Azcuk kirildin sanki bana ama buranın etkisi böyle işliyor, her söylenen iyiliğine bebeemHepfit korkusundan :)çok pis gözü üstümde hepfit hep De üstümde olsun inşallah sağolsun gerçekten onun gazıyla verdim biraz da bu sefer
Sinsi sinsi geliyor kilolarHaklısın, şişmanlıyorum hissediyorum basenler pörtledi hemen
Bayram demek yorgunluk demek gerçekten. Ben uzun zamandır uzağım öyle şeylerden unutmuşumÇok yorucuydu kuzu.
Anne baba ayrı benim, iki tarafta da büyük dedeler var. Ailenin en büyük çocuğu benim, nereye gitsek hem kocam hem ben ordan oraya koşturdukama şükür hallettik. Daha bugün kendime geldim
Ayyy yok ya diğer tarafa çeksin, gür sacları olsunAyni bizim durum, babam, kardeşim kel, eşimin tarafı ekstra saçlı bakalım %50 şansı var
Belki dengeler diye umud ediyorum normal olur belki
Kim çırpcak şimdi onuOyyy kıyamam, ayran iç bol bol
Ayyy ailede benim yaşlarımda bi kardeş daha olsa bu kadar yorulmazdim ama kardeşler küçükBayram demek yorgunluk demek gerçekten. Ben uzun zamandır uzağım öyle şeylerden unutmuşum
Onların yaşındayken gene biz yapıyodukAyyy ailede benim yaşlarımda bi kardeş daha olsa bu kadar yorulmazdim ama kardeşler küçük
Kim gitcek marketeSentaam madensuyu iç o daha kolay
O da doğruOnların yaşındayken gene biz yapıyoduk
Büyüklerin garezi bizeymiş valla şimdiki nesile kıyamıyolar bakma, ben hatırlıyom 13 14 yaşımızda bütün bayram bulaşıklarını yıkıyoduk, evi temizliyoduk, misafir servislerini, et dağıtmalarını hep biz yapıyoduk
Sen en iyisi yat uyuKim gitcek markete
Şimdikiler bi bardak su getirmeye kalkmıyolar yerindenO da doğru
Olsun o da iyidir daha yüksek de olabilirdi
İlk kez artı gelmiştim sende hep artı geliyorsun deyince bozulmadım değil doğrusu ama iyiki demissinAzcuk kirildin sanki bana ama buranın etkisi böyle işliyor, her söylenen iyiliğine bebeem
Olsun o da iyidir daha yüksek de olabilirdi
Beni de ye beni Bihterini
Barbunyada yemiştim olurdu belki
Bugünde bi sinir anında fıstık yedim baya sonrada çok anlamsız geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?