Ne yatacaklar yaa arkalarından koşturuyor küçük babaları da olmayınca yarı açık gözle duruyomçocuklar yattıysa vakit de erken naapsak pembik
leslie yap azcık açılırsınNe yatacaklar yaa arkalarından koşturuyor küçük babaları da olmayınca yarı açık gözle duruyom
Halim olsa senin demeni bile beklemem de canım yaa benim küçük gece çok uyanıyor 1saatte 3 defa bile uyaniyoz bide benim huyum var birden uyuyamıyorum tam ben dalınca uyanıyor sabahta en geç 7 taş catlasa 7.30 bide gündüz koşturmaca geçiyor aksama pertim çıkmışleslie yap azcık açılırsın
Halim olsa senin demeni bile beklemem de canım yaa benim küçük gece çok uyanıyor 1saatte 3 defa bile uyaniyoz bide benim huyum var birden uyuyamıyorum tam ben dalınca uyanıyor sabahta en geç 7 taş catlasa 7.30 bide gündüz koşturmaca geçiyor aksama pertim çıkmış
ismimin baş harfimi ekranına mı doldurdunmali sana cevap yazarken uyukladim parmağı p harfinde tutulu Kalmış
Aynen bak iste malesef kız uyandı yaaismimin baş harfimi ekranına mı doldurdun
ne aşk beaa
Ne desen haklisinKahvaltı güzel öğlen güzel
Ama akşamki patlıcan dolması ne zümrüt
Hemi de 20.30da
Üstüne bi de eriksuyu içmişin şekerli şekerli
O yediklerinin hepsi hoop depoya yağ olarak gitti.
Spor da yok yaksın o yediklerini
Olmadıııı
Rabbim kolaylastirsin, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kuzumMerhabalar
Bugün de çok yoğunum ancak Aman buldum, bir de bugün eşimin ablası Doğum yapacak akşam orada olabiliriz..
Menü vereyim
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
1 k.k Beyaz peynir
7 zeytin
1 domates
2 dilim ekmek
Ara16.00
1 dilim karpuz
1 k.k Beyaz peynir
Ara (18.00)
1 dilim pizza
Akşam (kaçta olur bilmiyorum)
1 dilim ızgara et
Salata
Spor yok temizlik
Su bol
malipina @MiuLego
Teşekkürler doğdu sağlıklı bir şekildeRabbim kolaylastirsin, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kuzum
+18 lı başlıklara taşınırızaha buldum burdaymış
menü yorumlarken arada mı kaynadı acaba
ona orjinal bişey bulmak lazım sonra kazene bildirmemiz lazım,benden genelde erötük fikirler çıkar onu da kazene söyleyemeyiz bence o iş yaş
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallahTeşekkürler doğdu sağlıklı bir şekilde
Burda bekleyeceğiZ iki saat bebişi görmek için
Tamam canım benimmÇok güzel menü
Yemeklerin miktarını da yaz kuzu, şu kadar kase,bi tabak ya da üç dört kaşık falan diye. Yediklerin kadar miktarlar da önemli çünkü
Hepsini beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?