Geçmiş olsun miniğe kuzumGünaydın millet.
Felaket yorgun bitkin uykusuzum.Oglum bikac gecedir bagir cagir uyaniyodu.dun vi de dustu dudagini patlatti çenesi morardi butun gece ayaktaydi bi de ateslendi hafif.yarin da yola cikcaz nasipse.inşallah toparlar bugun.
Ay gözümü acamiyorum..
Oyyy güzel kalplim çok hayra geçmişArkadaşa bayram ziyaretine gittik herifle güyya, kızın geleni gideni bitmedi, akrabalar geldi komşular gitti,biz kalkalım diyoz yok diyo beni yalnız bırakmakoloni savdık arkadaşla resmen,çay ver pasta ver kahve ver bulaşık yıka on kaplan gücünde hizmet verdik kıyamam ya bizi uğurlarken allah razı olsun dedi dedi durdu
Geçmiş olsun kuzuyaGünaydın millet.
Felaket yorgun bitkin uykusuzum.Oglum bikac gecedir bagir cagir uyaniyodu.dun vi de dustu dudagini patlatti çenesi morardi butun gece ayaktaydi bi de ateslendi hafif.yarin da yola cikcaz nasipse.inşallah toparlar bugun.
Ay gözümü acamiyorum..
Spor yapmadigin ve suyu az içtiğin içi pempik. Bi de protein artı çıkarır, çok et tükettiysen o yüzdendir. Gruba az yazilmasi da senin akşam elinin farklı yerlere gitmesine sebep oluyor, burda sohbetle oyalanamiyorsun. Suyu arttır muhakkak spor yap, günlük gezmeler sende ise yaramıyorCanım benim yaa ben fena artidayim ama valla tertemiz im kaçamak tatlı yok lakin sporsuzum bide bu aralar akşam bile yeme atagim var zor tutuyorum kendimi ben yapacam yaa
Bayramsavar maliOyyy güzel kalplim çok hayra geçmiş
Fit doğru söylüyo proteinin fazlası da şişirir. Akşamı en erken şekilde kapatmaya çalış pembik. Akşam yemeğini geç yiyosan da tartıyı etkiler.bol su bol spor pembikim yaparsın sen biliyomCanım benim yaa ben fena artidayim ama valla tertemiz im kaçamak tatlı yok lakin sporsuzum bide bu aralar akşam bile yeme atagim var zor tutuyorum kendimi ben yapacam yaa
Valla canım bana kaldı resmen.. kv elini bile sürmez teklif etmez tam tersine benim ona yardım etmemi beklerUğraşacak kimse yok mu? Hamile hamile sana mi kaldı
Cok gecmis olsun canimGünaydın millet.
Ay gözümü acamiyorum..
Nerde o hepfitMalisini görmeyen hepfit yapmışlar
Yuh yani, normalde etmesin tamam ama şu gebe halinle niye yardım etmiyorlar sanaValla canım bana kaldı resmen.. kv elini bile sürmez teklif etmez tam tersine benim ona yardım etmemi bekler
Dün işte annemlere gittim kıyma kavuracaktim sağolsun annem kavurdu yengemde kusbasilari dogramama yardim etti
Sonra da diyorlar ki sen bu tarafi benimseyemedin
Spor yapmadigin ve suyu az içtiğin içi pempik. Bi de protein artı çıkarır, çok et tükettiysen o yüzdendir. Gruba az yazilmasi da senin akşam elinin farklı yerlere gitmesine sebep oluyor, burda sohbetle oyalanamiyorsun. Suyu arttır muhakkak spor yap, günlük gezmeler sende ise yaramıyor
doğru kızlar ilk gün et yemedim dün ile bugün yiyecem mesela günü erken kapatacam su 2.5 en fazla içmeyi unutuyom spora vakit bile kalmıyor valla akşam bitkin dusuyom bu hafta artı gelirsemde haftaya fazlasıyla gayret edecem canlarım çünkü günlük düzen bozuldu yapacağım inşallahFit doğru söylüyo proteinin fazlası da şişirir. Akşamı en erken şekilde kapatmaya çalış pembik. Akşam yemeğini geç yiyosan da tartıyı etkiler.bol su bol spor pembikim yaparsın sen biliyom
Kaç kilo oldun tefo? Bak zayıf hamile kaldin çok kilo almaya müsaitsin dikkatli gitGünaydınlar
Bugün öğlene 1 düğün aksama da başka bir dugun var üstelik gitmem gereken yerler. Normalde öyle her düğün e gitmeyi seven biri değilim
Ay kalkayım.kahvalti hazırlayayım canım bir şeyler istiyor ama söylemem cıssss
Bu yorumu bi @MiuLego görsün.doğru kızlar ilk gün et yemedim dün ile bugün yiyecem mesela günü erken kapatacam su 2.5 en fazla içmeyi unutuyom spora vakit bile kalmıyor valla akşam bitkin dusuyom bu hafta artı gelirsemde haftaya fazlasıyla gayret edecem canlarım çünkü günlük düzen bozuldu yapacağım inşallah
Hee gel özledim çooh kocamanNerde o hepfitağzını kırarım ben hepfitin
Kuzuummmm evden hazırlanıp çıkmam lazımdı, geldim yamacına
Oyyy geçmiş olsun canımGünaydın millet.
Ay gözümü acamiyorum..
Öp öp kaçırmaBayramsavar mali
Özlemişim ama ya o kalabalık harala gürele bayramları, iyi geldi
Fırsattan istifade eflali de öpim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?