehirdeyim kuzu
Günaydın kuzumGünaydın bayram şekerleri
Accuh tadınıza bakim mi
Uğraşacak kimse yok mu? Hamile hamile sana mi kaldıBenim bitmedi ama bende bitik durumdayım
Ben de nereye gitsem ortalıkta donen kişiyim(ortalık topla, çay demle, sofra hazırlaİlk defa dün menü veremedim.yemekten sonra yorgunluktan 5 dk uzanayım dedim sızmışımof hiç sevmedim ben bu sefer bayramı. Listeye girdim bayram geldi, regl geliyor ((( elimden geldiğince temiz kalmak için uğraştım ama memnub değilim. Spor yok, su içmeye fırsat bile bulamadım. Etk kes, ayır, yıka, dağıt, misafir ağırla, sofra kur, bulaşık yıka, çay demle, kahve yap ellerim buruştu yemin ediyorum. Domestostan derileri attı
Annem kendini parçaladı gelip geçerken şunu ye, bunu da ye, bundan tattın mı. Ooyy anne dedim yılmadın sormaktan, leptinimi bozamam. O neydi gıızz dedi durdu garibimçocuklar açıklıyor anane, annem diyet yapıyor ya diye ama diyet kelimesini duydukça tüyleri diken diken oldu kadının, en sonunda küfürü yedim eşeğin ayağını ye diye
09:00 peynirli menemen, bol yeşillik, 3 zeytin, salatalık, süt
13:00 ciğer, soğan, 1 dilim ekmek
19:00 kavurma, 1 dilim ekmek, salata
Su 1 lt ancak olmuştur
Spor yok tabiki
malipina @MiuLego
Ekmek hiç yemedim yememde ama bu kavurma, balık gibi şeylerin yanında yemezsem miden bulanıyor. Zamanlama iğrenç oldu yaaa
Sen zaten liste dişisin, listeye girmek için de kaptanı ikna etmen lazım. Orda bi yarış var.Ben bu cuma bildirip haftaya mi liste dışı mi olacağım me zaman izin bitişi nasıl olacak spor için 2 haftaydı kilo için yine 2 hafta mi sincik
Taam seni ıstırmamGünaydın kuzum
Beni ısırma acır
Az sonra denize yolculuk. Diyeti bozmak yok.
MaliiiiSabah güneşinin sıcağında neskafe keyfi
Pişiyorum yarabbim
Yüzde iki getircen yüzdeler ikiye bölünüyor yaUçaktan atlarım, dişimle kamyon çekerim yine de o %1 i getiririm
Canım benim yaa ben fena artidayim ama valla tertemiz im kaçamak tatlı yok lakin sporsuzum bide bu aralar akşam bile yeme atagim var zor tutuyorum kendimi ben yapacam yaaYüzde iki getircen yüzdeler ikiye bölünüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?