ahaaa yan oda dedi duydunuzzGurur karın doyurmuyor yavrumgel ben sana öğreteyim yan oda da
ulan 37diydi 27ye düştü neresi artıyo27 ziyaretçi artıyorduuuuu
Kimçok seksıııı
Spor salonunu kastetmiştimahaaa yan oda dedi duydunuzz
odalarda ışıksızım eflal
ışığım ol diye şeyettiydimFaturayı mı ödemedin
Ben de oyleyim canım sıkıldıkça mutfaga gidiyorum.Benim de regl gelecek asiri tatli istegi var.Kv bi suru biseyler yapmış masanin üstünde duruyorlar surekli.Kahvaltida son noktayi koydum inşallah artik duzene gircem.Oyyyy az önce sapıttım yineşu canım sıkıldıkça niye yiyorum ben acabaa herkes iştahtan kesilir ben yerim öküz gibi
Kendi kendime nazar ettim midem almıyor artık dedim iyi ki
Bu hafta 2 gun ben de yapcam inşallah.Alınca da az buz almıyorum ben kiloyu kaçamak yapıncacumaya 57 yi ucundan da olsa görmem lazım. Ayyyy ne güzel detoks yapıyordum bugün
daha dur abla bu nekiNe kadar hizlisiniz yetisemiyorum yazilariniza,daha da takimin cogu yok burda maşallah deyim ne deyim,Allah ellerinize,yureginize zeval vermesin
Olmam mı hiç mum gibi eririm sanaışığım ol diye şeyettiydim
Sen o hengamede verirsin canom merak etme, ben temizlik yaparken yemeyi unutuyorumBen de oyleyim canım sıkıldıkça mutfaga gidiyorum.Benim de regl gelecek asiri tatli istegi var.Kv bi suru biseyler yapmış masanin üstünde duruyorlar surekli.Kahvaltida son noktayi koydum inşallah artik duzene gircem.
Bu hafta 2 gun ben de yapcam inşallah.
Yarin sabah eskisehire gitcem ev temizlemeye halilari vercem yikamaya.2 aydir kapali sayilir ev.cok isim var cokkkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?