EvetEvet Pempikim o hain bonuscan
Ayy canım benim sabahları yokluğun belli oluyordu gerçi bende pek gelemedim ama şimdi hep buralardayimBi de ben seni çok özledim gel Bi öpiimmm heleee
evet hemide paramparca
GünaydınGünaydıın
Galbi gırık gotiklerde bu gece....
@Bonus
Yenilerde bu gece.....
@hergaf
Hayırsızlarda bu gece....
@igdedali
Vefasızlarda bu gece....
@deynepnaz
Piyanist şantör müsün be mübarekÖzlenenlerde bu gece
D3S1R3
@nehirnil111
@Portakal Sulu Ordek
@masumm
@eflalim
@hepfit
@matematik61
@muhulego
Günaydın pembikimGünaydın
Ben kaptan değilim yavrucum evladım çocuğumNerde bu takımın kaptanıhayır sütçüde mi gelmedi malipina
Hoşgeldin tatilciler birbir dönüyor
Eyvallah biladerrrrElalis nerde bu kadın bi an sanki cüzdanımı unutmuşum gibi bi hisle aklıma geldi
Daha iyice tanışamadık ama ben ne zamandır okuyorum göz bu daa alıştı
Deniz gördüm mü diyodu niyeki
Eskisehire gittik sunnet vardi yorulmusz bi bi kilo fark atmisim ama hic hareket etmeden arabada oturdum sismisim acaip
iyi bı değişiklik olmuş canım zaten yok sisiriyor ama yinede sağ selamet geldiniz ya şükürEskisehire gittik sunnet vardi yorulmusz bi bi kilo fark atmisim ama hic hareket etmeden arabada oturdum sismisim acaip
Evet yaziyoz canım sen kimin takimdaydinCanlar bir de sporları nasıl yapacaz bu hadta yazacak mıyım?
HAhahahahah çocuğa bayıldım kesin benimki böyle manyak olur
Mataring sana ithaf olunur bütün klip izle piliz
Ben de geldim ben de ama ayak bileklerim Bi şiş Pempikim ölanziiiiiii yaniiiEvet
Ayy canım benim sabahları yokluğun belli oluyordu gerçi bende pek gelemedim ama şimdi hep buralardayim
evet hemide paramparca
Özlenenlerde bu gece
D3S1R3
@nehirnil111
@Portakal Sulu Ordek
@masumm
@eflalim
@hepfit
@matematik61
@muhulego
40 yapsınlarGünaydın bugün sonunda markete gidebileceğim. Oksurugum biraz azaldı. Bu tatilinde bitmesini hiç ama hiç istemiyorum. Bugün son gün ve benim ayaklarım geriledi gidiyor emeklilik yaşını 45 e indirsinler benim buna çok ihtiyacım varrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?