HAhahahahah çocuğa bayıldım kesin benimki böyle manyak olur
Bu arada Bonuscan bu Bi teklif mi
benimde şiş canım o kadar ödem suları içtim bugün maydanoz alıp yarında soda maydanoz icecemBen de geldim ben de ama ayak bileklerim Bi şiş Pempikim ölanziiiiiii yaniii
Aman diiimm tut kapaklarıBogazimin önündeki baraj kapaklari acildi duramiyorum
Begumun cnmEvet yaziyoz canım sen kimin takimdaydin
Bizdensin o zaman canım biz sporları kaptanı etiketliyozBegumun cnm
Ya telde birşey var cnm notlara yazdım ben kopyalarayım buraya o zmm konuyu etiketliyorum dimi cnm
Yapma Berna geri kilomu almak istiyorsun kuzum bırakınca gerisi geliyorBogazimin önündeki baraj kapaklari acildi duramiyorum
Ya bayramda biraz rahat takildim gerisi geliyo resmen.hala evime gidemedim duzenim yok bi orda bi burda yollarda derken bi de sanirim korumayi beceriyorum rahatligi oldu bende.1 haftadir fena durumdayim.acil durmak lazimYapma Berna geri kilomu almak istiyorsun kuzum bırakınca gerisi geliyor
İş vahim deseneYa bayramda biraz rahat takildim gerisi geliyo resmen.hala evime gidemedim duzenim yok bi orda bi burda yollarda derken bi de sanirim korumayi beceriyorum rahatligi oldu bende.1 haftadir fena durumdayim.acil durmak lazim
Sen yarına kdr bi sus bakimBen kaptan değilim yavrucum evladım çocuğum
Ne zaman geçiyorsun eveYa bayramda biraz rahat takildim gerisi geliyo resmen.hala evime gidemedim duzenim yok bi orda bi burda yollarda derken bi de sanirim korumayi beceriyorum rahatligi oldu bende.1 haftadir fena durumdayim.acil durmak lazim
Benim de yoktu haberim hoşgeldin yenidenWhiteblacklife vayt seni özlemişim haberim yok senin varmıydı?
Sende şişko teyzesin hani şu yanakları sıklamalik olanlardanTeyzesin
Nefret etmede sıkınti olmazWhiteblacklife
Yanlışlıkla özlemişim şu an nötürüm.
Günaydın diyeyim takımda tek ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?