Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun miniğe kuzum
Uyuyamayan uykusuz uykuya hasret berna

Oyyy güzel kalplim çok hayra geçmiş

Geçmiş olsun kuzuya

Canım benim yaa ben fena artidayim ama valla tertemiz im kaçamak tatlı yok lakin sporsuzum bide bu aralar akşam bile yeme atagim var zor tutuyorum kendimi ben yapacam yaa
Spor yapmadigin ve suyu az içtiğin içi pempik. Bi de protein artı çıkarır, çok et tükettiysen o yüzdendir. Gruba az yazilmasi da senin akşam elinin farklı yerlere gitmesine sebep oluyor, burda sohbetle oyalanamiyorsun. Suyu arttır muhakkak spor yap, günlük gezmeler sende ise yaramıyor

Canım benim yaa ben fena artidayim ama valla tertemiz im kaçamak tatlı yok lakin sporsuzum bide bu aralar akşam bile yeme atagim var zor tutuyorum kendimi ben yapacam yaa
Fit doğru söylüyo proteinin fazlası da şişirir. Akşamı en erken şekilde kapatmaya çalış pembik. Akşam yemeğini geç yiyosan da tartıyı etkiler.bol su bol spor pembikim yaparsın sen biliyom

Uğraşacak kimse yok mu? Hamile hamile sana mi kaldı
Valla canım bana kaldı resmen.. kv elini bile sürmez teklif etmez tam tersine benim ona yardım etmemi bekler
Dün işte annemlere gittim kıyma kavuracaktim sağolsun annem kavurdu yengemde kusbasilari dogramama yardim etti
Sonra da diyorlar ki sen bu tarafi benimseyemedin

Cok gecmis olsun canim

Günaydınlar
Bugün öğlene 1 düğün aksama da başka bir dugun var üstelik gitmem gereken yerler. Normalde öyle her düğün e gitmeyi seven biri değilim
Ay kalkayım.kahvalti hazırlayayım canım bir şeyler istiyor ama söylemem cıssss

Yuh yani, normalde etmesin tamam ama şu gebe halinle niye yardım etmiyorlar sana kocanı oturtsaydın doğrasaydı

Fit doğru söylüyo proteinin fazlası da şişirir. Akşamı en erken şekilde kapatmaya çalış pembik. Akşam yemeğini geç yiyosan da tartıyı etkiler.bol su bol spor pembikim yaparsın sen biliyom
doğru kızlar ilk gün et yemedim dün ile bugün yiyecem mesela günü erken kapatacam su 2.5 en fazla içmeyi unutuyom spora vakit bile kalmıyor valla akşam bitkin dusuyom bu hafta artı gelirsemde haftaya fazlasıyla gayret edecem canlarım çünkü günlük düzen bozuldu yapacağım inşallah

Kaç kilo oldun tefo? Bak zayıf hamile kaldin çok kilo almaya müsaitsin dikkatli git

Bu yorumu bi @MiuLego görsün.
Ne demek artı gelirsem
Bu akşam geleneksel kabagini ye, etini yarın ye. Günü erken kapat suyu arttır spor yap hemen şimdi müsaitsen bi leslie patlat

Oyyy geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…