ohaaa giderayak laflara bakOlmam mı hiç mum gibi eririm sana
Bir birinizi yiyinahanda herif geldi daha ortada yemek yok
ne yiyecüük
Etli pide yaptıracaktı benimki yerler erkeklerim bende avucumu yalarımhadi ben kaçıyom herif kahve ister.sonra yemek yapcam ne yapcam onu da bilmiyom ne kadan mikemmel
Bencede hem de keyifliçok erötük olur
ulan hep açtırdığım saçlar dökülüyo
o kadar para verdim lan siyahlar dökülsün
demeEtli pide yaptıracaktı benimki yerler erkeklerim bende avucumu yalarımdaha olması köfte pattis yapıcam ben yavrulara, adam da ne yerse yesin banane
Oyy komşu olaydıkdeme
ikisinden de yollasana
Sık sık şok diyetler metonu bozmuyor muSen o hengamede verirsin canom merak etme, ben temizlik yaparken yemeyi unutuyorumen az üç gün pattis yapıcam bende
O kadar dogal ve guzel beslendinki beslendin ki ,vücut yapay olanlari kabul etmiyor galibaulan hep açtırdığım saçlar dökülüyo
o kadar para verdim lan siyahlar dökülsün
Bu dukan cayini ben de yaptim ise yaramadi ben de,hatta kendimi kotu gibi de hissettim biraz,tansiyonu dusuruyor galibaişemek için dukan şeysi,motoru çalıştırmak için çiğ kabak yoğurt miss
Tansiyonı olana yaramıyo pek çarpıntıya sebep olabiliyo tansiyon varsa içme abla. Kabuk tarçınlı elma suyunu deneyebilirsin bikaç gün ,o da işe yararBu dukan cayini ben de yaptim ise yaramadi ben de,hatta kendimi kotu gibi de hissettim biraz,tansiyonu dusuruyor galiba
Bende normal yesil cay yapip iciyorum, ustune soda iciyorum iciyorum olmaz mi
Ama bu boyaaO kadar dogal ve guzel beslendinki beslendin ki ,vücut yapay olanlari kabul etmiyor galiba
Adam öldü açlıktanAma bu boyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?