Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

leslie yap azcık açılırsın
Halim olsa senin demeni bile beklemem de canım yaa benim küçük gece çok uyanıyor 1saatte 3 defa bile uyaniyoz bide benim huyum var birden uyuyamıyorum tam ben dalınca uyanıyor sabahta en geç 7 taş catlasa 7.30 bide gündüz koşturmaca geçiyor aksama pertim çıkmış

Sabah 9.30 iki yum peynr zeytn domats salatlk
Aksam 17.00 tavuk izgara 1 kofte patlican salatsi normal salata ayran
Su 3lt
Spor yok imkanim yoktu sabah erkenden disardydm gec grldm eve yarinda eskisehire gidicez su tempo bitsin telafi edicem ins

Rabbim kolaylastirsin, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kuzum

Slm kızlar herkes epey yogun.ben de oyle bebekle bayram gezmek ıskence resmen.bıtsede evıme gıtsem.netım yenı yenılendı menu veremedm 2 gun ama dayanamdm tatlı yedm beennn bı de bayramlık cıkolata.oyyyy ıns artı getırmez o kadar kosturdum yarın bakıcaz artık.annemın tartı pılı bıtmıs ıkı arada bı derede pıl aldm geldm.
malipina @MiuLego

aha buldum burdaymış
menü yorumlarken arada mı kaynadı acaba
ona orjinal bişey bulmak lazım sonra kazene bildirmemiz lazım,benden genelde erötük fikirler çıkar onu da kazene söyleyemeyiz bence o iş yaş
+18 lı başlıklara taşınırız

İyi geceler 5 saattir dizi izliyorum, uykum gelene kadar izlemeye devam ediceğim...

malipina @MiuLego
Sabah;
1 yumurta
Domates, salatalık, peynir, süt

Ara; Sade Türk kahvesi
2 siyah erik

Akşam: 17.30
5 kaşık zeytinyağlı fasulye yemeği
1 kase semizotu salatası

Su: 3 litre+ 1 maden suyu
Spor: 2 saat tempolu yüzme
1 saat tempolu yürüyüş
nehirnil111

Sözde bugun erken yatacaktım ödem olmasın diye menümü verip hemen yatayimm
10.30:kavurmalı menemen(1 küçük tabağı bitirmedim)
Domates peynir salatalik yeşillik salatalik
14.45:2bardak ayran
18: 1 2 kaşık kadar kavurma
aksam kabak yiyecek tm ama misafirlkdeydik eve geç kaldık bende orda az kavurma yedim daha da günü kapatayım diye
Su:2.5
spor: malesef yok
malipina @MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…