ne zaman istedikiCıks canım istemiyor
Benim gibisin stres yapıyorsun listede. Rahat ol. Cumaya iner o ödemKarnım davuş gibi şiş, bacaklarım da yürüken löpür löpür hissediyorumhırsımın, hevesimin içine etti bu bayram ve regl
Işık hızıyla bakıyorumDukan gazozu yap canım bugünden itibaren, güzel ödem attırıyor
Amaaan kim uğraşacakne zaman istediki
ay o bi kere bana da olmuştu bütün gün detoksa uy akşam olunca boz
Napim eflalim yaa sorumluluk var. Benim aptal artım yüzünden takım kaybedecekBenim gibisin stres yapıyorsun listede. Rahat ol. Cumaya iner o ödem
benAmaaan kim uğraşacak
İlk kez bozdum ya detoksuay o bi kere bana da olmuştu bütün gün detoksa uy akşam olunca boz
tm balımİster doğra ister rende yap canım. Aynen rengi dönsün yeter
Biliyorum canım o duyguyu ama sakın olll, stres artı sebebi. Sen diyetine uy, tuza dikkat et bu dönemde birde mutlaka maydanoz ye bolcaNapim eflalim yaa sorumluluk var. Benim aptal artım yüzünden takım kaybedecek
öyle düşünme stres yapma stres de şişirir.Napim eflalim yaa sorumluluk var. Benim aptal artım yüzünden takım kaybedecek
ben de olcam bugün yarın ben de balon gibiyim simidim çıktı geneİlk kez bozdum ya detoksustresten valla canım burnumda, regl gelecek onun siniri bende malum, kimseye çatmıyım diye yedim
2 defa bulandı çıkardı canmLeblebi iyi geliyo canım eğer bulanıyorsa geçmiş olsun bu arada
ohoo kocaları beklersek bayramdaaaan bayramaHiç vazgeçmiyorduuukocam feyz alsın senden
ivittDukan gazozu dukan birası mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?