miu lazım o kadar
bişey olmaz sırayla şeyederiz seniValla ikinize birden kendimi bırakamam heeeçç gusura bahma
Bence de öyle geliyor bizim nesil daha çok sorumluluk yüklenmisti sankiOnların yaşındayken gene biz yapıyoduk
Büyüklerin garezi bizeymiş valla şimdiki nesile kıyamıyolar bakma, ben hatırlıyom 13 14 yaşımızda bütün bayram bulaşıklarını yıkıyoduk, evi temizliyoduk, misafir servislerini, et dağıtmalarını hep biz yapıyoduk
bişey olmaz sırayla şeyederiz seni
Paletle yüzmeye bayılıyorum sanki denizin tadı öyle çıkıyor gibi geliyor hep09:00 yumurta, pastırma, domates, salatalık, zeytin, maydanoz, peynir
16:00 çipura, roka, marul salata
Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat tempolu yüzme
1 saat paletle yüzme
2 saat keyfi yüzme
malipina
Amanin
bütün ayak işleri bizdeydi valla hiç acımadılar bizeBence de öyle geliyor bizim nesil daha çok sorumluluk yüklenmisti sanki
ausla miu mu?sen miuya eski mi diyon2 kaptan eskittim
Hatırlıyorum 13 yaşındayken 9 aylık bebeği bana bırakıp annemler gece dışarı çıkardı ne cesaret ben bebek bakmaktan ne anlarım. 2 saat boyunca ben bakardim oynardim ben suan cesaret edip vermem meselabütün ayak işleri bizdeydi valla hiç acımadılar bize
anam bile ben sizi boşuna mı doğurdum derdi ya
aynen yaa kuzenlerimin ikisine de hep ben baktım tatillerde, özellikle gece ağladığında ben kalkar bakardım mama yapardım hey gidi çocukluğum ulan resmen kullanılmışız be çakılHatırlıyorum 13 yaşındayken 9 aylık bebeği bana bırakıp annemler gece dışarı çıkardı ne cesaret ben bebek bakmaktan ne anlarım. 2 saat boyunca ben bakardim oynardim ben suan cesaret edip vermem mesela
hiç yakıştıramadım sana bonus resmen miuya kart dedinNe münasebet
Söylemesi ayıp çogzel
Gördüm mü lenGörmemişin denizi olmuş gibi
Gece 1 de de girdim görmemişler gibi ama yazmadım
Kaç saat yüzme yazmış görmedin mi
Miu niye elliyo bizi yeter ellediğiartık sadece sen ilgilen benle
Yaaaa ben yeni keşfettim. Abim getirmiş ver deniyeyim dedim. Uçak gibi gidiyosunPaletle yüzmeye bayılıyorum sanki denizin tadı öyle çıkıyor gibi geliyor hep
Canım benim erken çıkmamız gerekiyordu onu bile son anda tartildim ve ani karar olunca dünden tartilamadim temizlenecek inşallah yesem içim yanmazda yemeden bu şekilde olunca fena canım sıkılıyorpembik hem çok erken tartılmışsın hem de kıyafetlerle ama yaa
kıyafetsiz tartılsaydın bari
ya da dün sabah tartılsaydın yüzdeyi çok etkilicek bu artı
Temizleyecez dedik yaa amahaftaya etkilemicek mi
valla canım dediğim gibi yesem içim yanmaz yedim oldu derim temizleyecem inşallahaz bi artı değil pembik, bunu temizlemeyle uğraşacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?