ondan o zaman kuzum.bikaç gün sebze molası ver dinlensin midenGaliba öyle oldu çünkü diyete başlayalı ben sebze ağırlıklı besleniyodum bi anda et et beni mahvetti
Yarın bende spora başlıyorum sabah sporu tabi ki, en etkili o oluyorSabah yoga yapıldı, oryantal yapıldı, ip de tamam başka bişey yapıcak mıydım ki.Azcık da kol mu çalışsam
gece sporu daha makbul değil miydiYarın bende spora başlıyorum sabah sporu tabi ki, en etkili o oluyor
Yoook cınım leptin bozuluyorgece sporu daha makbul değil miydi
Eflalcim buralardamisinOyyyy az önce sapıttım yineşu canım sıkıldıkça niye yiyorum ben acabaa herkes iştahtan kesilir ben yerim öküz gibi
Kendi kendime nazar ettim midem almıyor artık dedim iyi ki
leptini bozcak bişey yapmayız biz deYoook cınım leptin bozuluyor
Tamam malicimm sagolasinnondan o zaman kuzum.bikaç gün sebze molası ver dinlensin miden
detoksu mu bozdunAlınca da az buz almıyorum ben kiloyu kaçamak yapıncacumaya 57 yi ucundan da olsa görmem lazım. Ayyyy ne güzel detoks yapıyordum bugün
Uyanık olcaz nasıl bozulmuyorleptini bozcak bişey yapmayız biz de
İvetdetoksu mu bozdun
İster doğra ister rende yap canım. Aynen rengi dönsün yeterNego canım şimdi ben fasulye koyacam dolaba domatesli olacak ve domatesi dograsammi rendelesemmi sence bide ben hafif rengi donene kadar kavuruyom sence nasil
12den önce yaparık bişe olmazUyanık olcaz nasıl bozulmuyor
Cıks canım istemiyor12den önce yaparık bişe olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?